Hogyan lehet megmondani, hogy gránit vagy kvarc?

Két gránit lemezek kötődnek, hogy nagyon különböznek egymástól, de ez nem a tok kvarc -vel. Attól függően, hogy az a áruház elrendezve van, az Quartz ülést egymás mellett észlelheti, és pontosan az a -t keresi. Az gránit lemezek esélyei nagyon vékonyak.Különben is, hogyan tudom megmondani, hogy a munkatársa gránit vagy kvarc?

Quartz Countertops A látszólag végtelen különféle színek és minták. Az -nek megmondja, hogy a valódi kőre vagy egy gyártott pult -re néz, óvatosan nézze meg a számláló mintáját. Minden gránit vagy márványlemez egyedülálló; Ha természetes kő, a kő két területe nem fog pontosan egyaránt.

Ismerje meg, melyik jobb kvarc vagy gránit? Az Quartz valójában nehezebb, mint az gránit , és így tartósabb. Valójában az Quartz szinte elpusztíthatatlan, és mivel nem porózus, mint az Granit , könnyű megtartani a munkalapokat viszonylag baktériumokmentes. Legyen óvatos a főzőedényeknél: az kvarc a túlzott hő által megsérülhet, ezért mindenkor használjon fűtőbetéteket.

Ezen kívül, hogyan tudom megmondani, hogy a munkatársam gránit?

Ha akkor könnyedén érintse meg az hátulját a felület kis kalapáccsal, real gránit -nek elő kell termelnie A csengőhangot. Az A ellenkezője, a Fake Granite az A kis kattintást hangol. Ha a Stone két hangja utat nyújtja, akkor tudja, hogy nem a természetes kő.

Do Quartz Countertops Burn?

Quartz hőálló, de ha a hőmérséklet lesz, hogy túl magas, akkor lehet károsíthatja a kvarc pulton . Az ok a gyanta. Az gyanta éget, és állandó károsodást okozhat. Az Burning elkerülésének módja az CountloP egyszerű.

a gránit munkalapok tömítése?

Bár a legtöbb GRANITE COUNTROPS Ne Need -nek szüksége van -re, hogy lezárja, hogy a kő ellenálljon a szennyeződéseknek és a kiömléseknek, amelyek a maratást és a festést okozhatják [Forrás: Márvány Intézet Amerika]. Természetében az gránit nedvességálló - azonban porózus is. A tömítőanyagok blokkolják a folyadékokat az Granit -be.

Mi a különbség a márvány és a kvarc között?

Quartz egy ásványi anyag, míg az márvány és a gránit sziklák. Az ásványi anyag kristályos tárgy, amely ugyanazt a kémiai sminket tartalmazza minden részében. A porított Quartz -t gyantával keverjük, majd lemezekké alakítjuk. Ennek köszönhetően a tervezett kvarc kő nem kell lezárni, mint porózus gránit vagy márvány .

Hogyan tisztítsa meg a gránit számláló tetejét?

forró víz és edényszappannak megfelelőnek kell lennie a napi fertőtlenítéshez. Ha azonban erősebb fertőtlenítőszer szükséges, keverje össze egy 50:50 víz és 91% izopropil-alkohol keverékét. Spray az GRANITE -re, hagyja, hogy üljön három-öt percig, majd öblítse le vízzel és szárítsa meg egy tiszta mikroszálas ruhával.

könnyen gránit chipet csinál?

Granit egy nagyon tartós kő. A kristályos szerkezetének köszönhetően az GRANITE CAN Chip , ha éles kemény tárgyaknak van kitéve. Az chip betölthető egy gránit porral és epoxi keverékkel. gránit , amely nincs megfelelően lezárva, elnyeli a foltokat, például az olajokat, amelyek sötét foltokat vagy elszíneződést okozhatnak.

Mi a hamis gránit munkalapok neve?


Soapstone egy másik természetes kő, általában sötét szürke színű, sima, selymes érzéssel. Látta a közelmúltbeli újjáéledést az Granit alternatívájaként. A szappanokat gyakran a történelmi otthonokban látják, de a modern otthonokban is használják, mint egy pult és mosogatóanyag.

mit érzel a gránit?

gránit egy világos színű, égő, olyan gabona, amely elég nagy ahhoz, hogy látható legyen az engedetlen szemmel. A magma lassú kristályosításától a Föld felszínén. Ez az ásványi kompozíció általában gránit -t ad, vörös, rózsaszín, szürke vagy fehér színű, sötét ásványi szemcsék látható a szikla egészében.

kvarc ember készült?

