Mi a legjobb festék a befejezetlen konyhai szekrényekhez?

Az festék befejezetlen fa szekrények olajjal vagy vízalapú festékkel . Az olaj alapú festék hosszabb ideig tart, és rosszabb, de ez tartósabb. Cabinetry és Trim Look Jobb a fényes Paint és a Glossy Paint mosható. Használjon jó minőségű alapozó és festék , és szüksége lesz kevesebb kabátok lefedettség.Hasonlóképpen, mi a legjobb festék a konyhai szekrényekhez?

7 legjobb szekrény festék márkák egy hibátlan befejezéshez

 • Farrow és golyó teljes fényes festék.
 • Benjamin Moore Advance Interior Satin Paint.
 • Finom festékek Európa Eurolux akrilfesték.
 • valspar szekrény zománc félig fényes latex belső festék.
 • Rust-Oleum Cabinet Transformations rendszer.
 • behr Alkyd félig fényes zománcfesték.
 • insl-x szekrény kabát.

Ismerje meg, hogyan festeni a háztábla befejezetlen szekrényeket? Festés:

 1. enyhén homok a fafelületen finom szemcsés csiszoló szivacsral - amely megnyitja a fa szálakat és sima foltokat.
 2. Minden nyers fa minőségi olaj alapú alapozóval.
 3. homok, ha száraz és távolítsa el a port.
 4. alkalmazzon Behr Ultra festéket szaténben vagy félig fényes felületen.

Az emberek is megkérdezik, szükséged van a befejezetlen szekrényekre a festés előtt?

A Sand Sabenets előtt a elkezdi az Paint Kitchen Cabinet projektet, hogy az új festék jó felületet kapjon. De te nem -nek szüksége van a -re, hogy a fát. Ha az szekrények gyári kivitelben, Sand könnyedén 120-es csiszolópapírral vagy egy csiszoló szivacsral.

A festés után kell lezárni a szekrényeket?

Ami alkalmazására bármely záró- vagy fedőréteg , az általános pro ajánlást szekrény festmény használni kiváló minőségű folt blokkoló alapozó és 2-3 vékony és egyenletes rétegben szuper magas minőségű festék bőséges száradási idő A bevonatok között (Benjamin Moore Advance festék az szekrények -nek van szüksége, anélkül, hogy bármilyen felső bevonat, Mivel Sealers

Meg kell készíteni a szekrényeket a festés előtt?

címkézés az ajtók, a takarítás és prepping a fa, alapozás, és csiszolás között kabátok festék feltétlenül szükségesek egy jó késztermék. Nem kell az -nek szüksége van a -re, hogy homokot tegyen az szekrényedre, mielőtt festene a -et. Tény, hogy tanácsot adnak ellene.

A konyhai szekrény ajtók mindkét oldalát fested?

Amikor festmény szekrények , You nem kell festék az szekrények belseje maguk. A belső tér csak akkor látható, ha az szekrény nyitva van, és az szekrény belsejét hagyja, amint nem lesz hatással a végeredményre. Az , az You az festék mindkét oldalát az szekrény ajtó .

hány kabát primerre van szükségem a befejezetlen szekrényekre?

& Hellip; Festés befejezetlen fa falak.
két rétegben olaj-alapú alapozó ajánlott befejezetlen fa: A magasabb szárazanyag-tartalom primer kitöltheti a pórusokat, szintje a felület festésére, és elfedjék a csomót a fa.

A festett konyhai szekrények olcsóbbak?

A festés sokkal kevesebbet fizet, mint az új szekrények vásárlása és azok telepítése. Ha gazdaságos választást kell készíteni, az festmény az út. Még ha nem kényszerül lehető leggazdaságosabb döntés, festmény még mindig vonzó lehetőség, mert ez ad több pénzt költeni máshol.

Hogyan kevered fel a régi konyhaszekrényeket új?


Ha tetszik az új szekrények színe több, mint az Régi , festse az régi -t, hogy megfeleljen az új -nek. Ha az régi szekrények egy természetes fa színűek, és az új festettek, adjunk hozzá egy furnér vagy faux felületet az új szekrényekhez, melyeket üvegezőkkel emulálnak ugyanazt a fa gabonát és színt, vagy bérel egy professzionális festőt .

Milyen festéket használsz befejezetlen fából?

típusok. Water -Based, Gloss vagy Semigloss, Latex / akril belső festék egy közös választás a befejezetlen bútorokhoz. Az olajalapú zománcos festékek vonzó, tartós festékként is használhatók befejezetlen bútorokhoz. Az olaj alapú festékek tisztítása azonban sokkal nagyobb, mint az Water -ben festett festékekhez.

