Mennyibe kerülnek a hordozható pezsgőfürdők?

hordozható pezsgőfürdő árak . Ha Ön Yourning, hogy egy Hot , de korlátozott költségvetés vagy hely, az hordozható pezsgőfürdő nagyszerű megoldás. Ők a legkevésbé költségesek az összes Hot , amely körülbelül 500 dollár körül kezdődik, és akár 4000 dollárt is fut. Ott kis vagy nincs telepítés költségek és karbantartás költségek alacsony.Megfelelően a hordozható forró kádak megérnek?

A kérdésre adott válasz & ldquo; Az felfújható forró kád, amit ? & rdquo; IS: Igen, az hordozható Hot Cups értéke, hogy olyan emberek, akik az kád -t kívánják használni a 40 és DG közötti környezeti levegő hőmérsékletein; F.

is feküdt z spas drága futni? Lay - Z - Spa futó költségek Chemicals is felvesz a üzemeltetési költségeit pezsgőfürdővel. Fontos, hogy fenntartsák közötti 3-5 mg klórt per liter víz a forró kád. Miután beállított, egy Lay - Z - SPA pezsgőfürdő lehet költsége bármi között a & font; 10 és & font; 40 havonta Run .

Ezzel kapcsolatban mennyire emeli a pezsgőfürdő az elektromos számlát?

Általában az Hot Hot rugó és reg; A gyógyfürdők az Electric Bill -ben való növekedését jelentik, mindössze 10-20 dollár havonta.

hordozható gyógyfürdők bármilyen jó?

A melegebb hőmérséklet kombinálva enyhe vízáramlás valójában nem a szervezet néhány jó , különösen, amikor a szűk és izomfájdalmat. A felfújható kémek masszázsszőlapokkal mindkét világ közül megtalálhatók a felfújható és a kemény oldalsó kádak között: a kényelem és a pihenés mindegyike egybe kerül.

A felfújható pezsgőfürdőket mindig hagyod?

, de tapasztalataink során, ha You használhatja az felfújható Hot rendszeresen & ndash-ot; Hetentünk hetente háromszor, vagy több & ndash; Ez sokkal jobb az -hez, hagyja el a fűtőtestet az -en a -ben.

Mennyi ideig tart a hordozható pezsgőfürdők?

5-20 év

forró tubúk jó befektetés?

Értékeli, hogy az Hot Cups egy jó befektetés
Hasonlóképpen, míg az idősebb vagy olcsóbb, rosszul szigetelt Hot Cups nagy villamos energiát igényel a víz felmelegítéséhez és a fúvókákhoz szivattyúk, a mai prémium és luxus pezsgőfürdők úgy tervezték, hogy rendkívül energiahatékony, ami alacsonyabb energiaköltségeket.

A felfújható pezsgőfürdők sok villamos energiát használnak?

Az villamosenergia költsége
Fűtés A víz Will az villamos energiát fogyasztja. A jól szigetelt Hot , és mindig tartja a fedelet, ha nem az használatban, akkor a segíti a fűtési költségeket. felfújható forró kádak átlagosan egy fűtési és szivattyú rendszerrel rendelkeznek, amely 1 kW & NDash között van; 1.5kw.

kell hagynom az INTEX pezsgőfürdőt egész idő alatt?


Szükségem van az -re, ha a fűtőtest -et futtatom az -et, amikor a vagy -t -nek csak be kell kapcsolnom, mielőtt ezt használom? Hisszük, hogy ez a legjobb az -hez, hagyja el a fűtőtestet, ha a felfújható Hot rendszeres & ndash-ot használja; hetente 4 vagy 5 alkalommal.

Lehet hagyni felfújható forró kádat télen?

Annak ellenére, hogy a legtöbb felfújható Hot Cups nem minősül 9 ° C alatti levegőhöz viszonyítva; F, gyakori az emberek számára, hogy hordozható pezsgőfürdőiket használjanak az téli -ben. Tehát, ha az felfújható SPA minősül 40 ° -on; F, és You vedd az Out -t egy 40 ° C-on; Őszi nap, töltse le tömlő vízzel, és kapcsolja be a szivattyút.