Az Made : Quartz munkalapok Man - készült Medyed Stone Countrops, amelyek 90% -os földi kvarc (természetes kemény ásványi anyag) kombinációját 8-10% gyantákkal, polimerekkel kombinálják pigmentek.Ez nagyon kemény gránitszerű felületet képez. Az ellenállók azonban még mindig rendkívül tartósak és nem porózosak.

Vannak különböző gránitok?

A 3 különböző szintje GRANITE . 1. szint (Alacsony GRIME GRIMITE ), 2. szint (középső Grade szint) és 3 + szint (High GRIME GRANITE ). Az GRANITE lemez -fokozatú foka színekkel, vénákkal, farkasokkal, jelöléssel, vastagsággal, vastagsággal, a lágy anyagok mennyiségével határozható meg, és az az ország, ahol bányászott.

Melyik gránit színe a legjobb a konyhában?

Black és szürke gránit munkalapok Egy nagyon drámai megjelenést adnak ki, és gyakran leginkább megfelelnek a kortárs konyhákhoz, amelyek világos fa vagy White kabinetria büszkélkedhetnek. De míg a sötét gránit munkalapok csak korlátozott különböző konyhákban használhatók, barna vagy bézs gránit is szerepelhet számos konyhai stílusban.

márványember készült?


természetes kövek, mint a márvány , mészkő és gránit tömíteni kell rendszeresen, mert ők lágy, akkor könnyen karcolódik. A tenyésztett márvány egy Man - Márvány , amely fele vagy egyharmada kisebb, mint a szilárd felület.

Meg tudsz vágni a gránit munkalapokat a helyén?

Vágás GRANITE COTTROPS . A legtöbb gránit vágás A az helyet a kőbányába veszi, de néhány valószínűleg a telepítési helyszínen kell elvégeznie. Alapvető fontosságú, hogy a megfelelő berendezéseket használják. A sűrű anyag alakításához egy szabványos háztartási készségfűrészet kell frissíteni egy gyémánt vágó pengével.

gránit munkalapokat lehet újrakülni?

Refining Opciók
Még akkor is, ha az granit-munkaterületek -nek köszönhetően, tizenöt év elteltével, vagy így a polírozás és a visszirányítás nem tudja teljesen visszaállítani a felületüket. Előfordulhat, hogy fontolja meg, hogy kicserélje őket. Ez az opció lesz drága és átlagosan 45 és 200 $ négyzetméter között.

gránit megy ki a stílusból?

A rövid válasz nem: gránit nem fog kelteni, mert ez egy 100% -os természetes anyag. Fa, kő, növények és ndash; ezek a dolgok nem mennek ki a stílusból . Az gránit színekben és mintázatában az emberi beavatkozás nélkül együtt hozott az emberi beavatkozás nélkül, mielőtt még ilyen dolog volt, mint a design trendek.

Mennyibe kerül a kvarc?

Quartz munkalapok áron körülbelül 55 dollár és 75 dollár között négyzetméterenként. Az Quartz minőségi fajtái az költsége a $ 100-ra és négyzetmétert. Egy átlagos konyha 30 négyzetméternyi számlálók, kvarc munkalapok honnan körülbelül 1800 $.

miért van a kvarc drágább, mint a gránit?


Quartz CONS
Quartz kevesebb természetes szépséggel rendelkezik az Granit -hez képest. Az gránit -hez képest az Quartz általában egy kicsit több -t fog fizetni, mert az ember által készített és az ár a gyártó által ellenőrzött (a nyersanyag megvásárlása). Általában az Quartz négyzetméterenként 70- $ 100 dollárba kerül.

tudsz forró edényeket a kvarcon?

1. A 'T a Hot Pans -t állíthatja be. Bár az kvarc munkalapok rendkívül tartósak és tekintik -Resistant, Putting Hot Pan az felületen felületen az anyagot károsíthatja. Mint a legtöbb más munkalapok, akkor „ll kell használni a háromlábú vagy kályha muff védelme ez a mint elszíneződését okozzák és / vagy repedés.

kvarc olcsóbb, mint a gránit?

gránit vesz egy forró edényben, míg kvarc kevésbé ellenálló magas hő. Hátrányok: Quartz egy gyártott kő, és nehéz megismételni a veininget és a minta megjelenését az eredeti márvány vagy gránit -ből. Az Quartz körülbelül 20-40% -kal több drága, mint a gránit .