Mennyi ideig kell vennie a WC-t a feltöltéséhez?

Az töltés ideje A tartály a tartály kialakításával és méretével változik, amely 1,6-7 gallon lehet. Az öblítési művelet általában körülbelül 10-15 másodpercet vesz igénybe (vagy kevesebb az új 1.6 gallon WC-vel). Újratöltés A tartály általában 45 másodperc és 1-1 / 2 perc közötti tartományban van.Tudja meg, miért tart a WC-t olyan sokáig, hogy újratöltse?

WC , hogy az túl hosszú ideig tart a -nek, hogy töltse ki a problémát okozó problémát. A eltömődött töltővonalak vagy a hibás úszók mindkettő befolyásolja a víz áramlását az WC -be. Ellenőrizze a szelepet, amely az WC-t az WC-t érinti, teljesen nyitva van, és a vonal mentes a törmeléktől.

Ezt követően a kérdés, hogy hogyan állíthatom meg a WC-tálat a csepegtetőből? Ez történik, mert a tartály túlcsordul, vagy azért, mert a víz egy sérült flapperen keresztül csöpög a tálba.

  1. Távolítsa el a tartály fedelét és vegye figyelembe a vízszintet.
  2. kapcsolja ki a vízszelepet a WC-tartály alatt, és öblítse le a WC-t a tartály leeresztéséhez.

Hasonlóképpen megkérdezik, miért nem tölti fel a WC-tálom?

A leggyakoribb oka az WC-tál vízszintje alacsony, egy sérült töltő cső. Amikor ez megtörténik, a WC tartály megtelik vízzel, majd a szelep elzárja a víz áramlását, mielőtt az tál tölti megfelelően. Megoldás: Emelje fel a tartály fedelét, hogy vizuálisan ellenőrizze az Fill csövet annak meghatározására, hogy eltolódott-e vagy sérült-e.

Miért olyan lassú a WC-vel?

A lassú öblítő WC-t tartalmazó három potenciális oka alacsony vízszint a tartályban, az WC-t vagy a csővezetékből, vagy akár a kalcium és más kemény ásványi anyagok felépítéséhez.

Hogyan állíthatja be a WC-tömlőszelepet?

Az beállítása típusú szelep , egyszerűen az beállítása csavar az szelep tetején található. A vízszint felemeléséhez kapcsolja be az beállítást csavarral az óramutató járásával megegyező irányba; A vízszint csökkentése érdekében forgassa el a csavart az óramutató járásával ellentétes irányba. A vízszintnek a tartály túlcsordulásának tetején kell lennie.

hol van a töltőszelep a WC-n?

Az Fill Valve olyan eszköz, amely szabályozza az édesvíz áramlását az WC tartályába. Általában az WC tartály bal oldalán van felszerelve, olyan taildiece, amely a tartály alján található, ahol egy tápegységhez van csatlakoztatva, amely a rögzítőszelephez vezet.

Mennyibe kerül egy WC-flapper?

Töltse ki, zárja le a & amp; Flush szelep (ek), Flapper
szelepcsere 50 és 150 dollár közötti vagy annál nagyobb, a helyi árak és a minimumok függvényében.

Hogyan tölthetem meg a WC-tálat több vízzel?

Távolítsa el az tartály fedelet, és ellenőrizze az Water szintet, miután az Fill szelep leállt. Körülbelül egy hüvelyk a túlfolyócső megnyitása alatt kell lennie. Ha lényegesen alacsonyabb, akkor lehet, hogy nincs elég víz az tartályban és Töltse ki a -t az Bowl -t egy flush után. Javítsa ki ezt az úszó beállításával.

Hogyan állíthatja be a vízmennyiséget WC-tálban?


mivel a magassága az úszó határozza meg a víz szinten, viszont a csavart a tetején a töltőszelepet 1 teljes forgás az óramutató járásával megegyező, hogy növelje a vizet vagy az óramutató járásával ellentétes, hogy csökkentse azt. Miután az beállította a -t az úszót, fordítsa vissza az Water -t, és öblítse le az WC -t, hogy lássa, hogy rögzítse-e a problémát.

Hogyan öblít T WC-t, amikor a tartály üres?

Fordítsa a kart e zárószelep óramutató járásával megegyező irányban ütközésig fordult. Flush Az WC , lenyomva az Flush karját, amíg az tartály a lehető legújabb üres . Az tartály alján lévő kis mennyiségű víz eltávolítható szivacsokkal. A szivacsozás is képes arra, hogy eltávolítsa az WC tálban lévő összes fennmaradó vizet.

mennyi vizet kell a WC-tálban?

szövetségi irányelvek Új W
WC-t igényelnek, hogy kevesebb Water -t használjanak, 1,6 gallonként a maximális jogi összeg. De víz -hatékony WC használhatja még kevesebb 1,28 liter vagy kevesebb flush.