Mi a piros szökőkút fű?

Red Fountain Grass egy díszes fű , amelyet a tájon a vöröses lombozat és a showmy virágok számára használnak (az fű gyümölcsök gyümölcsei kicsi magok, amelyek önkéntesek alkotják a közelben lévő kis növényeket; ez a növény enyhén invazív.E tekintetben, hogyan vigyázzon a piros szökőkút fűre? A

létrehozott növények nem igényelnek rendszeres öntözést, kivéve az aszály időszakait. szökőkút fű szinte bármilyen típusú talajban van; Azonban a nagyobb eredményekért -es szökőkút -et termékeny, jól leeresztett talajba kell ültetni. szökőkút fű élvezi a teljes napot, de tolerál néhány világos árnyékot.

Továbbá, hogyan ülteted a vörös szökőkút füvet? az szökőkút fű növekedéséhez , Növény az óvodai transzplantátumokból vagy a közvetlenül a szabadban vetett magoktól az utolsó várt fagy után. Ha növekszik a -t az magból -től, akkor a talaj gyakran nedvesen tartja. növényi szökőkút fű olyan területen, amely teljes napsütést kap a legjobb eredmény érdekében, bár elviselheti a részleges árnyalatot.

Itt van, milyen gyorsan növekszik a piros szökőkút fű?

Find Your ültetés Zone:

Associated SKUs A
 • 16203 A
 • 14242 (Plant - 3,5" Pot) A
 • 15759 tálca (18) A
 • 15760 tálca (9)
 • Érett Magasság 36-48" magas
  Becsült Érett Spread 24-30" széles
  Growth Rate Medium
  Bloom idő lombozat növény egész szezonban. Zavaros, lila tollak alkotják nyár közepén, és tovább folytatódik ősszel.

  Miért szökőkút fű meghalni?

  a meleg évszakban , idősebb szökőkút fű növekedés válaszol, haldokló vissza. Más megbarnult szökőkút fű oka lehet overwatering, a felesleges trágya, fazék kötött növények vagy égetés okozta searing napfény. A legtöbb ilyen okok könnyen orvosolhatók, és nem befolyásolhatják jelentősen a növény általános egészségi állapotát.

  A szökőkút fűnek vissza kell vágnia?

  A legjobb idő, amikor az Trim Fountain fű vissza a a késő téli vagy kora tavasszal. A pontos időzítés a nem olyan fontos, mintha csak győződjön meg róla, hogy az szilva szökőkút füvese, mielőtt aktívan növekszik. Te akarsz -t, hogy elkerülje az szökőkút füvét, amely -ben esik -ben, mivel a növény még nem halt meg az vissza egészen.

  Hogyan tartod a szökőkút fű lila télen?

  Easy Overwinter
  Mint a legtöbb díszítő fű , lila szökőkút fű A legjobb, ha drasztikusan visszavágja a régi levelek eltávolítását. Csináld ezt, amikor beltérben hozod, visszahúzza mind a virágokat, mind a leveleket körülbelül 2 vagy 3 hüvelykre (3-5 cm) magasra. Helyezze a növényt egy napos ablak közelében fűtött szobában.

  megoszthatja a lila szökőkút füvet?

  A legjobb transzplantáció és / vagy megoszthatja a -et a csomópontban a nyugalmi állapotban, vagy tavasszal, amikor a növény újra növekszik.

  Vágasz vissza lila szökőkút fű?

  Amikor vágott vissza lila szökőkút fű
  A legjobb idő az Trim -re Az lila fű a kora tavasszal vagy a késői télen van. Bár a pontos időzítés nem nagyon fontos, győződjön meg róla, hogy az a Pennisetum -et, mielőtt aktívan növekszik. Kerülni metszés őszén az még nem szárított vissza egészen.

  , ami jól növekszik a szökőkút fűvel?


  Companion Plants Rövid dísznövények
  Alyssum - Éves és évelőségek sok apró virággal több színben. Aster Alpinus - Tavaszi virágzó évelő Lavender-Blue virágokkal . Campanula Carpatica - Kék Bellflowers rövid növényeken. Örök.

  miért az én lila szökőkút fű zöld?

