Mi a Brainsway TMS?

BrainsWay egy innovatív orvostechnikai eszköz cég szakosodott az FDA törlődik, nem invazív kezelési néven transcranialis mágneses stimuláció , vagy TMS , amelyet pszichiátriai betegségek kezelésére.Figyelembe véve ezt, mi a különbség a TMS és a mély TMS között?

mély TMS alatt egy elektromágneses mezőt folyamatos szilárdsággal indukálunk, az különböző tekercs segítségével, mint az RTM-khez. Az egyik legfontosabb különbség a RTMS terápia és az DEEP TMS terápia között az, hogy az RTMS ismételten impulzusozza az elektromágneses mezőt, míg az DEEP TMS nem.

Hasonlóképpen, mennyibe kerül egy Brainsway gép? A kezelés maga költségek körülbelül 200-300 napi munkamenetenként. Ez 3 000-5 000 mágneses impulzus körülbelül 20 perc alatt. Szorozzuk meg az költség -t egy hétenként egy héten (hétvégén kívülről) 4-6 hétig, és az ár címke körülbelül 5000 $ 10,000 dollárból áll.

, mi a mély TMS?

Mély TMS ( Mély transcranialis mágneses stimuláció) Kezelés Mély transcranialis mágneses stimuláció, más néven Mély TMS , egy nem-hatóanyag, non-invazív, mégis hatékony a depresszió kezelésére a betegek. Ez egyfajta agyi stimulációs technika, ahol az impulzusos mágneses mezőket a fejbőrön elhelyezett tekercs generálja.

Mi a TMS terápia?

Trankranialis mágneses stimuláció ( Tms ) egy nem sz nemfordító eljárás, hogy az a mágneses mezőket használja az agyi idegsejtek stimulálására az agyban lévő idegsejtek javítása érdekében a depresszió tüneteinek javítása érdekében. TMS jellemzően , ha a egyéb DEPRESSION kezelések nem voltak hatékonyak.

inni tms csinálni?

A TMS depressziós kezelés alatt létfontosságú, hogy a betegek továbbra is következetesek maradjanak a gyógyszerek, a koffein, az alkohol és más olyan anyagok, amelyeket lehet, hogy a potenciálisan megváltoztathatja az agy kémiai egyensúlyát.

, ami jobb Neurostar vs Brainsway?

A kezelés
Általában, NeuroStar Felületi TMS munkamenetek utolsó 37 perc alatt. A teljes kezelési tanfolyam időtartama 740 és 1100 perc között. Összehasonlításképpen, az új Brain Institute Brainsway mély TMS ülései általában nem haladják meg a 20 percet, míg az egész tanfolyam körülbelül 400-600 percet vesz igénybe.

Mennyi ideig tart a TMS kezelés?

Sok esetben a 4-6 hetes kezelési kezelés olyan remissziót biztosít, amely az -t körülbelül hat hónapos vagy hosszabb ideig tart. Alkalmi TMS karbantartási munkák néha szükségesek a remisszió meghosszabbításához. Egyes betegek egy adott időtartamra egy munkamenet utáni tms-ütemtervre helyezhetők.

Milyen gyorsan működik a TMS?

A legtöbb antidepresszánshoz képest, amelyek általában körülbelül hat hétig tartanak az eredmények megjelenítéséhez, az TMS viszonylag gyorsan működik . A betegek jelentése a hangulatban bekövetkező változásokról a kezelés első hetében kezdődik.

A TMS agykárosodást okoz?


Depresszió. TMS stimulálja a neuronokat a prefrontális kéregben, az Brain régióban, amely alulkalmas a depresszióban szenvedő embereknél. Ellentétben az elektro-görcsös terápiától, amely szintén jóváhagyott a depresszió, amely nem enyhíti a gyógyszer, az Tms valószínűleg nem valószínű , okozza a rohamokat vagy memóriavesztést.

a TMS hosszú távú munkát végzi?