Lehet-e felfújható pezsgőfürdőt a fedélzeten?

Első lépés, válassza ki, hol helyezze el az Spa -t. Biztosnak kell lennie, hogy bárhol is szándékozik az -hez, hogy az felfújható Hot kád , beltéri vagy külső, elég erős ahhoz, hogy támogassa súlyát. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem kell beállítani a fából készült fedélzeten , de az udvaron lévő lapos folt, vagy egy konkrét terasz jól működik.

Mennyi ideig tart a forró kád melegítése?

kb. 4 óra

a forró kádak nehéz fenntartani?

Úgy tűnik, egyszerű: egy kis Hot biztosan könnyebb kémiailag karbantartani a -et, mint egy nagy medence. A valóságban az ellenkezője igaz, különösen, ha az Hot használata sok felhasználást lát. A kémiai igények egy pezsgőfürdő messze meghaladják a medencét.

a forró kád növeli az otthoni értéket?


A földön lévő pezsgőfürdő May növeli az otthoni értékét -nek, bár általában nem annyira, mint az kádba fektetett. Ha eltávolítjuk a kád okoz extra építési közeli vagy fedezze a lyukat a fedélzet, terasz, fal vagy ilyen, akkor azt beépített és május növekedése az otthon értékelést.

a forró kádak, amelyekkel drágák?

Havi fűtés
A fejlett tesztelésben azt találtuk, hogy napi 1 dollárnál kevesebb, mint 1 dollárba kerül az Hot futtatásához, a legújabb fürdőmodellekkel, amelyek havonta 23 dollárt viselnek. Másrészt mindannyian mindannyian horror történeteket hallottunk a régi Hot Cups -nek, amely több mint 50 dollárt költene havonta, de ez nem volt tapasztalataink.

Milyen gyakran tisztítsa meg a pezsgőfürdőt?

Itt van az ajánlott idővonalunk, hogy milyen gyakran kell tisztítani a pezsgőfürdőt változó szakaszokban.
  1. 3-4 naponként: Néhány naponként, különösen akkor, ha a pezsgőfürdő sok hasznot szeretne, akkor a pezsgőfürdő vizuális és kémiai ellenőrzését szeretné tenni.
  2. havonta egyszer:
  3. minden 4-6 hónap:
  4. évente egyszer:

kell bekapcsolni a pezsgőfürdőt, ha nincs használatban?

A hüvelykujj általános szabálya, hogy amikor az nem használja a -t, az hőmérsékletet a -nek alacsonyabbnak kell állítani, mint az -ben az -ben. Az éghajlattól függően ez szükséges ahhoz, hogy a vizet eléggé melegítse, hogy gyorsan és energiát pazarolja az energiát, amikor eljön az idő.

miért van rossz, hogy egy pezsgőfürdőben legyen?

Heart kockázatok
Legyen óvatos, ha egy pezsgőfürdőt használ, ha szívbetegsége van. Amikor áztatod az Hot vizet, a tested nem tud izzadni. Az Ön véredényei helyettesíteniük kell, hogy lehűljön. Ez teszi a vérnyomáscsökkenést.

Milyen gyakran kell megváltoztatnod a vizet egy pezsgőfürdőben?


Mi javasoljuk akkor teljesen változás a víz az pezsgőfürdő legalább háromhavonta egyszer. Ez azonban nagyon általános iránymutatás. Te kaphat egy kis adatokat, és igen, néhány matematika.

a pezsgőfürdőt megtakarít?

Kapcsolja le A hőmérséklet
Beállítása Alacsonyabb Hot Tub hőmérséklet Beállítása mentése Energy és pénz , és csökkenti a párolgást, ezáltal megőrzi a vegyi anyagokat a vízben.

milyen méretű megszakítóra van szükségem egy pezsgőfürdőre?

A leggyakoribb feszültségigény 240 volt, és a legtöbbnek szüksége lesz egy 50 amp áramkörre. Néhány pezsgőfürdőben a akár 60 amps terhelési igénye van, mások pedig csak 30 ampot igényelnek, vagy 40 amps. Az Hot huzalozásakor rendkívül fontos, hogy helyesen helyezze el a méretét az áramkör -nek a szükséges amperage számára.