  Purple szökőkút fű Kultivár úgynevezett „Rubrum” választott Pennisetum setaceum vagy zöld szökőkút fű . A lila a vöröses-burgundi lombozat teszi kiáll az a normál zöldes színárnyalat, amelyek díszes fű .

  az én szökőkút fű halott?

  Húzza fel az díszes fű pengéjét, és ellenőrizze a színezését. A barna vagy halványsárga területek azt mutatják, hogy az Grass az Dying .

  Milyen gyakran víz lila szökőkút fű?

  lila szökőkút fű a szárazságtűrő díszes fű . Water hetente egyszer vagy kétszer, amíg az növények . Adjon időt arra, hogy a talaj szárazra száradjon az egyes öntöző között. Olyan területeken, amelyek alkalmanként esnek, az , akit a nem igényel Water -nek az Grass -nek, miután megállapították.

  Hogyan transzplantálsz a szökőkút fűvel?

  A divízió kora tavasszal vagy korai ősszel történik, az ornamentes "talaj alaposan történő öntése körülbelül egy órával a növény megosztása előtt lágyítja a talajt. Vágja a növény lombozatát körülbelül 6 hüvelyk magas -re. Éles ásó használatával ásni egészen az Grass Clump körül, és emelje fel a földről.

  a dísznövények évesek vagy évelők?


  Díszes fű lehet éves vagy évelő ; rövid vagy magas; tavaszi vagy őszi virágzás; termékeny önmaguk vagy steril; invazív szórókészülékek vagy jól viselkedett csomókészítők. Két elemet adnak hozzá a kerthez, amelyeket sok más növény nem biztosít: mozgás és hang.

  lila szökőkút fű, amely mérgező kutyákra?

  Toxicitás . A PAWPRINTS és PURRS weboldal azonosítja az lila szökőkút füvet, mint a Nontoxic a háziállatok számára. Az American Society az állatok kegyetlenségének megelőzésére nem sorolja fel az lila szökőkút füvet a növények között veszélyes kutyák .

  Hogyan reprodukálja a szökőkút fű?

  gyökerek rostosak és 1 láb mélyre nőnek; mycorrhizal társulások formái; Nincs rizómák. Az kizárólag maggal reprodukálja a -t, bár szándékosan szaporítható a divízió révén; a vetőmag csírázik késő tavasszal, miután több hónapig érlelődik; A magok életképes 6 & ndash; 7 év.

  Milyen zóna lila szökőkút fű?

  Bár a lila szökőkút fű évelő néven ismert, valójában egy ajánlati évelőnek tekinthető. Ez a díszfű nem képes túlélni a hideg télen, és csak az USDA Plant Hardiness Zónák 9 és melegebb (bár 7-8 zónákban néha újra megjelenhetnek a megfelelő téli védelmet).

  a szökőkút fű szarvas ellenálló?

  A legtöbb díszes fű az Deer - rezisztens , beleértve: Fescue (Festuca sp.) Flame (Miscanthus sp.) szökőkút fű (Pennisetum Sp.)

  Pennisetum Hardy?


  Tender és Hardy Pennisetum
  A lombozat és a kötőlapok egy színes falfestőt csomagolnak a nyár elejétől a fagyig. Azonban sok szép Pennisetum hideg szívós övezet az 5. és 6. Mint a pályázat fajták, teszik hozzá a szépség ágy és dekoratív konténerek, és fel lehet használni, mint egynyári kívül a terep zónák.

  lila szökőkút fű mérgező macskák?

  lila szökőkút fű A nem tekinthető mérgező macskák , és nem okozhat tüneteket a növénymérgezéssel kapcsolatban. A lábnyomok és a purrs azonban azt állítja, hogy minden növényi anyag kényelmetlen tüneteket okozhat, ha lenyelik.

  Milyen messze van a szökőkút fűben?

  Távolság: Space Díszes fű 1-3 láb ATT A fajta függvényében. Ha az YOU azt szeretné, hogy az a zöldövezet szilárd falát képezi, az növény közelebb kerüljön együtt.