Hol helyezed el a vesszőt a városba és az államba?

Ha nincs utcai cím & mdash; csak egy City és állam & MDash; Helyezzen vessző -t az City és az állam között. Ha a mondat az állam név után folytatódik, helyezze az vessző -t az State után.Ebben a tekintetben, hol helyezi el a vesszőt egy címre?

Amikor egy -címet írunk egy sorban egy sorban vagy egy mondatban, használjon vessző -t a következő elemek előtt: a lakás vagy lakosztályszám, a város és az állam. Nem szükséges az vessző használata a ZIP kód előtt. Az címe 3425 Stone Street, apt. 2A, Jacksonville, FL 39404.

A fenti mellett, hogyan listáz egy városi állam országot? Az AP Stylebook 2010. évi kiadása azt mondja, hogy a vesszőt az City és állam / állam után kell használni, amikor felsorolja őket. A StyleBook példája az államok hagyományos rövidítéseit használja, nem pedig a postai rövidítéseket, és kimondja az ország nevét.

Ezt követően azt is megkérdezhetjük, vesszőt használsz egy állami rövidítés után?

írásjelek. Az State nevek, az beadásakor a -nek egy vessző helyet kell helyeznie a város és az State között, és egy másik vesszője után az állam név, kivéve, ha az State név véget ér, vagy jelzi az adatvonalat . (Nincs vessző az állami rövidítés után , mert befejezi a mondatot)

Hogyan írja le a várost és az országot?

Ha egy földrajzi névnek két vagy több eleme van hozzá, használjon vesszőt az egyes elemek minden egyes eleme után ( City vagy város, régió, State , Country ), és kövesse az utolsó elemet vesszővel , hacsak nem fordul elő egy mondat végén. Az City és állam között : ~ Biliológiában született, Mississippi.

Hogyan formázza a címet?

Az alábbi irányelveket használja:
 1. Mindig helyezze el a címet és a postaköltséget a postafiók azonos oldalára.
 2. egy levélben, a címnek párhuzamosnak kell lennie a leghosszabb oldallal.
 3. minden nagybetű.
 4. nincs írásjel.
 5. legalább 10 pontos típusú.
 6. egy hely a város és az állam között.
 7. két szóköz az állami és irányítószám között.

Mi a cím példa?

A postai címe általában valaki házának helye, de néha ez a személy postafiókja. Ez az a tájékoztatás, amely egy levélre kerül, hogy a levelet küldjön egy személynek. példa (Angliában):

Mi a címformátum?

A -es cím egy olyan információgyűjtemény, amelyet a többnyire fix formátumban mutatnak be, amely egy épület, lakás vagy más struktúra vagy földterület helyét adta, általában politikai határok és utcai nevek használatával hivatkozásokként, valamint más azonosítók, mint például a ház vagy az apartmanszámok és a szervezet

Hogyan írsz egy utcai címet angolul?

Írja be az utcai címet vagy a postafiók számát a második sorban.
 1. Például, ha a barátja 50 Oakland sugárúton él az apartmanban # 206, írja, "50 Oakland Ave, # 206."
 2. használhat néhány rövidítést az utcai típusra, amennyiben helyesen használja őket.

hol megy a vessző a kedvesem után?


Do NEM HASZNÁLJA vesszőt Kedves
-es vessző után az Word Kedves , amikor egy levél kezdetén vagy e-mailben használják. Mindazonáltal használjon egy vesszőt az Üdvözlet után.

Hogyan találom meg a címemet?

Csak húzza a piros jelzőt bárhol az a Google Map és címen A cím Részletek (beleértve az Latitude & amp; hosszúság) -t, amely az felbukkanó ablakban jelenik meg. Belsőleg az A eszköz A Geooding funkciók Google Térkép -t keressen a egy adott pont címét.

Hogyan keresi a városokat és az államokat egy mondatban?

