Az ív hibás kimenetek szükségesek?

AFCI védelem Jelenleg Szükséges az összes 15 és 20 amp ág áramkörök számára, amely az Outlets * -ot biztosítja a lakóházi szobákban, étkezde, nappali, nappali, könyvtárak, dens, hálószoba, napozóhelyek , Szekrények, folyosók és hasonló szobák vagy területek.



E tekintetben, hol nem szükséges az ívhiba megszakítók?

értelmében 2017 NEC cikk 210,12 (A) „lakóegységek” szinte minden 120V 15 és 20 amperes leágazás ellátó egységek (lásd NEC meghatározását piacok) kell AFCI védett. Az egyetlen áramkör nem védelmet igényel a lakásban ebben az időben fürdőszobák, garázsok, feltérképezési terek, padlás és kültéri. Az

is megkérdezheti, mi az ív hibajelvények? Outlet Branch Circuit (OBC) AFCI eszközök alternatív megoldás az AFCI megszakítóknak. Ezeket az eszközöket úgy tervezték, hogy megakadályozzák az elektromos tüzek által okozott elektromos tüzek megakadályozását az elektromos áramkörben lévő potenciálisan veszélyes Arc - hibákkal. Az Arc - hiba a egy véletlen íves állapot, amely egy elektromos áramkörben fordul elő.

, a konyhai kimeneteknek az AFCI-nek kell lenniük?

Ahogy láttuk, a NEC most az AFCI védelmet igényli Konyha és mosoda területén. Természetesen a két kis készülék ági áramkör hosszú szükséges az konyhákban GFCI védelmet igényel. A GFCI tartályok táplálhatók az AFCI áramköri megszakítókból.

a világítási áramkörökre vonatkozó ív hibajegyezők?

A NEC most már előírja, hogy szinte minden ága áramkörök az világítás és tartályokkal egy otthon kell ív - hiba áramkör -interrupter ( AFCI ) védelmet.

hol nem szükséges az AFCI?

Ha áramkörök vannak telepítve a térben eltérő felhasználásra egy lakóház egység, AFCI nem szükséges (kereskedelmi és ipari terek nem szükséges , hogy AFCI védelem). AFCI védelem az csak csak a lakóegységekben (apartmanok, otthonok, gyártott lakások, RVS és Mobile Homes) és a "kollégiumi egységek" területén.

Egy mosogatógépnek szüksége van az AFCI-nél?

Az mosogatógép -tartályt az mosogatógép -hez szomszédos térbe kell telepíteni, és nem az a térben az mosogatógép foglalja el. A két tartály (DW és GD külön áramkörökön) AFCI védett -nek kell lennie. Úgy kell lennie, FI védett , ha a 6-lába a & ldquo; felső belső éle a mosogató tál & rdquo ;.

hol kell használnom az ARC hiba megszakítóit?

AFCI védelemre van szükség mind a 15 és 20 amp ág áramkör esetén, amely tápegységet biztosít * lakóházi szobákban, étkezde, nappali, szalonok, könyvtárak, dens, hálószoba, napozóhelyek, rekreációs szobák, szekrények, folyosók és hasonló szobák vagy területek.

A hűtőszekrénynek szüksége van az AFCI-re?

hűtőszekrények nem a use-case for AFCI vagy FI
lenne szinte lehetetlen a fogyasztó számára a kapcsolattartó semmit 120V ha akarták. Az AFCI , hogy megakadályozza a tüzek vezetékezését a házkábel vagy műanyag, gyúlékony eszközökhöz.

a fürdőszobában szüksége van az AFCI-re?


bármely 15 vagy 20 Amp 120 Volt áramköri ág, amely csak az fürdőben , vagy fürdőszobák , nincs szükség a 2014-ig vagy 2017 NEC hogy AFCI védett. Azonban, ha az ági áramkör rendelkezik más helyiségekben vagy területeken, a 210.12-ben felsorolt ​​területeken, akkor az AFCI szükséges.

A mikrohullámúságnak szüksége van az AFCI-re?

A mikrohullámú sütőben igényeinek egy dedikált 20-AMP, az 120/125 voltos áramkör táplálja. Az AFCI védelem általában szükséges az áramkörhez, mivel a készülék csatlakoztatva van egy aljzatba.

Mit kell az AFCI védettnek lennie?

