A vízcső egy szót?

főnév, plurális tömlő 2, 3; Hos & Middot; es 1 , 4, 5; (Archaikus) Hos & Middot; en [hoh-zuh n]. rugalmas cső folyadék, mint Water , a kívánt ponthoz: kerti tömlő ; Tűz tömlő . (többes verbén használt) harisnyanadrág, amint azt viselték, és általában egy dubletthez kapcsolódnak.Megfelelően, mi a vízcső? A

A tömlő egy hosszú műanyag vagy gumicső, amely egy folyadék mozgatására szolgál egy helyről a másikra. Használhat egy tömlő -t az Water a gyep, vagy a gázból a szivattyúból az autó tartályába kerül. A szót ige-ként használhatja, jelentése ", hogy permetezzen egy tömlő , vagy Noun jelentése " puszta harisnyanadrág. "

Másodszor, mit jelent a tömlő szlengben? : permetezni vagy mosni (valamit) vízzel egy tömlő . US Slang : csalás vagy trükk (valaki)

is tudni, a tömlő egyedülálló vagy többes számú?

A Noun tömlő számítható vagy számíthatatlan lehet. Általánosabban, általában használt, kontextusok, az többes számú forma tömlők .

Hogyan írná le a tömlőt?

A tömlő egy rugalmas üreges cső, amelynek célja, hogy folyadékokat hordoz egy helyről a másikra. Az tömlők néha csövek is nevezik (a szócső általában merev csőre vonatkozik, míg az tömlő általában rugalmas), vagy általánosabban csövek. Az tömlő formája általában hengeres (körkörös keresztmetszetű).

mi egy férfias tömlő?

tömlő bármilyen különböző stílusok férfi ruházat a lábak és a test alsó, kopott a középkortól a 17. században, amikor a stílus kiesett használat mellett térdnadrág és harisnya. (Lásd még nadrágot is.) Az " tömlő " régi többes számú formája hos volt.

milyen méretű tömlő?

tömlő Átmérő 3/8 hüvelyk, 1/2 hüvelyk és 3/4 hüvelyk között. Az Egyesült Államokban a legtöbb Standard Garden tömlők 5/8 hüvelyk átmérőjűek. Minél nagyobb az átmérő, annál több vizet szállítanak.

Hogyan működik a tömlő?

Amikor a tömlő már biztosított a csővéghez, a gumi vagy szál, hogy a tömlő készült úgy tervezték, hogy elegendően erős ahhoz, hogy tartsa a víz nyomást, ha a másik végét a tömlő rendelkezik lezárt szelep rajta; Ellenkező esetben a víz egyszerűen az tömlő -en keresztül áramlik, és a másik végét.

Mi az öntözés?

A öntözés (vagy öntözőpohár ) hordozható tartály, általában fogantyúval és tölcsérrel, a és Water növények kézzel. Az -ben a -ben volt, mivel legalább 79 A.d., és azóta számos fejlesztést látott a tervezésben. Az öntöző növények mellett változatos felhasználás, mivel ez egy meglehetősen sokoldalú eszköz.

Mi a szálméret a kerti tömlőben?


3/4-hüvelyk

Mi a vége a tömlőnek?

Az elrendezés technikai ideje egy " tömlő Unió". A csavarok vagy a sillcocks csak férfi tömlő csatlakozókkal rendelkeznek, és a tömlő tömlő vége van egy rögzítő anya, amely illeszkedik a szálakhoz.

Hogyan írja be a víztömlőt?

főnév, plural tömlő 2, 3; Hos & Middot; es 1, 4, 5; (Archaikus) Hos & Middot; en [hoh-zuh n]. rugalmas cső folyadék, mint Water , a kívánt ponthoz: kerti tömlő ; Tűz tömlő .

