Mennyibe kerül a Becker CPA szoftver kiterjesztése?

Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett az Becker szakmai oktatással. Ez az e-mail az kiterjesztése Az szoftver . Az árképzés minden egyes sorrendben $ 199, és az lehetővé teszi számunkra az -re az Software -t az eredeti lejárati dátumtól számított három hónapig.Ezzel kapcsolatban mennyit jelent a Becker CPA felülvizsgálata?

Course Cost A $ 3,499, Becker CPA felülvizsgálata a legdrágább felülvizsgálat persze, hogy akkor éppen vásárolni. Általában ez az oka annak, könyvelő cégek anyagilag támogatja, vagy teljesen fedezi a költségeket edzés közben az alkalmazottak.

Ismerje meg, mennyi ideig hozzáférhet a Becker CPA-hoz? Amikor YOU Regisztráció Becker -vel, a bejelentkezési és licenc a Grant hozzáférést biztosít a -hez a tanulmányi anyagokhoz az első bejelentkezés napjától számított 24 hónapig a vásárlás időpontjától számítva. Ha az You bizonytalan, hogy az sok időt töltsön be a licenceden, az akkor tudja, hogy ellenőrizze a lejárati dátumot a tanfolyam támogatási szakaszában.

Ily módon, mennyibe kerül a Becker megújítása?

Wiley CPAexcel vs Becker CPA felülvizsgálata költség

CPA Course költségek összehasonlítása Becker CPA felülvizsgálata Wiley CPAexcel véleményét
Complete Course költség $ 2999 (kedvezmény) $ 2,800 (kedvezmény)
egy szakasz ár $ 799 $ 825
Admin díjak $ 95 Semmi
költség megújítani Access $ 565 Per szakasz Free

Becker most korlátlan?

: Ahogy a 2019/04/02, Becker CPA felülvizsgálata most ajánlatok korlátlan hozzáférést , amíg át, ha befektetni a Becker Bundle. Ha az "Mind a 4 rész" Becker csomagba fektet be, akkor csak 18 hónapos hozzáférést kap.

a becker nehezebb, mint a CPA?

A rendszeres Becker kérdések keményebb általában. Az CPA vizsgákat egy százalékos alapon osztályozzák, inkább , mint a nyers pontszám. Minden jelölt pontszám teljesen független más jelöltek vizsga eredményeitől.

jobb, mint Becker?

Becker magasabb minőségű élő osztályokkal és videó előadásokkal rendelkezik, de Wiley alacsonyabb költségekkel, több gyakorlati kérdésekkel és nagyobb mértékben korlátozza a tanfolyam hozzáférési idejét. Mindkét kurzusnak van az anyaga, hogy átadja a vizsga, de Wiley azt akarja, hogy CPA-ra könnyű legyen a pénztárcájára.

a Becker Mock vizsga nehezebb?

Mock EXAMS ( Becker ) kissé Harder . Az egyik oka, hogy június 2-én találkoztam arról, hogy miért könnyebb lehet a valódi teszt, mint az Mock -ups: ismételt kérdések.

, ami a CPA vizsga legnehezebb része?

Az AICPA közzétett átutalási aránya szerint az egységes CPA vizsga legnehezebb része a messze (pénzügyi számvitel és jelentés).

a CPA vizsga kemény?


A négyrészes egységes CPA vizsgálata, amelyet az American Institute of Certified Public Könyvelők (AICPA) fejlesztettek ki, hírhedten nehéz . Csak az első tesztvizsgálóinak mintegy fele, akiknek többsége több főiskolai tanulmánya van, mint egy főiskolai végzettség, kereső pontszámot.

Mennyi ideig tart a CPA tanulmányozására?

Általában azt javasoljuk, hogy CPA jelöltek tanulmány a 300-400 óra az CPA vizsga összesen érdekében azok át . Lényegében, ez körülbelül 80-100 óra CPA vizsgálat óra minden egyes vizsga szakaszban.

Mi a legjobb tanulmányi anyag a CPA számára?

