Az eszközök támogatott értékpapír-adósság vagy saját tőke?

AUTS - Backed Securities (ABS) Pénzügyi Értékpapírok eszközök , például hitelkártya követelések, Home- Equity Hitelek és auto hitelek. Bár hasonlítanak az Jelzálog - háttámla , Asset - háttámlák nem COLATERIZÁLT MORDGAGED -SAGED .Csak így van, egy eszköz támogatja a biztonságot egy kötvény?

Asset - értékpapírok , az úgynevezett ABS, amelyek kötvények vagy megjegyzéseket mögött pénzügyi eszközök . Jellemzően ezek az eszközök a jelzáloghitelek kivételével, a & SUP1; Mint például a hitelkártya követelések, az auto hitelek, a gyártott lakások és az otthoni részvénytulajdonok.

, hogyan támogatja az eszköz biztonsági munkáját? AUTSET - BANDED SEGÍTSÉGEK : Hogyan működnek az munka Ha a fogyasztó kölcsönt vesz igénybe, adósságuk a hitelező mérlegének eszközévé válik. A hitelező viszont eladhatja ezeket az eszközöket -nek egy bizalomra vagy ldquo; speciális rendeltetésű jármű, & rdquo; Ami az -es - biztonsági -et tartalmazza, amely a közparkben értékesíthető.

Másodszor, az Asset Backed Securities Folyadék?

További információ az Asset - Backed Securities Az ABS-t alátámasztó egyéni hitelek jellemzően illikvidek, és önmagukban nem lehet értékesíteni. Azonban az összegyűjtött és az értékpapírosított, az folyékony -re válnak, és szabadon forgalmazzák a nyílt piacokon.

Mi a különbség az eszközök háttámlák és jelzálog-támogatott értékpapírok között?

eszközökkel fedezett értékpapírok vannak mögött által értékpapír mint például a hitelek, követelések és bérel. jelzálog-támogatott értékpapírokat az jelzálog biztosítéka biztosítja. Asset alapú Securities A összegyűjtött eszközök, például hitelek, lízingek és követelések tartományát használják. Jelzálog-támogatott Securities az háttámlák jelzálog .

Miért vennél egy befektető egy eszköz hátteret az ABS)?

Asset - értékpapírok , hogy a kibocsátóknak generálni több pénzt, ami viszont használják több hitelezési, miközben befektetők a lehetőséget, hogy fektessenek be a legkülönbözőbb jövedelemtermelő eszközök . Általában az ABS alapul szolgáló -eszközei illikquid, és nem lehet önmagukban értékesíteni.

Melyek a fix jövedelmű értékpapírok típusai?

Az alábbiakban a közös fix-jövedelemes értékpapírok listája:
  • kötések.
  • megtakarítási kötvények.
  • garantált befektetési tanúsítványok (GICS)
  • Kincstári számlák.
  • bankár elfogadása.
  • NHA jelzáloggal támogatott értékpapírok (MBS)
  • szalagkuponok és maradékok.
  • létrafolt portfólió.

Miért értékesítik a vállalatok hiteleket?

A bankok több okból az értékpapírozhatják a adósságot, beleértve a kockázatkezelést, a mérlegfőségi kérdéseket, a tőke nagyobb tőkeáttételét és az eredeti díjakból származó eredményeket. Az adósság értékpapírosított , bizonyos típusú adósságinstrumentumok összevonásával és új pénzügyi eszköz létrehozásával az összevont adósságból.

Milyen eszközöket lehet értékesíteni?

eszköz típusok LEHET ÉRTÉKPAPÍROSÍTOTT
A leggyakoribb eszköz típusok közé tartozik a vállalati követelések , hitelkártya követelés , auto hitel és bérlet, jelzálog, diákhitel és felszerelések hitelek és lízingek. Általában az -számlák bármely különböző medencéje a értékesíthető.

Mi a példa egy eszköz biztonsági biztonságra?


Asset - értékpapírok , vagy ABS, kötvények létre különböző típusú fogyasztói tartozás. Ha például , az autó hitel már „értékpapírosított” a kifizetéseket a hitel átfolyó bizalom a befektetők az eszköz - értékpapírok által kibocsátott bizalom.

mit jelent a cms?

Kereskedelmi jelzáloggal támogatott értékpapírok (CMBS) egyfajta jelzálog-támogatott biztonság, amelyet a kereskedelmi jelzálogok helyett a lakossági ingatlanok helyett. A CMBS általában bonyolultabb és illékonyabb, mint a lakossági jelzálog-támogatott értékpapírok az alapul szolgáló vagyoni eszközök egyedülálló jellege miatt.

miért vásárolnak kötvényeket?