Hogyan írja le a pénzt?

verb (objektummal), tartozék, ow & middot; Ing.
  1. köteles fizetni vagy visszafizetni: pénzt adni a banknak; hogy a bank érdeklődését jelzáljon.
  2. , hogy adósság legyen: azt mondja, hogy nem tartozik senkinek.
  3. , hogy eladósodjon (to), mint az oka vagy forrása: az egyik hírnevének jó szerencséje.

mit jelent, hogy valaki lecsökkenjen?

Verb - Tranzitatív
Az ejakulációt bőségesen egy szexuális partner testére. Ahelyett, hogy ejakulálna benne és kockáztatja a terhességet, az -es -et.

Mi a tömlő és a típusai?


Meghatározás: tömlők rugalmas cső, amely az -ből a forrásból származó víz közvetítésére szolgál az -re a tűzbe. típusok típusok tömlő : 1) Szállítás tömlő 2) Szívó tömlő 3) Hóz Reel tömlő . 1) Szállítás tömlő : Ez az szivattyú kisülési oldalához van csatlakoztatva. Ezt az -nél nagyobb nyomásnak vetjük alá, mint a atmoszferikus nyomás.

Mi a PVC tömlő?

poli-vinil-klorid ( PVC ) Lehetséges, hogy a vegyipar legváltozatosabb terméke. Ez nagymértékben alkalmazható az iparvágánytól, a vezetékes szigeteléshez, az ablakkeretekhez a csőhöz. A lágyítószer hozzáadásával a vegyület meglehetősen rugalmassá válik, és kiváló anyagot kap a Clear csövek -hez.

Mi a megerősített tömlő?

Huzal megerősített tömlő . Huzalunk megerősített tömlő kiváló minőségű, PVC szívó és amp; Szállítás tömlő , amely erős acél spirál megerősítő , hogy megakadályozza a vákuumvonalak összeomlását. Legnépszerűbb élelmiszerekkel, tejekkel és vízzel. Ez az tömlő jó ellenállást biztosít a vákuummal, a kopással, az időjárással és az amp; és hatások.

, aki feltalálta a tömlőt?

Még a 8. században is, az görögök használta a Solid & amp; Rugalmas tömlők lángszórók a tengeren. Az 1600-as évekig nem volt, hogy a holland feltaláló Jan van der Heyden használta a bőr összeállítása, hogy az első gyártott rugalmas tömlő.

Mi a különbség a cső és a tömlő között?

A tömlő egy rugalmas üreges cső, amelynek célja, hogy folyadékokat hordozza az egyik helyről a másikra. Az tömlők néha csövek (Az cső szó általában merev csőre vonatkozik, míg az tömlő általában rugalmas), vagy általánosabban cső . Az tömlő formája általában hengeres (körkörös keresztmetszetű).

mi a gumi tömlő?


Gumi tömlők A specifikus folyadék, hőmérséklet és nyomás tartományokhoz készült, és különböző specifikációkban vannak ellátva. gumi tömlők legalább három rétegből állnak: zökkenőmentes szintetikus gumi cső; egy vagy több megerősítő réteg fonott vagy spirális pamut, huzal vagy szintetikus szál; és egy külső fedél.

hogyan készültek a tömlők?

A gyártás során

A Gumi tömlők előállíthatók többféle módszerrel, beleértve az extrudálás, a spirálcsomagolás, a naptárolás, a kézi felállás és a formázás. Általánosságban elmondható, hogy az tömlők átmérője elsősorban extrudálással keletkezik, míg a nagyobb átmérőjű gumi tömlők tipikusan spirálcsomagolással jönnek létre.

Mi a rugalmas tömlő?

Rugalmas tömlő folyadékvezetékek. Az rugalmas tömlő -t repülőgép-folyadékrendszerekben alkalmazzuk a mozgó alkatrészek rögzítésére szolgáló alkatrészek összekapcsolására a rezgés függvényében, vagy ahol nagy mennyiségű Rugalmassági szükséges. A fém Cső rendszerek csatlakozójaként is szolgálhat.