Milyen csirke van a pollo trópusi használat?

Pollo Tropical
Pollo Tropical & Reg; A Fiesta Restaurant Group, Inc. leányvállalata, a friss, tűzoltó csirke, pácolt, trópusi gyümölcslevek és fűszerek keveréke.is megkérdezte, a Pollo trópusi csirke egészséges?

Szerencsére az Pollo Tropical menüpontok túlnyomó többsége könnyen illeszkedik az egészséges életmódba. Természetesen ez a friss és illeszkedő csirke hormonoktól és transzzsíroktól mentes. És neked fehérje szerelmeseinek, mint én, Pollo Tropical is csinál lassú pörkölt-Mojo sertés, marha, sült garnélarák és így tovább.

Továbbá, mit jelent a Pollo Tropical? Pollo Tropical (szó szerint: " Tropical Chicken" in English) a Miami, Florida alapú étterem lánc és a franchise szakosodott konyha a karibi térségben. 1988-ban alapították, a lánc doral, Miami-Dade megyében, Floridában található.

Ilyen módon, mit kell kapnom a Pollo Tropical-ból?

A hagyományos kedvence, amely grillezett csirke vagy bordák nagyon énekelnek.

 • Guava BBQ. Egy eredeti recept, egy egzotikus guava kötőjelével és forró mártással.
 • ananász rum. Trópusi hagyomány!
 • fűszeres poyo-poyo. Fűszeres, CHILI Peppers szigetünk ízlése bármilyen tropichop vagy 1/4 tűz grillezett csirke étkezés.
 • Pollo trópusi forró mártás.

A Pollo Tropical sült csirke?

Pollo Tropical , Made-in-Miami csirke Gyorsétterem, amely könnyen megverheti a Chick-Fil-A-t egy harcban, elágazó lesz a tűző grillezett csirke -nek, hogy új ropogós -t tartalmazzon Csirke opciók. A LIGHLY-BUNCKED Pollo Bites az Pollo Tropical helyszínen elérhető.

Mi egészséges a Pollo Tropical-nál?

Lite Grillezett csirkemell sárga rizs zöldségekkel és balzsamos paradicsommal & ndash; 430 kalória. Lite Tropichop & reg; sup> grillezett csirke, félbarna rizs, fél romaine saláta, hagyma, paprika és kockára vágott paradicsom és ndash; 340 kalória. Lite csirke caesar wrap & amp; Karibi csirke leves & ndash; 480 kalória.

A Polo Tropical Használja az MSG-t?

NO, mi Do NEM Használja az MSG -t az élelmiszer-előkészítésünkben.

milyen Pollo trópusi mártások vegán?

Az mártások Pollo Tropical valóban egyedülállóak, és szép, hogy sokan 100% Vegan .

Vegán öltözködés, feltöltések és mártások a Pollo Tropical:
 • Friss salsa.
 • fokhagymás mártás (Mojo)
 • BBQ szósz.
 • Guava BBQ szósz.
 • fűszeres po-po szósz.
 • ketchup.
 • ananász rum mártás.
 • kockára vágott hagyma & amp; Jalapeno szeletek.

miért van a Pollo trópusi zárás?

Valószínű, hogy a vállalat agresszív növekedése túl sokat bizonyított a láncra és különösen a regionális menüjére. Pollo Tropical hozzáadott 53 céges egységet 2015-ben és 2016-ban, 43% -os növekedés a vállalati futó helyek számában. Lényegében az elmúlt két évben lezárja a növekedést.

A Pollo Tropical rendelkezik sült krumplival?


Sült krumpli : Igen, megrendeltük az krumplit -t Pollo Tropical -nél, és nem sajnáljuk.

hány szénhidrát van a Pollo trópusi csirke?

Táplálkozási tények
Calories 380 (1588 kj)
Összes szénhidrát 28 g 9%
Diétás szál 2 g 8%
cukrok 4 g
fehérje 30 g

Mi a vegetáriánus a Pollo trópusi?

