Mi az orvosi rendszerek áttekintése?

A (vagy tünetek) felülvizsgálata a szervrendszer által rendezett kérdések listája, amelyet a diszfunkció és a betegség feltárására terveztek. Számos módon alkalmazható: mint egy szűrőeszköz kérte minden beteg, hogy a klinikus találkozik.Különben is, mit jelent a rendszerek áttekintése?

A (ROS) (ROS) áttekintése az adott Systems -ek leltárja, amelyet az orvos végzi el a betegség előfordulásában. A ROS úgy van kialakítva, hogy klinikai tüneteket hozzon létre, amelyeket a beteg figyelmen kívül hagyhat vagy elfelejtett.

Továbbá, mi a teljes ROS? A dokumentáció iránymutatás egyértelműen állam: & ldquo; A teljes ROS [felülvizsgálata rendszerek] érdeklődik a rendszer (ek) közvetlenül kapcsolódik a probléma (k) azonosítottak a HPI plusz az összes kiegészítő test rendszereket. & rdquo; Legalább 10 szervrendszert kell felülvizsgálni.

is, hogy a rendszerek hány áttekintése van?

A a történelem négy szintje, amelyet az a CPT & REG; A kódkönyv, de az ott a háromféle Systems áttekintése : Probléma A PERTINENT az az egyik rendszer felülvizsgálata. A kiterjesztett az a felülvizsgálat két-kilenc Systems . A teljes a 10 vagy több Systems felülvizsgálata.

Mi a különbség a rendszerek és a fizikai vizsga felülvizsgálata között?

A lényeg: Ha elolvassa a jegyzeteket eldöntése, hogy a jelölést hogy a páciens válaszol, vagy ha van valami a szolgáltató figyelhető meg. A válaszolt kérdés az Ros -hez tartozik, míg a szolgáltató látja, hallja, vagy az vizsga alá tartozó intézkedések az vizsga eleme.

mi a három ros típusa?

Az három típusú ROS problémát jelent, kiterjesztett és teljes.

Mi szerepel a rendszerek felülvizsgálatában?

A Review of Systems (ROS) egy leltár a test rendszerek , hogy kapott egy sor kérdést annak érdekében, hogy azonosítani jelek és / vagy tünetek, amelyek a beteg által tapasztalt. Alkotmányos tünetek (azaz láz, fogyás, létfontosságú jelek). Fülek, orr, száj, torok. Kardiovaszkuláris.

hogyan írok negatív ros?

Elfogadható az dokumentum -nek néhány PETINENT pozitív vagy negatív eredmény, majd azt mondja: & ldquo; minden más rendszert áttekintették és negatív . & Rdquo; Az AAPC könyvében azt állítja, hogy a teljes Ros a pozitív és negatív válaszokat a probléma minden további testrendszerére vonatkozóan legalább 10 rendszert kell jegyezni.

Mi a PFSH orvosi értelemben?

PFSH ; az Medical , a családi és a társadalmi történelem múltjához kell állnia. Az Medical története (PMHA felülvizsgálata a múltbeli betegségek, műveletek vagy sérülések, amelyek tartalmazhatnak: előzetes betegségek vagy sérülések.

Mi a probléma releváns rendszer felülvizsgálata?


Review Systems (ROS) (ROS) probléma A PERTINENT ROS megkérdezi az System -ot, amely közvetlenül kapcsolódik a HPI-ben azonosított Probléma (S). A kiterjesztett ROS megkérdezi az System -ot, amely közvetlenül kapcsolódik a HPI-ben, és korlátozott számú további Systems .

lehet Ros venni HPI-ből?

Minden találkozásnak rendelkeznie kell egy fővel. Az az HPI -től elkülöníthető, és a rendszerek ( Ros ) felülvizsgálata ( Ros ), vagy az lehet az HPI vagy Ros része; Azonban meg kell tennie a látogatás okait.

Hol van a rendszerek áttekintése SOAP-ban?

Ha a beteg fekvőbeteg, akkor ezeket a vizsgálatokat az egészségügyi rekordban dokumentálják, és az megjegyzés problémájában felsorolják. A ( Ros ) rendszerek felülvizsgálata az szubjektív szakaszában szerepel, mivel a beteg orvosi / sebészeti történelmének teljes értékelését tartalmazza.

mi a 14 testrendszer?

