Hogyan rekonstituálja a Nap szárított paradicsomot?

Hely 1/2 csésze paradicsom hőálló tálban, fedél 1 csésze húsleves vagy 1/2 teáskanál só 1 csésze meleg vízben, majd fedje le a lemez és a mikrohullámú sütő 2 percig. Legyen üljön, amíg az paradicsom bőroldala könnyen átszúrható villával, 5-10 percig. Törölje és blotja a papírtörülközőkkel.Ezek, szükségem van a napsárga paradicsomra?

Hacsak az Sun - szárított paradicsomot vásárolja meg, az olajba csomagolva az -nek szüksége van a -re, hogy folyadékkal reidratálható legyen. Egy ökölszabály, hogy fedezze Sun - szárított paradicsommal meleg vízzel, és ázni két órán át szobahőmérsékleten keverjük. Egy másik trükk ahhoz, hogy több ízét adjunk hozzá, az áztatja a bort vagy a víztestet a víz helyett.

Ismerje meg, mennyi ideig tart a nap szárított paradicsom az olajban? Napon szárított paradicsom tárolt olaj tárolható, amíg nyitva van, de ha egyszer feltöri a pecsétet akkor kell tárolni őket a hűtőszekrénybe. Ott, az hat hónapig ehetőnek maradnak. Ellenőrizze a penész vagy a rancid illat jeleit a paradicsom használata előtt.

, mit kell tenni a napsütötte paradicsommal?

Sundied Tomatoes használható salátákban, tésztákban és számtalan más étel, ahol az intenzív paradicsom ízét kívánja. Egy szép ötlet az, hogy apróra vágjuk őket, és a hagyományos Caprese saláta (Aka paradicsom mozzarella saláta) extra feltöltésével. Az Sundied Tomatoes íze intenzív, így ne menjen túl.

napi szárított paradicsom jó az Ön számára?

Az Sun - szárított paradicsom előnyei . Ezek az intenzíven ízesített, Sun -Kised szépségek koncentrált tápanyagforrás. A C és K vitaminokat, vasat és likopinot biztosítanak, amely bizonyos rákos megbetegedések alacsonyabb kockázatával járó antioxidáns.

a napsárga szárított paradicsom valóban szárított?

az USDA szerint, kevesen, ha bármelyik boltban vásárolt " Sun szárított " paradicsom az valójában Sun szárított (de a szabályozás lehetővé teszi számukra, hogy hívják őket!). Mindenesetre ugyanezt (vagy jobb, ténylegesen ) kóstolják meg sütővel vagy élelmiszer-dehidratálóval.

kell hűteni a napsárga paradicsomot?

You Az -nek szüksége van a hűtésére, vagy megnyitása után fagyassza le. Ha otthonoljuk az olajat otthoni csomagolásában, győződjön meg róla, hogy az hűtött -et tartsa, különösen, ha friss fűszernövényeket vagy fokhagymát ad, hogy elkerülje a botulizmus kockázatát. Miután kinyitott, olajcsomagolt szárított paradicsomnak kell lennie a -nek hűtőből, és két héten belül felhasználta.

mit csinál a nap szárított paradicsom?

Sun - szárított paradicsom intenzív édes-tort ízű , ami sokkal erősebb, mint a friss paradicsom , így egy kicsit hosszú út. Ők is egy chewier textúra, így hidratáljuk rendszeres is, mielőtt azokat is fontos, ha nem tervezi megfőzzük bármely folyadék, , mint a salátát.

hol vannak a nap szárított paradicsom az élelmiszerboltban?

Az Sun - szárított paradicsom -t találhat a konzerv zöldség folyosón vagy a legtöbb élelmiszerbolt gyártási szakaszában . Néhány áruház mindkét helyen is állítja őket.

Hogyan rehihidrálta a napsugárzó paradicsom olívaolajjal?


Csomagoló üvegek friss bazsalikom és fokhagymás szegfűszeg. Körülbelül 2 vagy 3 bazsalikom és talán 4 fokhagymás szegfűszeg egy kvart edénybe. Csomagolja az szárított paradicsomot -t szilárdan. Öntsük az olívaolajat -et, és hagyjuk, hogy üljünk körülbelül hat hétig az ízek eléréséhez.

Do Sun szárított paradicsomot kell főzni?

Ha az Sun - szárított paradicsomot vásárol megválasztása -es száraz -Packed paradicsom vagy olajcsomagolt paradicsom . Az száraz -csomagot ugyanúgy értékesítik, mint az szárított gyümölcs, és az -nek szüksége van a -re, mielőtt a receptekben használnánk, ahol nem lehet főzött folyadékban, például salátákban, vagy amikor ők elterjedt.

mi a legjobb nap szárított paradicsom?