Pollo Tropical
A lánc fekete babja, sült krumpli, fehér vagy barna rizs, főtt vagy sült Yuca, édes plantains, balzsamos paradicsom és guacamole is Vegan .

A Pollo Tropical Wings?

A mai napig az Pollo Tropical éttermek -nek elindította az első, grillezett csirke Wing menü Tiems. A karibi fűszerekkel fűszerezettek, mielőtt lángrácsot készítenek. Nyolc csirke szárny & MDash; oldalak nélkül & mdash; van 400 kalória. Most csak Florida üzletekben érhetők el.

A Pollo Tropical eladja a burgonyapürét?

Válasszon három bázisból - fehér vagy barna rizs & amp; bab, Mac & Amp; sajt, vagy burgonyapüré & amp; Gravy * kernel kukoricával - és tetején grillezett csirke vagy ropogós Pollo Bites & Reg;.

Mennyibe kerül egy családi étkezés a Pollo Tropical-ban?


Pollo Trópusi árak
Élelmiszer Méret
TROPICHOP Kis $ 4.99
TROPICHOP TROPICHOP Rendszer $ 6.69
Családi étkezés
Hozzon létre saját családi étkezést $ 12.99

A Pollo Tropical Sharpical eladja?

Pollo Tropical hozza vissza Citrus marinált garnélarák . Pollo Tropical's Citrus Marinált garnélarák lesz elérhető az összes étterem helyén. Citrus marinált garnélarák lesz a különböző ételek, köztük egy garnélarák tropichop tál, garnélarák Quesadilla Wrap és garnélarák Quesadilla saláta.

Mikor van a Pollo Tropical?

Pollo A műveletek trópusi órái szombat Vasárnap
NAPOK Mikor nyitott a Pollo Tropical? Milyen idő van a Pollo Tropical közelében?
csütörtök 10:30 23:00
péntek 10:30 11:00
szombat 10:30 11:00 PM
Vasárnap 10:30 11:00 PM

Mennyibe kerül egy Pollo Bowl?

tálak között $ 6 és 8 $, és tartalmazza a végső Double Chicken Bowl , Grande Avocado Csirke Bowl és Pollo Bowl . A csirke burritos a között 6 és 7 dollár között van. A különböző típusok közé tartoznak az avokádó, a fűszeres chipotle, a poblano avokádó, a ranchero és a klasszikus csirke burritos.

a Pollo trópusi Mac és a sajt jó?

Az Pollo Tropical áttekintése. Az Mac N sajt kedvencem. A csirke is. De az legjobb szósz van a Cilantro Ranch, ez a bomba.

Mi a mártások a Pollo Tropical-ban?


Ezután jön a szórakoztató rész: A Pollo Tropical nyolc mártást kínál az ízben. Távolítsa el a tropichopot Curry Mustárral, BBQ , Guava BBQ , ananász rum, fűszeres poyo-poyo, friss salsa, forró mártással, vagy mdash; a vitathatatlan ventilátor kedvenc és mdash; Cilantro fokhagyma.

Mi a pincho a Pollo trópusi?

A márka 24 órás citrusfélékével marinált, majd láng-grillezett csirkemell, az új Pollo Tropical & Reg; A csirke Pinchos friss hagymával és paprikával ferde, majd az eredeti vagy egy fűszeres BBQ mártással szolgálva!

A Pollo Tropical rendelkezik steakkel?

Pollo Tropical HAS bevezetett Churrasco Steak , Latin stílusú grillezett szoknya Steak , a menübe. Az Steak is megrendelhető önmagában 5,99 dollárért, vagy a rizs és a bab oldalán 6,39 dollárért. Fotó: Pollo Tropical's Új Churrasco Steak a Chimichurri mártással szolgál, és két oldalt és egy vacsorát tartalmaz.