Hogyan fested a régi falakat?

A festés előkészítéséhez:
  1. Mossa le az Wall -t, hogy eltávolítsa a zsírt.
  2. töltsön be lyukakat és repedést megfelelő töltőanyaggal, talán rugalmas töltőanyaggal a repedésekhez.
  3. homok és elsődleges a kitöltött területek & # 8212; Az alapozás lezárja a töltőanyagot, és megtartja a helyén. Az
  4. az Wall -t átfedje az új színének legalább két rétegével.E), szükségem van a régi festék eltávolítására a fal festése előtt?

Ha régi festék a Whitewash, és Ön azt szeretné, hogy a a Whitewash-hoz való átfestéshez, akkor átfestjük a felületeket a homokpapír használatával. Ha régi festék olaj alapú festék és akar átfestés meg vízbázisú festékkel , akkor kell törmelék az régi olaj alapú festék .

Másodszor, festhetem a már festett falakat? Mielőtt megpróbálna festéket a Wall -nél, hogy az már -nek van Paint , az Wall -nek kell lennie. Az primer létrehoz egy akadályt az Paint új réteg és a régi szín között. Ezek jóak az festék -nek egy új Wall -nél, vagy befejezetlen fából, de az -es -et színesnek kell először egy külön primerrel kell alapozni.

is megkérdezheti, mi a legjobb festék a fali tökéletlenségek fedezésére?

Eggsell festék kissé fényvisszaverő. Ez több -es hiányosságokat mutat , mint a lapos festék , de nem annyi, mint a fényesebb befejezés. A Satin Paint hasonló a tojáshéjhoz, de jól működik a nedvességhez, és az legjobb választás egy erősen használt területen való elrejtésre. A félig fényes és a magas gloss festék rendkívül fényvisszaverő.

Szüksége van primerre festés közben festés közben?

Egy réteg primer tűnhet felesleges költség, de ha festés belső falak között, szinte mindig megéri. A -nek soha nem hagyja el az primert, amikor új gipszkartont fest, és ez is előnyös meglévő fényes vagy félig fényes festékek. Primer rendszerint nem szükséges, ha You 'RE festmény a Flat Wall Paint -nél.

miért néz ki a mennyezet a festés után?

Patchiness történhet, ha nem alkalmazol elegendő kabátot festék -re. Ha nincs elég festék a görgőn, elhagyhatja az Patchy területek mögött. Hasonlóképpen, túl sok festék a görgő széleiben vastagabb területeket okozhat, amelyek a falat Patchy .

Mit használhat a festés előtti falak mosásához?

por és tiszta az falak . A legtöbb felület esetében az használjon törülközőt vagy vákuum Cleaner -t. Amikor festés fürdőszoba vagy konyha, mossa az falakat -t, körülbelül három teáskanál mosószerrel egy gallon vízzel. Kaparja meg a repedt vagy az festék -et egy festék kaparóval.

miért festik a festéket a falakhoz?

, mint egy frissítő, a leggyakoribb okok a Primer vagy Paint és között, nem adhere helyesen egy szubsztrátumhoz: piszkos falak & Ndash; Gyakran tisztítsa meg a nem olaj alapú tisztítószert, még nedves ruhával is törölje az -t az -es -et az Paint -nek az adhere -re.

van a homok előtti homok?

Ha az -t a bútorok FOUR
Ha az Piece darabja az festés sérült vagy forgácsolás, akkor mindig az Sand . Ha az darab az You festmény -nek van egy durva foltok, mint például: YOU "RE festmény új fa, akkor az -nek szüksége van a foltok Smooth , mielőtt festeni a -t.

kell eltávolítani a régi festéket?


Ha akkor találtunk semmilyen bizonyítékot a egyenetlenségek vagy festék hiba, a legjobb megoldás az, hogy eltávolítás a peeling festék saját falai kaparás, és eltávolítása bármit, ami a laza. Ha sima, egyenletes és hibátlan, szerencsés You & MDash; You nem kell -nek lennie a bármilyen kaparáshoz vagy csiszoláshoz.

-nak kell lennie a fal előtt a fal előtt?

Primer egy alsónemű, hogy az festeni a -et az falra, mielőtt a -t színnel festjük. A felületet tömíti, így az festék ragaszkodik a felülethez az áztatás helyett az Wall -be. Ha YOU "RE Painting Grywall, ami soha nem volt festett , Prime először. A lapos Paint nem fog jól tapadni egy fényes Wall -hez Ha You nem.

tudok festeni a piszkos falakat?

