A fészek 2 vezetékes termosztáttal dolgozik?

Üdvözöljük a Google Nest közösségi fórumon. A megosztott fotót nézve úgy tűnik, hogy van egy 2 - vezetékes fűtési rendszere. Valójában nincs szükség a zöld huzal csatlakoztatására, mivel nem is csatlakozik a régi termosztáthoz a -hez. Íme, hogyan kell a telepíteni meglévő vezetékeit az Nest Thermostat -en.E tekintetben egy fészek termosztát két vezetékkel dolgozik? A

Nest Thermostats képes dolgozni a rendszerekkel, amelyek szervizlámpákat (L) vezetékeket használnak . Míg az L vezetékek 'T csatlakoztathatók az Nest Thermostat -hez, nem kell őket. Az Nest Thermostat és Nest App megmutatja a rendszer állapotinformációját, anélkül, hogy az L vezetékek csatlakoztatása lenne.

Hasonlóképpen, szükségem van két fészek termosztátra? A fenti kérdésekre adott rövid válasz: Igen. Az fészek termosztátjai biztosan használhatók a Zoned HVAC rendszerekkel együtt. Azonban valóban az -re megy, igényel több fészek termosztátokat egész házban.

is tudni, miért csak a termosztát csak 2 vezeték?

Ha az fűtési rendszer csak két vezetéke van, az termosztát munkája egyszerű. Minden IT -nak a -hez do forgassa a hőt vagy a hűtést. Szintén nincs termosztát kék vezeték , vagy a közös vezeték , a hatalom az termosztát , ezért van működtetni a saját, akár az akkumulátorok használatakor vagy mechanikus hőmérséklet érzékelés.

Telepíthet egy fészek termosztátot közös vezeték nélkül?

A legtöbb esetben az -es fészek termosztátja Work közös huzal nélkül. A közös huzal nélkül A a belső akkumulátort a fűtés és a hűtés vezetékek . Néhány HVAC rendszerrel, például mikro-vezérlő alapú rendszerekkel és bizonyos gázszelepekkel az -hez C - vezetéket igényel az Nest LEARING termosztátos -vel.

Milyen színű vezetékek mennek egy fészek termosztátra?

A barna huzal többnyire valószínűleg egy hőszivattyú huzal , és az O / B csatlakozóhoz kell csatlakoztatnia az Nest Thermostat -hez. Ha a B huzal jelentése Blue , akkor valószínűleg a C csatlakozóhoz van csatlakoztatva.

hol van az e huzal egy fészek termosztátra?

1 Válasz. A „ E ” általában megy, mi úgynevezett „sürgősségi hő”, amely gyakran megegyezik és kapcsolódik a „AUX” (kiegészítő fűtés) használható egy hőszivattyús rendszer.

lehet cserélni a termosztátot egy fészekben?

Győződjön meg róla, amit ellenőrizni, hogy a rendszer fog munkát az Nest termosztát megvásárolt. Ez könnyű telepítése fészek termosztát a legtöbb rendszeren. Ha egy Nest Thermostat -t vásárol egy Nest PRO-ből, és az telepítése IT, akkor az is kiterjesztett PRO-garanciát is kap.

A fészek termosztát E-t igényel C vezeték?

Az Nest Thermostat E -t úgy tervezték, hogy még akkor is dolgozzon, ha otthona nem rendelkezik közös ( C ) Huzal -vel, de az új C huzal telepítése lehet szükséges . Ha kettős üzemanyag-rendszere van, akkor erősen ajánlom a professzionális telepítést.

Hány vezeték szükséges a termosztát?


A legalapvetőbb rendszer, ez a funkcionalitást biztosít a használata ventilátor központ relé, és az alacsony feszültségű vezetékeket az termosztát most lesz igényel legalább három vezetékek (hő csak egységek) és négy vezetékek (hő / hűvös / ventilátor) a vezérléshez.

Hogyan állíthatom be a fészek termosztátát, hogy tartsa a hőmérsékletet?

a termosztáton:
  1. Ugrás a termosztát menetrend képernyőjére.
  2. 1., 2. és 3. és harmadik fészek learning termosztát: Nyomja meg a gyűrűt, és válassza a Ütemezés lehetőséget.
  3. Nest Thermostat E: Nyomja meg a gyűrűt, és válassza a Beállítások ütemezése lehetőséget.
  4. hozza létre vagy állítsa be a hőmérséklet-beállításokat a tetszéshez.

Mennyi ideig tart a fészek termosztát akkumulátora nélkül áram nélkül?

