Mikor nyílt meg a Boomerang Bay?

2004Megfelelően a Boomerang Bay költsége extra?

Felvételi Info kaliforniai Great America általános felvételi halad hozzáférés biztosítása mind a vízi park található, a száraz túrák. (Ez az egyetlen szórakoztató park Kaliforniában például a víz park belépő nélkül extra ellenében.) Kedvezményes árú jegyek kaphatók az idősek (62+) és junior (48" alatt).

One is kérheti , Mikor volt a Kings Island nyitott vízi park? április 29, 1972

, a nagy Amerikában nyitva tartó vízpark az Great America -nél az új South Bay Shores Water Park területén történik, Állítsa be az nyitott -re 2020-ra.

HOGYAN AZ ÖSSZES SOAK CITY?

SOAK CITY , amelyet 1989-ben nyitottak meg 1989-ben, mint 12 hektáros (4,9 ha) vízpark, a 15 vízi csúszdákkal ellátott vízművek alatt, A hullámmedence, és egy lusta folyó lovaglás hívott akció folyó. Vízművek voltak az első témájú terület, amelyet 1976 óta adunk a Kings-szigethez, összesen hétre.

Milyen korban ingyenes a nagy Amerikában?

gyerekek két éves múltra visszatekintő és fiatalabb ingyenes belépés a Six Flags Great America & amp; Hurrikán kikötő. A vendégnek nincs szüksége szezonra, amíg az hároméves régi. Miután a gyermeke Három év öreg, az ár ugyanaz, mint a többi út.

a boomerang-öbölben ingyenes?

Boomerang Bay (vízi vidámpark) South Bay Shores egy vízi park Kalifornia Great America vidámpark Santa Clara, Kalifornia. A Water Park a Cedar Fair tulajdonában van és működtetve, és a Kaliforniai Nagy Amerikába való felvétel ára tartozik.

hozhatok vizet Nagy Amerikába?

Nincs külső élelmiszer, italok vagy hűvösebbek A -t a California Nagy Amerikában -be kell hozni. A speciális táplálkozási igényű vendégek azonban megengedettek az -nek, hogy külső ételeket és italokat hozhassanak.

Mennyibe kerül a szekrények nagy Amerikában?

babakocsik $ 15 Egyetlen, 18 $ egy dupla, plusz egy 5 $ betét. A kerekes székek 15 dollárosak egy kézikönyvhez és 50 dollárért egy elektromos, valamint a befizetéshez. Ön Can is bérel Lockers ($ 20- $ 30), és csövek ($ 5) a hullámmedencéhez. A víziparknak Canas-nak bérelhető három különböző területen.

Mennyibe kerül egy nagy amerikai jegy?


Kap egy tagságot ma:
Jegyek szezonok SEAD PASS Tagság
$ 79.99 Jegyenként Hamarosan Alacsony, mint 81,99 $ További információ
Az

Boomerang-öbölben szerepel a Nagy Amerikában?

Boomerang Bay a California Nagy Amerika Premier Water Park és az tartalmazza a Park és szezonban -ot. Ha további kérdése van az Boomerang Bay látogatásához, szeretnénk segíteni!

nagyszerű amerikai jó gyerekeknek?

Nagy Amerika valószínűleg legismertebb az izgalmas pohár. Az egyik legújabb pohár, arany csattor, folyamatosan a világ egyik legjobb fából készült alátétjévé válik. Ezzel a izgalmas ride hírnevével sok család fiatalabb Kids nem fizet Nagy Amerika sok elme, mint a célállomás.

Mi van, hogy nagy Amerikában?

California Great America
 • Játék.
 • Railblazer. Great America úttörő egyetlen sínacél alátét, RailBlazer, visszatér több sikolyok 2020
 • Ride. Hullámvasút. Thrill túrák. Családi túrák. Gyerekek túrák. Ütemezett ride bezárások.
 • élmény. Megmutatja. Különleges események. Italok & amp; Étkezés. Szórakozási évszakok.
 • splash. South Bay Shores. Cabanas.

-nak törölközőt kell hoznod a hurrikán kikötőjére?

Amikor Six Flags Hurricane Harbor nyitva biztos, hogy hogy a fürdőruha, törölköző és kiegészítő strand felszerelés.

Mennyibe kerül egy jegy a hurrikán kikötőjére?


személyenként 80 dollár volt. Azt hiszem, egy nap jegye $ 30.00 az hurrikán Harbour -re, és egy extra $ 35 dollárt fizetett a Flash Pass számára.

Mit kell viselni egy vízi parkba?

Mit kell viselni egy vízipark
 • fürdőruhát és kényelmes fedelet.Mindenki, aki megérinti a parkot, viselnie kell a fürdőruházat egy könnyű fedél alatt, amely jól lélegez, megakadályozza a túl sok napsütést, és lehetővé teszi a ruha alatt, hogy egy kicsit kiszáradjon.
 • fehérnemű.
 • vízálló fényvédő.

lehet viselni egy speedo egy vízpark?

You képes az Wear Speedo rövidnadrágot az amerikai vízi parkokba, kivéve, ha kifejezetten tilos a park fürdőruha / öltözködési szabályainak (a legtöbb nem tiltja őket, hanem egy nagyon kis kisebbséget do ) . Az Általános Water Park Swimwear esetében az You nem fog tudni, hogy több meztelen, mint egy bikini (lányok) vagy Speedo -Friefs (fiúk).

Lehet viselni egy inget a hurrikán kikötőben?

provokatív fürdőruha és hosszú nadrág nem megengedett. Megfelelő T- ingek és Surf / Rash ingek megengedettek a testcsúszdán. Minden gyermeknek megfelelő fürdőruhában kell lennie. Gyermekek visel pelenkát kell kopás jóváhagyott vízálló pelenka kapható Cabana Bros.

tudod hozni a saját életkabát a hurrikán kikötőbe?

Life mellények
IT A Make Make You kényelmesebb a vízben, és mindig jobb, ha biztonságban van, mint sajnálom. Ezek ingyenes díj és számos területen elérhető az hurrikán Harbour körül. Csak az U.S. Coast Guard-jóváhagyott személyes élettartamú megengedett.

Mennyibe kerülnek a csuklókölcsönző a hurrikán kikötőben?


szezon Tube Bérlet
Float lenyűgöző, egy cső bérleti -vel minden nap a 2017-es évad során meglátogatja!

Mit hozhatsz hurrikán kikötő nj?

8 tétel, amire szüksége van a hurrikán Harbour
 • a teljes fényvédő üveg.
 • vízálló szandál vagy vízcipő.
 • műanyag zacskó az Ön személyes elemeihez.
 • a száraz ruhák cseréje.
 • vízálló kamera.
 • úszó kiegészítők.
 • napszemüveg és kalap.
 • piperecikkek egy frissítő zuhanyzóhoz.

Lehet-e úszni a hurrikán kikötőjét?

Nem Engedje meg, hogy az hozza a -et a saját csövei Becouse You -nek kell fizetnie a csövek számára a diákok használatához. És nincs , amit 'T hozhat székek italokat vagy ételt. Csak az élelmiszer, amit -t hozhatsz a csecsemőknek. Vannak székek a park körül, különösen a hullámmedence közelében.