Befektetők Vásárlás kötvények Mivel: kiszámítható jövedelemáramot biztosítanak. Jellemzően az kötvények évente kétszer fizetnek kamatot.Ha az kötvények a lejáratig tartott, kötvénytulajdonosok kapják vissza a teljes tőke, így kötvények egy módja, hogy megőrizze a tőke közben befektetés.

Mi az eszköz támogatása a tanúsítványon keresztül?

A Pass - A tanúsítványokon keresztül olyan eszköz, amely bizonyítja a két vagy több berendezés Trust tanúsítvány tulajdonjogát . Más szóval, a berendezés bizalom bizonyítványok lehet építik be menetben - keresztül szerkezet eszközeként diverzifikálása eszköz medence és / vagy méretének növelése a felajánlás.

a jelzálog-támogatott értékpapírok még mindig törvényesek?

Jelzálog Az jelzálogok adósságát és medencáit a pénzügyi intézmények értékesítik az egyes befektetőknek, más pénzügyi intézményeknek és kormányoknak. Az Jelzálog - Back szintén csökkenti a bank kockázatát. Ha egy bank teszi az jelzálog kölcsönt, feltételezi a nem fizetés kockázatát (alapértelmezett).

Hogyan vannak az eszközök támogatott értékpapírok?


A „ ára ” egy eszköz - értékpapír általában említik a spread egy megfelelő swapkamatláb. Például egy hitelkártya- -os ár , az AAA névleges biztonsági kétéves lejárata egy referenciaértékkel, 5 bázisponttal (vagy kevesebb) idézhető a kétéves swap ráta felé. "
Az

az eszköz támogatott értékpapírok fix jövedelem?

Asset - értékpapírok (ABS) és az jelzálog - értékpapírok (MBS) két legfontosabb típusai eszköz osztályok belül fix - jövedelem szektorban. Ezek az Securities rendszerint a hitelkártya-követelések, a lakáshitelek, a hallgatói hitelek és az auto hitelek által támogatott -t.

Mi az eszköz támogatása?

eszköz - mögött kereskedés a stílus áru kereskedelmi mellyel igyekeznek kihasználni, és a piaci volatilitás, hogy pénzzé operatív eszközök tulajdonában kereskedelmi entitás. Napjainkban a vállalatok összekapcsolják a gyártási kiválóságot a piacra és a pénzügyi intelligenciára, hogy versenyképes maradjanak.

mi a saját tőke támogatott értékpapírok?

ATSET- STARDED , az ABS néven, az kötvények vagy Notes támogatása pénzügyi eszközökkel. Jellemzően ezek az eszközök a jelzáloghitelek, a 1 sup>, például a hitelkártya követelések, az auto hitelek, a gyártott lakásügyi szerződések és az otthoni Equity hitelek.

Mi a vállalati adósságértékek?

A Corporate Bond egy adósság Biztonság, amelyet egy vállalat ad ki, és a befektetőknek értékesített. Az Bond támogatása általában az cég fizetési képessége, amely jellemzően a jövőbeli műveletekből származó pénz. Bizonyos esetekben az vállalat fizikai eszközei az kötvények kötvényeként használhatók.

Mi a CDO Pénzügyben?


CDOS , vagy fedezett adósságkötelezettségek, az pénzügyi olyan eszközök, amelyeket a bankok az egyéni hitelek átcsomagolására használják a befektetőknek a másodlagos piacon értékesített termékbe. Úgy hívják őket, mert a hitelek ígért visszafizetései a biztosítékok, amelyek az CDOS értékét adják.

Hogyan működik a fedezett jelzálogkötelezettségek?

Countedizált jelzálogkötelezettség (CMO) Az -t a -hez az jelzálog--hátrahúzott biztonságot jelenti, amely tartalmazza az jelzáloggal -ot, amely befektetésként kerül megrendezésre. Az érettség és a kockázati szint szervezett, a CMOS készpénzáramlást kap, mivel a hitelfelvevők visszafizetik az jelzálog -t, amely az biztosíték -nek felel meg ezeken az értékpapírokon.

Mi a befektetés értékpapírja?

Az befektetési -értelemben az Securities széles körben definiálható, mint a pénzügyi eszközök, amelyek értéket képviselnek, és a felek között kereskedhetnek. Más szóval, ez egy fogás-minden kifejezés az állományok, kötvények, befektetési alapok, csereforgatású pénzeszközök vagy más típusú befektetések vásárolhat vagy eladhat.