Hogyan javítod a Sticky Mod Podge-t?

Itt van mit kell tennie. Vásároljon egy tiszta akril tömítőanyagot, mint például ezt. Ha befejezte a projektedet, hagyja, hogy szárítsa meg az időt ajánlott (kb. 24 órával az utolsó bevonat után). Permetezzen egy réteg tömítőanyagot, hagyja megszáradni 15 percig, majd permetezzen egy másik bevonatot.Az is kérdés, miért van a mod podge?

3 Válaszok. Mod Podge nagyon hosszú időt vesz igénybe; körülbelül négy hét, a páratartalomtól és a kabát vastagságától függően. Ha nem hagyja, hogy [ a mod podge ] teljesen megszáradjon a kabátok között, a projekt több ragacsos -et végezhet, és egy kicsit buborékolhat.

Hasonlóképpen, mennyi ideig tart a MOD Podge spray szárítására? Körülbelül 2-3 hetes

Hasonlóképpen megkérdezhetik, hogy a mod podge nedves lesz?

Mint korábban azt mondtam, nem, az Mod Podge nem vízálló. Ha néhány csepp vizet végez az Mod Podge projekteden, akkor könnyedén törölheti őket. Nem fogsz tönkretenni a kézművesedet csak egy kis vízzel. A probléma akkor van, amikor az MOD podálása sok víznek van kitéve.

a mod podge ragadós?

Nagyon ajánlom a kemény kabát Mod Podge -t. Ez nem racky , a szatén befejezése miatt. Ez alapvetően egy keményebb Mod Podge , ezért a kissé magasabb ár. Ha egy fényességet szeretne, azt javaslom, hogy a kemény kabátot, majd permetezzen egy fényes tömítőt.

tudod módosítani a tényleges fényképeket?

Ha a -nek egy eredeti fotót kell használnia, -nek kell tartania, hogy tartsa le, hogy ne láncoljon. Az Mod Podge alkalmazása Photo papírra nem ajánlott, mert milyen vastagabb, és milyen érzékeny a nedvességre. A tintasugaras fényképeket előzetesen bevonni kell. Lézer fotók nem.

a mode podge egy tömítő?

MOD Podge használható ragasztóanyagként, hogy illessze be a szövetet, a papírt és más porózus anyagokat szinte bármilyen felületre. Tartozik szoros és szárítja. Az Sealer -ként használható, amely védi az akrilfestéket, a decoupage-ot, a foltot, a szöveteket és még sok másot. Kiszárad.

a mod podge száraz világos?

MOD PODGE sokféle bevonattal rendelkezik mindenféle DIY kézműves és projekt számára. Az MOD PODGE Matte termék az száraz Clear -t, matt felületrel, azaz nem fényes. Az Mod Podge fényesség azonban egy fényréteget ad hozzá a projekthez.

a mod podge kemény kabát szárazra világos?

Hard Coat MOD PODGE CLIES CLIES egy nem ragadós felületen. Alkalmazzon egy Clear akril tömítőanyagot (akár ecset, akár permetezni) a felszínre, miután 4 héttel meggyógyult.

Mi a spray Sealer?


spray lakk, mint például a Golden Archival Spray lakk egy jó alternatíva az ecset-lakk használatához. Spray Sealants védi a műalkotást ugyanúgy, mint a környezeti károk, például a szennyeződés, a por, a foltok és az UV sugarak. Ők is megvédhetik a festményt a nedvességtől való károsodás ellen.

lesz a mod podge felfelé?

Ez a 40 éves klasszikus decoupage ragasztó még mindig hűvös! Tökéletes védelmére kézműves hogy lehet kívül és ki vannak téve, Mod podge Kültéri tartja fel az elemeknek, esőben és napsütésben. Ez az egyedülálló tömítő, ragasztó és felület CAN -t használhatunk a fa, a Terra Cotta, a pala, a ón és így tovább, és könnyedén tisztítja az fel -t szappannal és vízzel.

mennyi ideig tart a mod podge?

MOD Podge közepes réteggel, a projektnek körülbelül 2-3 hétig kell gyógyulnia. Hosszabb, ha több vagy vastagabb kabátot alkalmaznak. Az Mod Podge felülete még mindig ragacsos, miután szárad.

hogyan vízálló mod podge?

MODPODGE - DIY Recept - -re Make A FAKE MOD PODGE üvegedénye 1 csésze ragasztó és csésze vízre van szüksége. Rázza fel nagyon jól, és használja, ahogyan mod podge . Az -hez a gloss-hoz adjon hozzá 2 asztali kanalak a víz alapú lakk vagy , hogy a a szikrázó hozzáadása szuper finom csillogás.

a mod podge sárga?

Az MOD Podge tökéletesen tiszta, és nem a nem sárga . Nagyszerű dolog. Ne aggódj, ha úgy néz ki, mintha valami puzzle darabja túl sok nedvességet vesz igénybe az első réteggel, és sötétedik a széleken.

tudod gyógyítani a mod podge-t a sütőben?


A Mosogatógép Biztonságos Modpodge egy kemencében : egy hideg Sütőben -ben helyezze el az elemeket egy sütőlapra.Melegítsük az kemencét -től 175 ° C-ig; f, majd sütjük 1 órán át. Kapcsolja ki az kemencét, és hagyja, hogy a darabok lehűljenek az Sütővel -vel.

módosítja a podge-t?

Ha a ragasztó megszáradt, akkor viszont” ll kell rehydrate azt eltávolítani. Spray a területet erősen vízzel, és hagyja, hogy 30 percig üljön. Tartsa szemmel, és respray, ha a ragasztó kiszárad. Ha az MOD Podge megfordult, akkor az Can törölje a -t egy ruhával.

a mod podge kültéri vízálló?

Először is, az MOD Podge Outdoor nem vízálló . Nagyon vízálló. Ez azt jelenti, hogy ha egy decoupage elemet szeretne ülni egy fedett tornácon, ahol napi 24 órában nincs időjárás, akkor jól használod ezt a képletet önmagában.

racky ragasztó vízálló?

racky ragasztó vízálló, de nem teljesen vízálló .

Hány kabátot kell használni?

Hány kabátot kell használnom a -nek? Az használhatja a két vagy több Coats -t attól függően, hogy milyen típusú befolyásolható. Ha puha sima felületet szeretne gerinc nélkül, legalább 5-6 bevonat .

Mi a legjobb ecset, hogy alkalmazza a mod podge alkalmazása?


Mod podge topcoats legjobb rásimítja projekt felületre segítségével puha, Taklon sörtéjű kefével , amely segít elkerülni ecset szélütés jeleket. Clear Chalkboard Topcoat Lehetővé teszi, hogy bármilyen papírtartó felületet vagy bármilyen festett felületet forgat egy táblára.

mit használhat a mod podge helyett?

A legegyszerűbben elérhető Állandó Fehér Fehér ragasztó az Elmer ragasztója mindegyike (nem Elmer mosható iskola ragasztója, amely nem állandó), de más márkák, stb., lesz is, mint a ragadós fehér ragasztó, Sobo stb. Néhány országban az állandó fehér ragasztó olcsó márka fevicol.

A MODGE PODGE károsodási falak?

Mivel Modge podge alapvetően egy ragasztó akkor távolítsa el, mint bármely más ragasztó használható olyan fal . Te lehet, hogy megpróbálja gőzölni először, hogy lazítsa meg a ragasztót, majd az -t a kaparja és homokozhatja le. Valószínűleg nem hagyja el a szép Wall mögött, így át kell mennie, és talán még a retöprensét is az Wall -től függ.