You A egy piszkos , fényes, forgácsolás és üvegfelület fölött festhet, de ne várja, hogy a handiwork az -t a idő alatt tartsa. Az új Paint -hez a bot, a belső vagy külső felületnek tisztának és pornak kell lennie, hogy az lehet zavarja az festék képességét, hogy betartsa az falakat , Trim és a mennyezetek.

Meg kell távolítania az összes régi festéket, mielőtt átfestné az autót?

Általában akkor nem akarja ezt, mert az ilyen bevonatok must teljesen el kell távolítani festés előtt . Akárhogy is, az első lépés az -nek a festés előtt a -nek kell lennie egy fém-marató kondicionáló (azaz fém-előkészítő), amely szintén az eltávolítja a kisebb felületi rozsát, amelyet egy jó marató alapozó követ.

hányszor festhetsz festékkel?

A falat a falat legalább két bevonatú új színnel kell átalakítani. Ha az You az festménye a -nél sötétebb színnel, akkor könnyebb One , You lehet, hogy több mint két rétegre van szükség, hogy megakadályozzák az előző szín bemutatását. Ha YOU A felület még mindig jó, és You csak szeretné lefedni, akkor rendben van az átfedve festett falak.

Hogyan javíthatok egy rossz festékmunkát a falamon?


A szárított festék rögzítése
  1. A csepegtetek levágják a csepegteteket egy festékkaparóval és / vagy a terület homok nélkül. A foltozás utána lehet szükség, legyen óvatos, mivel eltarthat az alapul szolgáló festéket. Ha elég súlyos, akkor könnyebb lehet az egész terület javítására.
  2. tisztítsa meg a területet nedves ruhával.
  3. átfest.

van egy festék, amely kitölti a repedést?

Megvásárolhatja, hogy a súlyos testes festéket egy csőben (egy márkát nevezzük Nitrostannak), hogy a Squeegee-t az Crack -hez adja meg, hagyja, hogy az IT megszáradjon, majd az -t alkalmazza, majd festék . Van néhány nagy testű festékek , amely állítólag kitöltés repedések de el kell olvasni az ilyen címkék szorosan előtt beszerzés.

Hogyan készítesz falakat a festés után csiszolás után?

Nedves ruhát vízzel, és nyomja ki, amíg szinte száraz. Törölje le az összes gipszkartonot a tetejéről. A gipszkartonnak pormentesnek kell lennie az festmény előtt, mivel a por egy vékony filmet képez, amely az festék -et okozhatja a gipszkarton felületről. A nedves ruhával megnedvesítheti a gipszkarton felületét.

lehet vágni és festeni másnap?

A -et az Trim körül vagy a gördülés előtt vagy után. Mivel a lakás és a tojáshéj latex Paint szárítási ideje olyan rövid, lehet vágni a -et egy egész szobában, mielőtt töltsük be a falakat. Ha a mennyezet, hogy festett különböző színű, festék meg először, majd a falakat.

Használhat ecetet és a vizet, hogy tisztítsa meg a falakat a festés előtt?

Az egyenlő részeket az ecet és a víz egy vödörben. Törölje le a teljes falat a -vel A megoldással, hogy eltávolítsa a láthatatlan szennyeződést, így You -nek van egy Clean felülete az alapozáshoz és az festéshez . A por a felső alaplapokon és a burkolatokon is összegyűlt. Törölje az területeket a -vel az Ecet oldat -vel, mielőtt -et festne.

van egy texturált festék a falakhoz?


Smooth Texture Paint van egy nagy testű felület, és használható falakon és mennyezetek. textúra adalékanyagok keverhetők a legtöbb olaj alapú és latex festékek . Spray textúra festék gazdaságos, és az textúra alkalmazása sokkal könnyebbé válik. Érintse meg az UP Spray kapható az akusztikus vagy pattogatott kukorica mennyezet javítására.

Hány réteg festéket tesz a hiányosságok elrejtéséhez?

Két primer Coats ajánlott ebben a forgatókönyvben, mert az sok az első primer -t a fal által áztatják; A második kabát feltölti az bármely primert, amelyet a felület és elrejti a falon lévő hibákat.

milyen színű festék rejtőzik a legjobban?

A kislányok és karcolások elrejtésének legjobb színe White . Ennek oka azért van, mert fényes színe segít minimalizálni a karcolások megjelenését, különösen akkor, ha ez egy fényes nap. Míg az White a legjobb szín, akkor nem fog hibázni más könnyebb színekkel, mint például ezüstszürke.