Használjon vesszőt, hogy elválasztson egy City -t az State -től, és ne felejtse el, hogy az állam állapotát követően. Példa: Én vagyok az Akron, Ohio, terület. Szabály 11. Hagyományosan, ha egy személy nevét SR. vagy Jr. követi, a vessző követi a vezetéknevet: Martin Luther King, Jr.

Melyek a vesszők 8 szabálya?

 • vessző (nyolc alapfelhasználás)
 • Használjon vesszőt a független záradékok elválasztására.
 • Használjon vesszőt egy bevezető záradék vagy kifejezés után.
 • használjon vesszőt az összes sorozat között.
 • használja a vesszőket a nonrebreditív záradékok meghatározására.
 • Használjon vesszőt az Appositives elindításához.
 • használjon vesszőt a közvetlen cím jelzésére.

Tegyél vesszőt a listán és egy listában?

Nincs egyetlen szabály, amely minden helyzetre vonatkozik. Ön általában tette a vesszőt a előtt, és ha két független záradékot csatlakoztat. Ez szinte mindig opcionális az -hez, hogy vesszőt tegyen a listában és egy listában.

Hogyan magyarázza meg az alkalmazásokat?


-ás Értelmezőszerű főnév vagy főnév kifejezést, amely mellett ül a másik főnév átnevezni vagy leírni meg más módon. (Az Appositive szó a latinból származik, hogy közel álljon.) Appositives általában ellensúlyozható vesszővel, zárójelekkel (kerek zárójelek) vagy kötőjelek.

tegyen egy vesszőt az állam és az ország között?

Ha az ország neve a város után szerepel, az vessző szükséges között a között. Csakúgy, mint korábban egy ország , az vessző szüksége van -re a a város és az állam között, valamint az Coma az állam neve után.

Hogyan használsz vesszőt egy listában?

Ha két elem van az lista -ben, ne használja a vessző -t, hogy elválassza az lista elemeket (hacsak nem segít az olvasónak). Ha több mint két lista terméket, akkor ezek a következő amerikai egyezményt használat egy vessző előtt együtt (általában és vagy vagy). Az Egyesült Királyság Egyezményét követőek nem az használhatják a vessző -t.

Mi az AP stílusa az állami rövidítésekhez?

Ha egy város és állapotú nevét együtt használják, az állam neve -nek kell lennie rövidített (Alaska, Hawaii, Idaho, Iowa, Maine, Ohio, Texas és Utah kivételével). Az államoknak a -nek is rövidített -nek kell lennie, ha rövid formájú politikai hovatartozás részeként használják. Példák: Nashville felé utazott, Tenn.

tegyél vesszőt, mert?

A legtöbb idő, az , az nem nem használjon vesszőt, mert ha két záradékot köt egy mondatban. , mert a egy alárendelt összefüggés, ami azt jelenti, hogy az alárendelt záradékot független záradékkal összekapcsolja; A jó stílus diktálja, hogy az -nek a -nek nem lehet vesszője a két záradék között.

Mikor használna pontosvesszőt?


Semicolons alkalmazásával
 1. A pontosvesszőt leggyakrabban a gondolatban szorosan összefüggő független záradékok összekapcsolására használják (egyetlen mondatban).
 2. használjon pontosvesszőt két független záradék között, amelyek összekapcsolódnak a konjunktív adverbumokkal vagy átmeneti kifejezésekkel.

hogyan listázod a városokat?

1 Válasz. Használhatsz egy vesszőt, hogy elválasztsák az városok -et az országoktól, és egy pontosvesszővel, hogy elválják a helyeket. Lásd a pontosvessző példáját, amelyet a zabpehén képregényen szuper-vesszőként használnak: rendkívül aktív kérdés.

Szüksége van vesszőre egy város és állam után?

A Coma -nek követnie kell mind az várost, mind a -et, amikor egy mondat elején vagy közepén együtt jelennek meg. Az vessző hiányzik után az állam neve.