Lakossági AFCI követelmények
Kivételek: Fürdőszobák, Befejezett pincék, garázsok és szabadban. Kivétel: Az AFCI védelme nem lehet a -nek az szükséges -nek, ahol a meglévő vezetékek meghosszabbítása az nem több mint 1,8 m (6 láb) és az nem tartalmaz további kimeneteket vagy eszközöket.

a szemét ártalmatlanításnak szüksége van az AFCI-re?

bevonása AFCI védelme a konyhában a kis készülék leágazások, világítás és minden egyes készülék áramkörök, például az szemeteskuka , mosogatógép, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény és szagelszívó.

Mi a különbség 15 amp és 20 amp kimenet között?

elektromos csatlakozók kijelölt 20 - AMP nem fér bele 15 - AMP piacok . Az 15 - amp áramkört általában 14-es tápkábel szolgálja, és 15 - amp megszakító vagy biztosíték védi. 20 - AMP áramkört, amelyet 20 - amp megszakító vagy biztosíték védett, 12-es vagy 10-es méretű vezetékkel kell ellátni.

A konyhában lévő összes kimenetnek GFCI-nek kell lennie?


Konyhák : Minden tartály, amely a pultot szolgáló területeket szolgálja fel, és bármilyen tartályt 6 méteren belül mosogatóban kell lennie GFCI védelemmel. Ezenkívül a mosogatógépet ellátó tartálynak GFCI -nek kell lennie.

A hűtőszekrénynek GFCI-t igényel?

Minden kereskedelmi épület / konyhák szükséges , hogy GFCI az hűtőszekrényekhez . Ha az hűtőszekrény Outlet áramköri etetése egy dedikált egyedi áramkör, mint 15-A vagy 20-A lehet. A lakóegység garázsában vagy befejezetlen pincéjében az hűtőszekrénynek GFCI áramkörnek kell lennie.

Hogyan javíthatsz egy ív hiba megszakítót?

A NUISHANCE TRIMING probléma megoldásához és az ARC hiba védelme érdekében kezdje el a dolgokat. Húzza ki vagy kapcsolja ki a hálószobakészülékekhez csatlakoztatott túlfeszültség-védők, fluoreszkáló lámpák elektronikus ballasztokkal, és az AFCI áramkörön lévő LED-kijelzők világításvezérlései.

Do mosogatógépek IRC hiba megszakítóknak?

GFCI védelmet kell most előírni piacok, hogy az ellátási mosogatógépek telepített lakóház egység helyeken. 210.12. Cikk (a) ARC - hiba Circure- megszakító védelem, lakóegységek. A 2014-es NEC-ben az AFCI védelem most minden konyhai területen és mosodai területen van szükség.

hol kell telepítenem a GFCI kimeneteket?

A mosókonyha és közüzemi szoba, GFCIs legyen telepítve az piacok számított hat láb mosogatók, mosógépek és vízmelegítők. Az -nek is be kell telepíteniük a -t a nedves bárban és a garázsokban és a befejezetlen pincékben.

lehet GFCI és AFCI ugyanazon az áramkörön?


Nem, az AFCI Outlet védelmet nyújt az ARC-hibák ellen. Az GFCI Outlet védelmet nyújt a földi hibák ellen. Azonban az -t használhatják az ugyanazon a -en. Nem, minden Outlet nem kell AFCI .

Hogyan csatlakozhatok egy AFCI megszakítót?

  1. Kapcsolja be az AFCI megszakító fogantyút az OFF állásba.
  2. Lazítsa meg a két megszakító csatlakozócsavart.
  3. Csatlakoztassa a fehér áramkörhuzalt (nem a tekercselt fehér huzal) a megszakító terminálhoz címkézett & 8220; vagy & # 8220; fehér. & # 8221;
  4. Csatlakoztassa a fekete áramkör vezetékét a megszakító terminálhoz címkével ellátott és # 8220; terhelés Power & # 8221; vagy & # 8220; fekete. & # 8221;

hogyan tudom, hogy van-e egy AFCI megszakító?

az megszakító -vel az ON pozícióban, és legalább egy eszköz be van kapcsolva az áramkörben, nyomja le az AFCI & LDQUO; TEST & RDQUO; gomb. Az AFCI Breaker -nek el kell utaznia, és áthelyezi a kapcsolót az OFF pozícióba (vagy a középső és ldquo; Trip & Rdquo; pozíció, ha van egy). Ha az Breaker Trips Amikor megnyomja a & ldquo; teszt és rdquo; gomb, az AFCI működik.