Sok történetet a betegektől, hogyan hosszú TMS segít a major depresszív zavar. Míg 16 hét jelentős idő, az Tms -t legfeljebb egy évig bizonyították. A Medscape Medical News az TMS tartós hatásait jelentette.

lehet, hogy a TMS rosszabbul?

A 2011-es vizsgálat azt mutatta, hogy ha pánikbetegségű egyéneknek adják be, az ismétlődő transzkranialis mágneses stimuláció (RTMS) nagyobb szorongásokat okozta. Azonban nincs bizonyíték arra, hogy az TMS a szorongás rosszabb -et teszi a legtöbb beteg számára.

veszélyes?

A leggyakoribb mellékhatás a fejfájás a kezelés alatt vagy után. A ritka, de súlyos mellékhatás a lefoglalások, és az Tms nem megfelelő az emberek számára, mint például az epilepszia, a fejsérülés története, vagy más súlyos neurológiai kérdések.

Mi a TMS terápia sikeressége?

A vizsgálat szerint az Tms Success Rate a depressziós tünetek csökkentése során 58 volt.0 százalék, remisszió Rate (a depressziós tünetek teljes összegzése) 37,1 százalék. A vizsgálat megállapította, hogy az Tms hatékony kezelés olyan betegeknél, akik nem tudtak megkönnyebbülni a kezdeti antidepresszáns kezelésektől.

lehet a memóriaveszteséget?


A TMS Memóriaveszteséget okoz ? Nem, az Tms terápiát szisztematikusan értékelték az memória -re gyakorolt ​​hatásaira. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy az Tms Therapy nem a nem az memória memóriájára vagy a koncentrációra gyakorolt ​​negatív hatást eredményezi.

A TMS terápia fáj?

A TMS fájt -ben? Az Tms -t kapó betegek legfeljebb 50 százaléka enyhe vagy közepes fájdalmat tapasztal a fejükön az kezelés első hetében . A túlzottan ellentétes fájdalom gyógyszerek, például az aszpirin, a tylenol vagy a motrin használhatók, az Tms munkamenetek előtt vagy után, hogy kezeljék a kellemetlenséget.

miért olyan drága?

TMS kezdetben Olyan drága volt több okból. Először is, a gép költsége az , így a túlzottan, hogy a legtöbb orvos nem engedhette meg magának, hogy az embereket olcsóbbá tegye. Másodszor, az első olyan eszközök, amelyek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé teszik az orvosokat 60 dollár és ndash között; 100 dollár / kezelésenként.

tudsz otthon csinálni?

, de az TMS nem egy egy -size-illeszkedik - Minden eljárás: A szükséges mágneses stimuláció intenzitása a betegtől a páciensig változik, azt mondja az orvosoknak. AT- Home eszközök azonban nem igényelnek tesztet és mdash; Egy eszköz, One intenzitás, Egy módja a készülék és a mellékelt berendezések használatához.

Mi a különbség a TMS és a Neurofeedback között?

TMS stimulálja a neuronokat, és ösztönzi vagy gátolja a specifikus neurotranszmitterek felszabadulását, míg az neurofeedback az agyat az egészséges agyhullámok előállítására, de a különböző agyhullámok jelzik a neurotranszmittereket, mint Tms -ben?

Mennyibe kerül a TMS gép?


Az TMS , hogy egyetlen QALY költségek $ 36,000 szerint Simpson elemzését.

Mennyibe kerül a mágneses terápia?

A TMS terápia tipikus folyamata 20-30 ülésszakot tartalmaz, amelyet általában hetente három-öt kezelést adnak meg hetente négy-hat hétig. A teljes körű terápia a drága gépekkel $ 6,000 és $ 12,000 .

A Medicare fizeti a TMS kezeléseket?

Ezért örömmel mondjuk el, hogy az TMS terápia az összes nagyobb biztosítótársaság, köztük Medicare , (egyes államokban) Medicaid , Egyesült Healthcare, Blue Cross és Blue Shield, és a VA.