Mi Mar Marie?

Memory Address Register ( MAR ) az Marie számítógépet.Éppen ezért a nézet, hogy mi mar használják?

A gyógyszeradagolás Record ( MAR , vagy eMAR elektronikus változat), közkeletű nevén a kábítószer chart, az a jelentés, amely arra szolgál, mint jogi nyilván a gyógyszereket a betegnek egy létesítmény egy egészségügyi egészségügyi szakember. Az MAR egy része a beteg állandó rekordot az orvosi chart.

Továbbá, mi Marie assembly nyelven? MARIE (Machine Architecture hogy valóban intuitív és könnyen ") egy géppel építészet és assembly szolgált csak oktatási célokra a The Essentials of Computer Szervezet és építészet (Linda Null, Julia Lobur). Számos szerelvény nyelven , egy-egy gép építészet.

Hasonlóképpen, mi Marie számítógépes architektúra?

MARIE , a gép Architecture , hogy valóban intuitív és könnyen, egy egyszerű építészet álló memória (programok tárolására és adatok) és egy CPU-t (amely egy ALU és több nyilvántartása). Ez az összes funkcionális elemek szükségesek, hogy egy igazi, működő számítógép .

Mekkora lehet egy memória cím Marie munka?

MARIE Architecture támogatja 2 12 sup> szavai memória . Ez 4K szó, intézett 0 4095 inclusive. Azt lehet mondani, hogy 8 KB memória , de ez nem nem támogatja byte címzési . Megjegyzés: Ha a MARIE egy 12 & ndash; bites cím tér, a MAR egy 12 & ndash; bites regiszter.

Mit kell MAR chart közé?

formális bizalmas feljegyzése gyógyszeradagolás. MAR diagramok világos, pontos és naprakész. A MAR chart kell tartalmaznia a következő információkat: A beteg adatai: -Teljes nevét, születési idejét és a súly (ha gyermek vagy idős emberekben), és közé ismert allergia és típusú reakció tapasztalható.

Mi fő memória a számítógép?

fő memória a számítógép hívják Random Access Memory . Az is ismert, mint a RAM. Ez az a rész a számítógép , hogy a boltok operációs rendszer szoftver, szoftverek és egyéb információk a központi feldolgozó egység (CPU), hogy a gyors és közvetlen hozzáférést, ha szükséges feladatok elvégzésére.

Mit opkódot jelent?

a számítástechnika, egy műveleti kód (rövidítve a műveleti kód , más néven utasítást szótag, használati parcella, vagy opstring) a része egy gép nyelv utasítást, amely meghatározza a végrehajtandó műveletet.

Mi a különbség Mar és MDR?

A Memory Address Register ( MAR ) birtokolja a címét egy memória blokk, amelyben írni és olvasni. A Memory adatregiszterek ( MDR ) tartja váró adat írva vagy kiolvasott adatot mutatott hely az MAR . A CPU nem tudja megkülönböztetni -e szó adat, vagy egy címet.

Mi a különbség a CPU és a RAM együtt?


RAM működik együtt a központi feldolgozó egység ( CPU ). Ha RAM ideiglenes memória , akkor gondolom az CPU , mint az agy, a számítógépet. Az CPU chip adatokat olvas be az RAM .

Mit jelent a MDR csinálni egy CPU?

A memória puffer regiszter (MBR) a regiszter egy számítógép processzor , vagy központi feldolgozó egység, CPU , amely tárolja az átvitt adatok, hogy, és a közvetlen hozzáférésű tárolóeszköz. Az is ismert, mint a memória adatok Register ( MDR ).

Mi a célja a CPU?

CPU (Central Processing Unit) az a része, egy számítógépes rendszer, amely közkeletű nevén a „agya” a számítógép. A CPU is ismert, mint az processzor vagy mikroprocesszor. Az CPU felelős végrehajtó sorozatát tárolt utasítások nevű programot.

Mi regiszterekben tárolt?

A processzor regiszter (CPU nyilvántartás ) az egyik egy kis adathalmazt gazdaság helyek, amelyek egy részét a számítógép processzorát. A nyilvántartás tarthat egy utasítást, egy tároló cím vagy bármilyen adatot (például egy bitsorozat vagy egyéni karakter). Néhány utasítás meghatározza nyilvántartások részeként az utasítást.

Az alábbi regiszterek Marie 12 bit széles?

Marie's Seven Regiszter : Programszámláló, PC, 12 - bitregiszter , amely a végrehajtandó következő program utasítás címét tartja. Utasítás Regisztráció , IR, amely a végrehajtását közvetlenül megelőző utasítást tart. BUTPUT REGISZTRÁCIÓ , INREG, 8- bitregiszter , amely adatokat olvas egy bemeneti eszközről.

Hány utasítás lehet Marie?


Az Marie ISA csak tizenhárom utasításból áll .

Mi a szubrutin Marie-ben?

SUBROUTINES . Az alprogram olyan utasítások sorrendje, amelyek modulárisak, és többször is végrehajthatók. Marie lehetővé teszi, hogy ezeket az szubrutinokat hívja a JNS utasítások használatával, és a normál programfuttatás újraindulhat, ha az szubrutin kiáramlik a Jumpi utasítás használatával.

Mi az a érték az AC-ben, amikor a program megszűnik?

Az AC -ben tárolt érték Ha az program a a Hex 0108.