Ezek a 14 rendszer az izomrendszeri rendszer; Special Sense (optikai) szervek; Hallás; Fertőző betegségek, immunrendszeri rendellenességek és táplálkozási hiányosságok; Légzőrendszer; Szív-és érrendszer; Emésztőrendszer; Genitourináris rendszer; Hemikus és nyirokrendszer ; Bőr; endokrin rendszer ; Neurológiai

Mi egy 10 pont Ros?

"A teljes Ros megkérdezi a HPI-ben azonosított probléma (ek) által közvetlenül kapcsolódó rendszer (ek) és az összes további testrendszert. DG: Legalább tíz szervrendszert kell felülvizsgálni. Ezek a rendszerek A pozitív vagy releváns negatív válaszokat egyedileg dokumentálni kell.

Mi a különbség a HPI és a ROS között?


ROS különbözik az HPI , hogy tartalmaz kérdések a a beteg vagy a gondozó kapcsolatos szervrendszert. Dokumentációs követelmények teljesíthetők a teljes Ros esetében, ha minden pozitív válasz, a releváns negatívok és egy nyilatkozat, beleértve a szavakat & ldquo; teljes, & rdquo; & ldquo; All & Rdquo; vagy ldquo; maradék és rdquo; dokumentáltak.

Mi a HPI?

TÖRTÉNETE JELEN betegségek ( HPI ) A HPI időrendi fejlődésének leírása a beteg jelenlegi betegsége a. az első jel és / vagy tünet, vagy az előző találkozás a jelenbe.

Mi az egyetlen szervrendszer teljes vizsgálata?

Egyszeri szerv vizsgák és ndash; olyan testterületekből és szervrendszerekből áll, amelyek egy egyaránt tartalmaznak -re; Minden vizsga elemet egy golyó azonosítja. A komplexitás szintje & ndash; Az 1997-es vizsgálatának négy szintje van . Az vizsga szintje dokumentációban alapul.

mit jelent a szappan jegyzet?

Az SOAP MEGJEGYZÉS (A szubjektív, objektív, az értékelés és a terv "rövidítése) az egészségügyi szolgáltatók által alkalmazott dokumentáció módja az jegyzetek -nek a páciens diagramjában, más közös formátumokkal együtt, például A BECLY MEGJEGYZÉS .

Mi a fizikai vizsgálati jelentés?

A fizikai vizsgálat egy rutin teszt Az Ön elsődleges gondozója (PCP) teljesíti az általános egészségi állapotot. Nem kell betegnek lennie, hogy egy vizsga -t kérjen. Az fizikai vizsga lehet egy jó idő, hogy megkérdezze a PCP kérdéseit az Ön egészségéről, vagy megvitassák az észrevett változásokat vagy problémákat.

Mit néz ki egy szappan jegyzet?


Az szappanos megjegyzés 4 fejezete szubjektív, objektív, értékelés és terv. Minden címsor az alábbiakban ismertetjük. Ez az az szappan szappan megjegyzésének első címe. A címsor alatti dokumentáció a & ldquo; szubjektív és rdquo; tapasztalatok, személyes nézetek vagy egy beteg vagy valaki közel állása.

Hogyan neveled az orvosokat a dokumentációban?

5 lépés az orvosok bevonására a klinikai dokumentáció javító programjaiban
  1. Határozza meg, hogy mely orvosok hasznosak a legtöbbet. Az
  2. kényszerítő esetet ad az orvosoknak a bizonyítékokon alapuló érveléssel.
  3. oktatja a dokumentációs képzési munkamenetet. Az
  4. folyamatban lévő előrehaladást és teljesítményellenőrzést és támogatást nyújt.

Mi a példák a ROS-ra?

reaktív oxigénfajok ( Ros ) kémiailag reaktív kémiai fajok, amelyek oxigént tartalmaznak. példák közé tartoznak a peroxidok, szuperoxid, hidroxilcsoport, szingulett oxigén és alfa-oxigén.