A Nest intelligens termosztát jön egy újratölthető lítium-ion akkumulátor, hogy tartja működő jellemzően 1-2 órán áramkimaradás esetén, mielőtt teljesen leáll. Azonban a termosztát már nem lesz & ldquo; intelligens és rdquo; Mindaddig, amíg az alacsony akkumulátoron fut.
Az

a fészek termosztátja az elemeket használja?

Az Nest Thermostat tartalmaz egy újratölthető lítium-ion akkumulátort.Ez az akkumulátor futtatja a programozást, és megtartja az termosztát csatlakoztatott WiFi-hez, de a WiFi-kapcsolat leeresztése & ndash; Az akkumulátor önmagában nem tart sokáig. Tehát, hogy megtartsa magát, az fészek feltölti magát a HVAC rendszer kábelezésével.

do fészek termosztátok kamerákkal?

Google megerősíti a Business Insider, hogy nincs mikrofon bármelyik kiemelt Nest Learning termosztát termékcsalád & ndash; de mivel akkor számíthat, van egy annak minden otthoni biztonsági eszközök, köztük a Nest Cam kamera és Nest Szia csengő termék vonalak.

Meg kell kapcsolnom a hatalmat a fészek telepítéséhez?


You A mindig Mindig Az Power kikapcsolása, mielőtt csatlakoztatná vagy húzza ki a Google Nest Thermostat -t, és az tesztelheti, hogy az Power . Ez segít megvédeni Önt és felszerelését a telepítés vagy a hibaelhárítás során.

Hogyan kapja meg a fészek termosztátja a hatalmat?

Nest A tulajdonosok nem mentesítik az
-et a C-vezeték nélkül, az Nest megkapja az Power -t a fűtési vagy hűtőrendszertől és Hellip-tól; Feltételezve, hogy fut. Amikor nem fut, az fészek még mindig szüksége van az -re, hogy -nek kapjon. Az Nest Will & Ldquo; impulzus és rdquo; A hőhuzal, a kemencében bekapcsolva, hogy húzzon egy kis Power -t, hogy megtartsa magát.

Hogyan változtatja meg a 2 vezetékes termosztátot egy 4 vezetékre?

hogyan kell bekötni a 2-vezetékes termosztát a 4-vezetékes rendszer
  1. Vegye ki a biztosítékot vagy a megszakító biztosíték doboz, amely biztosítja a tápfeszültséget a termosztát és az egység, amely vezérli.
  2. Távolítsa el a fedelet a termosztátból.
  3. Távolítsa el a csavarokat a termosztát körül a Phillips ékszerész csavarhúzóval.

Mennyi ideig tart egy fészek termosztát akkumulátora?

IT lenne a teljesen őrült az akkumulátor számára, hogy két éven belül meg lehessen állni. Egy mobiltelefon akkumulátor még mindig olyan, mint 95% teljes kapacitás ebben az időben. Sziasztok, Nest Learning termosztát újratölthető lítium-ion akkumulátor , és meg kell utolsó több éve.

mi történik, ha egy termosztátot rossz?

áramütés. Az termosztát egység, az elektromos rendszer, vagy akár az AC / kemence egység károsodása. Dual-üzemanyag-ellátó rendszerek, a rosszul helyezkedik termosztát , teljes otthoni párásító, vagy huzalozást lehet, hogy a telepítés egy termosztát egy hosszabb, több bosszantó, és bonyolultabb folyamat.

használhatok egy 4 vezetékes termosztátot egy 2 vezetékes rendszeren?


Igen, csatlakoztatható négy vezetékes termosztát ez a beállítás. Csatlakoztassa a -t a fehér vezetékeket a -ben ugyanúgy, ahogy a fekete vezetékek csatlakoztatva vannak.

helyettesítheti a termosztátot?

Az termosztát olyan eszköz, amely szabályozza a fűtést és a hűtést, hogy az IT az otthonában vagy az autójában legyen. A nem hatékony termosztátok cseréje A Súgó Segítség You pénzt takarít meg a közüzemi számlákon, vagy a járművön, tartsa az -et biztonságos az utakon. Bármi legyen is a helyzeted, az helyettesíti magát a olyan feladat, amely meglepően egyszerű.

Szükségem van 2 fészek termosztátra 2 zónára?

Ha jelenleg két termosztát ellenőrző két zóna akkor szeretnék két Nest termosztát . Te Do Not Szüksége van a -re, hogy egyszerre frissítse őket.