Hol van a 2010-es biztosíték-doboz Dodge Utazás?

A motor-Bay biztosítékbox a motor-öböl jobb oldali (vezető) oldalán található, az légszűrő mellett. Nyomja meg a két kioldó fülön a fedél bal és jobb oldalait, hogy felszabadítsa.Figyelembe véve ezt, hol van a kürt biztosítéka a 2010-es Dodge Utazáson?

Az Horn relé az Ön T.I.P.M. (Teljesen integrált teljesítménymodul). Ez az biztosíték doboz alatt található. Annak érdekében, hogy elérhesse az biztosíték dobozát, majd távolítsa el az összes biztosítékot -t a dobozból, hogy hozzáférjen az áramköri laphoz, amelyet a relé forrasztott.

Továbbá, miért van az autóm önmagában? A két fő oka az Car Horn nem állítja meg az Honking -t a kapcsoló meghibásodása és a relé meghibásodása. A leggyorsabb módja annak, hogy egy hibás Horn Stop Honking , hogy húzza a kürt biztosítékot vagy a kürt relét.

Hasonlóképpen, hol van a biztosíték doboz a 2011-es Dodge Utazáson?

A BEEL biztosítékpanel az műszer alatt található az utasoldalon található.

Miért indul ki az autógyártás önmagában?

De nem működő autó kürt is okozta rossz kürt kapcsoló a kormánykeréken, a törött & ldquo; clock spring & rdquo; A kormánykerék alatt egy Bum Horn relé, törött huzal vagy korrodált talaj. Itt van a legvalószínűbb gyanúsítottak ellenőrzése. Indítsa el a biztosítékot. Ha az Horn még mindig kattan, akkor ki kell cserélnie.

hol van a kürt egy dodge kaliberben?

Standard Caliber Horn a lökhárító mögött álló illesztőprogram.

Hol van a Horn Relay egy 2008-as Dodge Avenger-en?

Az Horn Relay az Ön t.i.p.m. (Teljesen integrált teljesítménymodul). Ez a biztosíték dobozában található. Annak érdekében, hogy hozzáférhessen a biztosítékdobozba, és eltávolítania kell, majd távolítsa el az összes biztosítékot a dobozból, hogy elérje az áramköri kártyát, hogy az relék forrasztott.

Hol van a kürt biztosítéka a 2013-as Chrysler 200-on?

Horn lesz elhelyezkedő az első lökhárító mögött / biztosíték kell lennie biztosíték dobozban a motorháztető alatt.

Hol van a biztosíték doboz egy 2011-es Dodge Avengerben?

Minden biztosítékok és a relék az Avenger találhatók a „Integrated Power Module” a jobb oldalon a motortérbe. Nyomja meg a két kioldó fület az biztosíték doboz hátsó szélén, és emelje fel egyenesen.

hol van a biztosíték doboz a 2017-es Dodge Utazásban?


Az Interior biztosítékpanel az Pult műszer alatt található az utas oldalán található.

Hol van a biztosíték doboz egy 2011-es Dodge Durango-on?

Az biztosítékbox a motorház elülső bal oldalán található. Nyomja meg az Fuse Box fedél elülső szélén lévő két fülét, hogy felszabadítsa a rögzítő klipeket.

hol vannak a biztosítékok a 2013-as dodge utazásban?

Fuss . A belső biztosíték panel az utasoldalon található a műszerfalon.

Hol van a biztosíték doboz a 2012-es Dodge Utazáson?

A Belső utastér Fuse Box az első utasfárban található, a Glove doboz alatt. Húzza ki a rögzítő klipet az elülső szélén (legközelebb az Önhöz) az Fuse Box fedéllel, hogy felszabadítsa.

Hogyan állítsd vissza a Dodge Journey Radio-t?

Dodge Utazás: Hogyan állítsa vissza az UConnect
  1. -t, és tartsa be egyszerre a hangerőt és a hangerőt.
  2. tartsa körülbelül 10 másodpercig, vagy amíg a képernyő fekete lesz.
  3. Várjon néhány másodpercet a képernyő betöltéséhez.

Hogyan állítja vissza a Dodge töltőt?


opció 2 & # 8211; Minden modell
  1. Forgassa el a gyújtást a & # 8220; on & # 8220; Ne indítsa el a motort. Ha van egy nyomógombja gyújtás, nyomja meg a & # 8220; Start & # 8221; gomb kétszer.
  2. lassan nyomja le a gázpedált háromszor. Tegyen mind a három megnyomását 10 másodpercen belül.
  3. kapcsolja be a gyújtást a & # 8220; off & # 8220;

Mi az UConnect rendszer?

, UConnect & Reg; A Chrysler, Dodge, a Jeep & Reg; Ram és Fiat & Reg beépített díjnyertes csatlakoztatott járműplatform; Márkájú járművek. A rendelkezésre álló fejlett kapcsolatokat, szórakoztatást, navigációs és kommunikációs funkciókat biztosít, amelyek olyan erősek, mint amilyenek könnyen használhatók.

Hogyan állítsd vissza az UConnect 2018-at?

Nyomja meg a telefon és a VR gombot a kormánykeréken. 30 másodpercig tartsa lenyomva. Amikor az idő fel van kapcsolva, kapcsolja ki a járművet, és nyissa ki a vezetőoldali ajtót 30 másodpercig. Zárja be az ajtót, és az újraindítja a járművet a járművet.

Hogyan állítsd vissza az UConnect 12 hüvelykes TV-t?

aktív tag. Az utolsó genen az újraindíthatja a rendszert a rendszerbe, ha egyszerre nyomja meg a dallam és a hangerő gombokat, amíg a képernyő kikapcsol.

ahol van relé?

A gyújtás relé rendszerint az -ben található biztosíték-dobozban, amely a motorháztető alatt található, és az áramot az akkumulátorból a gyújtóelemekig tartja, amely lehetővé teszi, hogy az autót a szem villogásában indítsa el.

Hol van a biztosíték doboz egy városban és országban?


Az biztosítékok a 2012-es 2015-ös Chrysler városában és a országban a teljesen integrált teljesítménymodulban vannak. A TIPM a motortérben van, az akkumulátor és a vezetőoldali sárvédő között. Távolítsa el a fekete műanyag fedelet az biztosítékok eléréséhez . Megragadhatja és húzhatja az biztosítékot -t az panelből.

Hogyan ellenőrzi a relét?

Hallgassa meg a kattintást, ha az relé feszültség alatt van. Ellenőrizze a -et az relé érintkezők energiatakarú állapota. Használjanak egy digitális multiméter (DMM) teszt az ellenállást az egyes pólusa relé és a megfelelő NC és NO érintkezők, hogy pole. Minden NC érintkezőnek végtelen ellenállást kell olvasnia a megfelelő pólusnak.

mit jelent az IOD biztosítéka?

A gyújtás kikapcsolása