Ezek a felső 10 legjobb CPA vizsga előkészítő tanfolyam és amp; CPA vizsga vizsgálati anyagok 2020-ból (frissítve: 2020. március):
 • Surgent CPA Prep tanfolyamok - Legjobb előkészítés.
 • Wiley Cpaexcel CPA Prep tanfolyamok.
 • Becker CPA felülvizsgálata tanfolyamok.
 • Roger CPA felülvizsgálata tanfolyamok.
 • Gleim CPA felülvizsgálata tanfolyamok.
 • Gyors előremenő Akadémia CPA felülvizsgálata tanfolyamok.

Mi a Becker CPA átadási aránya?

Becker's webhely azt állítja, hogy a diákok Pass dupla A siker Rate a nem Becker diákok, míg a CPAExcel nevek egy diák Pass Rate 87% -ot.

kiterjeszthetem a Becker licencemet?

Jelenlegi Becker Diákok Limited License Időszak, és további tanfolyam-hozzáférést igényelnek, de nem minősítették az a Becker ígéretét, megvásárolhatja az A Három hónap licenc kiterjesztését a 299 dollárért. A Három hónap kiterjesztés A -t hozzáadjuk az License lejárati dátumához A Összesen 27 hónapos hozzáféréshez.

Eladhatom a Becker anyagomat?


Nem Nem. Mert engedélyezte ezeket az anyagok -ot az Becker -től, és nem vásárolta meg őket, akkor nem jogilag az eladja a értékesítését, adja meg, vagy más módon átadja őket valaki másnak. Az Becker licencszerződése kifejezetten tiltja Önt az értékesítési -tól, vagy más módon terjeszti az anyagokat .

Mi a Becker ígéret?

Az Becker Promise az Becker tandíj mentesítési programja korlátlan hozzáférés nélküli jelöltek számára, akik teljesítik a felülvizsgálati tanfolyamunkat, de nem adják át a CPA vizsgát. Ahhoz, hogy a legnagyobb lehetőséget biztosítsa a CPA vizsga átfogó CPA vizsga felülvizsgálatával és időellenőrzésével.

Mennyibe kerül a Becker Bundle?

Csak a drágább Becker Bundle korlátlan előre halad, a többi termék sem. Nem vonatkozik a promóciós ajánlatokra? Becker honlapja reklámozza a & ldquo; korlátlan és rdquo; Csomag $ 3,487 , de könnyen megvásárolhatja azt 2 987 dollárért; A rendszeres ár 5,283 dollár.

Hogyan állíthatom vissza a Becker haladást?

Tudja-e valaki, hogyan kell visszaállítani a statisztikákat a Becker CPA vizsga felülvizsgálatán?
 1. Bejelentkezés 2. Válassza ki a bal oldali beállításokat 3. Válassza ki a teljesítmény összefoglalását.
 2. Válassza ki a jobb oldali visszaállítási statisztikákat.

A Wiley CPA finanszírozást kínál?

Wiley CPAEXCEL kedvezményes kódok & amp; Finanszírozás Options
Wiley finanszírozza a finanszírozását a PayPal-hitel révén, ahol az első 6 hónapban teljes mértékben fizetnek. Vannak számos Wiley kuponkód is rendelkezésre állnak, így ez a kurzus nagy bumm a buck!

Mennyibe kerül a Roger CPA felülvizsgálata?


Roger CPA Review Vs Becker Összehasonlítás Chart
CPA tanfolyam Részletek Roger CPA Review Becker CPA Review
teljes tanfolyam $ 2,999 $ 3,499
Egy rész $ 649 $ 799
adminisztrátori díj $ 50 $ 95
COUND A COURE $ 417 a ingyenes (Becker ígéretével)

Hogyan férhetek hozzá a Becker önálló tanulmányhoz?

Access Made Easy
 1. Jelentkezzen be a CPA vizsga felülvizsgálati tanfolyamára bármikor.Becker.com.
 2. Kattints a felhasználó ikonra az oldal tetején, hogy hozzáférjen a MyAccount oldalon megtekintheti a megrendeléseket.
 3. Látogasson el az ütemező portálunkra az élő, Liveonline vagy a kohorsz-tanfolyamok létrehozásához.

Becker CPA végső felülvizsgálat megéri?

A REG-hez használtam, határozottan megéri -et a könyvemben. Ha élhet egy élő osztályba, akkor nagyon ajánlom a szoftver felett. Nagyon ajánlom az Becker tanfolyam bármely típusának megvásárlását, mivel nem a legdrágább termék, és az előadások nem előadások, amelyek szigorúan audiosok.