Legjobb eladók csomagolt napsütötte paradicsomban
 • # 1.
 • 365 A mindennapi érték, szerves napsütötte paradicsom extra szűz olívaolajban, 8,5 oz.
 • napsütéses napozott napra szárított paradicsom Resealable Bag (fél, 2 lb)
 • Julienne napra szárított paradicsom - 16oz táska (kóser)
 • 35 oz Bella Sun Luci napsárga szárított paradicsom fele az olívaolajban.

Hogyan főzzük dehidratált paradicsomot?

 1. Helyezze a dehidratált paradicsomot, amelyet az edényben használnak egy tálba meleg vízbe vagy raktárba, három-öt percig.
 2. vágja le a dehidratált paradicsomot harapás méretű darabokra, mielőtt egy tálba helyezné őket.
 3. készítsen házi dehidratált paradicsomkészítést salátákhoz.
 4. dehidratált paradicsomot adjon a pörkölteknek és a leveseknek.

Mi a baj a nap szárított paradicsommal?

Sun - szárított paradicsom azok az érett paradicsom , amelyek a legtöbb víztartalmukat elveszítik, miután az Sun -ben az Sun -ben töltötték. Az paradicsom magas likopinban, antioxidánsokban és a C-vitaminban. A végtermékek legfeljebb 2 és ndash; 6% só 6% -át tartalmazhatnak, és jelentősen hozzájárulhatnak a napi bevitelhez.

hogyan tudja megmondani, hogy a nap szárított paradicsom rossz?


Ha Látja és megkóstolja a penész vagy szennyeződés jelzését. Ugyanaz az , ha a nincs "legjobb , ha a" dátum. Ahhoz, hogy teljesen biztos legyen, hívjon vagy e-mailt az Sundied Tomatoes gyártójához. A Mezzzetta márka nem rendelkezik lejárati dátumokkal, de gyakran azt mondja, hogy , hogy a egyszer kinyitott, csak körülbelül 2 hétig tarthat.

lehet a napsütéses paradicsom, hogy beteg legyen?

Ha YOU Dehidrát (vagy száraz ) olyan élelmiszerek, mint az Tomatoes , , az YOU "Mesterségesen felgyorsítja a víz eltávolításának folyamatot, majd gyakran valamilyen megőrzési tápközeget, mint például az olajat vagy sót, amelyek vannak valójában antibakteriális. Baktériumok, mint a Salmonella, pl. coli, és Listeria az, amit az , hogy beteg , amikor YOU enni rohadt ételeket.

Hogyan tárolja a napsárga szárított paradicsomot az olajban?

A szárított paradicsom tárolása olajban
 1. Válasszon ki egy kis üveget egy feszes fedéllel.
 2. Dip szárított paradicsomot fehér borecet mielőtt jar olajjal élezéshez ízű, megsavanyítjuk olaj, és hogy visszatartsa a baktériumok és a penész növekedését.
 3. töltse fel az üvegedényt az ecet-mártott szárított paradicsommal.
 4. fedezi a szárított paradicsomot jó minőségű olívaolajban.

miért van a nap szárított paradicsom fekete?

Nem tart sokáig, hogy eltávolítsa az magvakat, ha megkapja az -et a lefagy, hogy eltávolítja őket (a hüvelykujjával), így ez lehet egy másik lehetőség az néhány ember számára. Alacsony sav paradicsom lehet az Black -t, ha szárított , de még mindig biztonságos enni, csak nem nagyon étvágygerjesztő. paradicsom 85-94% víz között van!

Mennyi ideig tarthat pörkölt paradicsomot olívaolajban?

18 nap

az olaj növekedése penész?


Az forma növekszik az olajon -en? Igen. Top, hogy egy kis sóoldattal, majd adjunk hozzá Olive olaj -t, hogy fedezze a sóoldatot a széltől az élig. Így történt, a ferments lehet a -t a polc-stabil.

Hogyan csinálod természetesen a napsárga paradicsomot?

Sun Száraz paradicsom , Blanch őket, és távolítsa el a bőrt. Vágjuk fel őket, és nyomjuk meg a pépet és a magokat, majd helyezzük az paradicsomot -t egyetlen rétegben egy racken a teljes Sun -ben. Győződjön meg róla, hogy van egy pár hüvelyk légáramlás a rack alatt. Fordítsa az paradicsomot -t minden nap, és vigye el az állványt éjszaka.

Lehet fagyasztani a napsárga paradicsom olívaolajjal?

Sundied paradicsom A frissen és ízletes maradhat, ha az -es olívaolajjal egy üvegben van csomagolva. fagyasztott napsütötte paradicsom a -t 8-12 hónapig tartja, és a Jarred Sundied paradicsom a -t egy évig tartja, mielőtt megnyitná és akár 6 hónappal, miután megnyitotta a jarot.