Hogyan tartom meg a festett szekrényemet a forgácsolásból?

, hogyan lehet megelőzni a festett konyhaszekrény tól Chipping
 1. Vásárlás szekrény ajtaját lökhárító pad, és tartsa őket a sarkokat ajtók és fiókok megelőzésére festéklepattogzás, amikor az ajtók botlik rá a keret.
 2. Homok Azok a területek, ahol a festék lecsúszott a fára 100-szoros csiszolópapír segítségével.
 3. homok teljes ajtók és szekrény dobozok Ha a festék forgácsolása elterjedt.

Mi a legtartósabb befejezése a konyhai szekrényeknek?

Semigloss, Gloss vagy Satin & MDash; annál nehezebb a befejezés. Matt festék a konyhai szekrényeken nem praktikus; Nem is használnám a tojáshéj befejezését. Azt akarja, hogy egy olyan felület, amely tartós és elrendezhető, így legalább néhány évig nem fogsz újra festeni.

szatén vagy félig fényes a konyhai szekrények számára?

Minél magasabb az Gloss , az tartós a festék. Bár szatén festékek súrolhatók és folt-ellenálló, Semigloss festék törlőkendők tiszta és ellenáll az visszaéléssel. Az egyszerű karbantartás teszi egy jobb választást az konyhákhoz, amelyek nehézséget kapnak.

Ha egy felső kabátot festett szekrényekre kell tenned?


A nem mindig használjon egy felső bevonatot -nek, és néhány festék tökéletesen finom. Az High forgalmi darabokra (bármely táblázat Top , konyhai szekrények , Kids Bútorok), határozottan ajánlom az felső kabátot, hogy a legjobb védelmet nyújtsa az festett bútoraihoz. Szinte minden sötét matt festékhez szeretem poli vagy viasz is használni.

jobb, ha a konyhai szekrényeket festeni, vagy cserélje ki őket?

Price out cseréje Az konyhai szekrények és festés -nek tűnnek jobb és jobb . Az festék konyhai költségei általában 1/3 és FRAC12; Az költsége a helyettesítése. Az szekrénybe alkalmazott festékek szintén nagyon tartósak, és mindaddig, amíg az új szekrények a legtöbb esetben a legtöbb esetben.

a kréta festeni a szekrények számára?

Chalk Paint különbözik a Chalkboard Paint -tól. kréta festék egy speciálisan formulált lapos Paint , amely szinte minden felülethez ragaszkodik csiszolás vagy alapozás nélkül. Van egy matt felület, és kell lezárni. Más márkák megfogalmazták az Chalk Paint saját verzióit, de Annie Sloan az eredeti.

Mi a jó árnyalat fehér a konyhai szekrények számára?

BEST TRUE WHITE : Benjamin Moore Chantilly csipke OC-65
"Ez egy hihetetlenül sokoldalú fehér , nem túl hűvös, nem túl meleg, jobbra a közepén. Ez tényleg a tökéletes fehér . " Ez egy hibabiztos választás, ha egy -et keres a konyhai szekrényben, amely igaz az Color színére.

lehet festeni a konyhaszekrényeket csiszolás nélkül?

Painting Az szekrények úgy tűnik, mint egy ijesztő feladat, de sokkal egyszerűbbé válik, ha nem kell aggódnia az csiszolása a ajtóktól. A csiszolás nélküli festékkabinokhoz egy deblossert kell használni, hogy eltávolítsa az szekrényből származó lakkot, és prime őket, hogy biztosítsák az festék botot.

Hány primer kabátot kell festeni a szekrényeket?


Ez azt jelenti, hogy 2-3 réteg primer -t alkalmaz, és az egyes és még egyszer csiszol, mielőtt az festmény .

Mi történik, ha nem homokfát a festés előtt?

Mindig Sand lefelé Tisztítsa meg az fa -et ( Ha -nek van elég húst az fa -hez balra) előtt bármely folt alkalmazása előtt. Sok ember teszi az csiszoló hibáját, hogy túlságosan finom legyen a szemcsésnek, vagy nem elég finom előtt, mielőtt alkalmazza az stain -t. Túl finom és az fa nem tudja elfogadni az folt -t.

olcsóbb, hogy megvásárolja a befejezetlen szekrényeket?

Azok számára, akik pénzt takarít meg a tömörfa szekrények , befejezetlen szekrények az út. Drágábbak lesznek, mint a forgácslemez vagy rétegelt lemez befejezetlen Stock szekrények , de szignifikánsan olcsóbb , mint a már kész szilárd fa szekrények .