RAW CACAO BUTT jobb, mint kakaóvaj , mert nem kezelték magas hővel, ami elpusztítja a létfontosságú tápanyagokat. Az nyers kakaó vaj gazdag antioxidánsok, polifenolok és esszenciális zsírsavak, amelyek pozitív hatással lehetnek az immunfunkcióra, gyulladáscsökkentő hatásokkal rendelkeznek, és támogatják a Heart Health támogatását.
Tudja meg, hogy enni Cacao vajat?
Kakaóvaj biztonságos a bőrön való használatra. A tiszta kakaóvaj nem tartalmaz nem tartalmaz olyan összetevőket, amelyek valószínűleg problémákat okoznak a legtöbb emberben. Az emberek lehetnek tiszta kakaóvaj -et, de nem szabad a bőrre tervezett kakaóvaj termékeket.
Továbbá, mi a Cacao vaj? kakaóvaj , más néven theobromaolaj, halványsárga, ehető zsír, amely az kakaóbabból extrahálódik. A csokoládé, valamint néhány kenőcs, piperecikkek és gyógyszerek készítésére szolgál. kakaóvaj rendelkezik kakaó ízzel és aromával.
Továbbá van különbség a kakaóvaj és a kakaóvaj között?
Cacao vaj és kakaóvaj a ugyanaz; A kifejezések felcserélhető módon használhatók. Ezeket teobromaolajnak is nevezhetjük.
a kakaóvaj egészségesebb, mint a vaj?
Bár telített zsír, az kakaóvaj valójában jó neked. kakaó bab magas antioxidánsok, és amikor az kakaóvaj készül, ezek az antioxidánsok közül néhány tovább javíthatja immunitásunkat és szívegészségét és az alacsonyabb gyulladást. Ez is egy egészséges zsír, amely többnyire telített zsírt tartalmaz.
Az kakaóvajjal a kakaó vajjal való előnye, hogy nem kötelező nagy mennyiségben használni, ellentétben az főzéssel -vel, más zsírokkal. tudjuk tehát, hogy egy szelet marhahúst a serpenyőben, és szórjuk a természetes kakaóvaj irányuló tender és vonzó szín, anélkül, hogy olaj vagy vaj .
Az Európai Élelmiszer biztonsági hatóság 0,1 uncia (2,5 gramm) magas flavanol kakaó por vagy 0,4 uncia (10 gramm), amely legalább 200 mg flavanol -t tartalmaz naponta A szív-egészségügyi előnyök elérése (44).
Cacao Butter lehet a különböző receptek, köztük az RAW desszert és a sült termékek, és keverhető az Cacao por házi csokoládé receptekben. Továbbá, kakaóvajat adhatunk forró italok helyett kókuszolaj vagy kókusz vaj hozzá krémes állagú, és egy jó adag egészséges zsírok.
A kakaóvaj a zsírsavakban magas, ezért gyakran az bőr hidratálására és táplálására való képessége, és javítja a rugalmasságot. Az kakaóvaj zsíra védőgátot képez az bőr feletti -nél, hogy nedvességet tartson. Az kakaóvaj egy gyakori használata a shegek, ráncok és más jelek az bőr -nél.
Cacao magas szintű polifenolokat tartalmaz, amelyek ellensúlyozzák az oxidatív stresszt a szervezetben. A csokoládé fogyasztásakor függetlenül az diétától, amit követi, fontos, hogy enni sötét csokoládét. Mivel a sötét csokoládé több Cacao és kevesebb cukrot tartalmaz, mint a tejcsokoládé vagy félig édes csokoládé.
Cacao Butter Összefoglalás
Smoothies, anyacsavarok, fehérje italok, gyümölcslevek, Raw csokoládé desszertek, Raw csokoládé. -et közvetlenül a bőrre lehet alkalmazni. Emésztő panaszokat okozhat, beleértve a gyomorfájdalmat, az émelygést és a székrekedést. Tartalmaz theobromin, theophylline és koffein , amelyet az lehet stimuláló hatással.
Cacao Úgy gondolják, hogy a legmagasabb forrása antioxidánsok minden élelmiszerek és a legmagasabb forrása magnézium minden élelmiszerek. Az Cacao por több szálat és kalóriát tartalmaz, mint az kakaó por, mivel az egész bab tápanyagai még mindig érintetlenek.
Néhány Cacao Nibs pörkölt, míg mások nem. Az IRoasted Cacao Nibs -t nyers Cacao Nibs -nek nevezzük.Ezek a gazdag, csokoládé Nibs betöltő tápanyagokkal és erőteljes növényi vegyületekkel, amelyek kimutatták az egészséget sokféleképpen.
De Eating Raw Cacao A. feleslegben A is veszélyes lehet. A teobromin mérgezésről számoltak be szívelégtelenség, rohamok, akut vese károsodás és dehidratálás miatt. evés 50-100 g cacao az egy nap összefüggésbe hozták izzadás, remegés, és súlyos fejfájás.
Miért van a a California Prop 65 figyelmeztető címke az Cacao termékek csomagolásánál? California igényel figyelmeztető címkét a termékekre, amelyek van több mint 4,1 mikrogramm kadmium napi adag egy terméket. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a szárított növényekben legfeljebb 0,3 mikrogrammot jelent.
Brewed Cacao egy finom módja annak, hogy élvezze a csokoládé egészségügyi előnyeit a cukor, a zsír vagy a kalóriák nélkül, amelyek általában jönnek hozzá. Ez egy alacsony koffein alternatíva az kávé -hez. Az kávé is az amerikai étrendben az antioxidánsok forrása!
5 A nyers szerves kakaó előnyei Az áfonya antioxidánsok 40-szerese. A nyers organikus kakaó több mint 40-szerese az áfonya antioxidánsok. a vasaló legmagasabb növényi alapú forrása. tele van magnéziummal egészséges szívvel és amp; Agy. több kalcium, mint a tehéntej. természetes hangulat lift és anti-depresszáns.
A kakaóvaj főként palmitikus, sztearos és olajsavakból áll. A palmitinsav, szilárd, telített zsír, növeli a kardiovaszkuláris betegség kockázatát. Adja át: kakaóvaj nem természeténél fogva az Egészségtelen , de hozzáadja a napi kalóriabevitelhez.
Cacao por gazdag mononaturált zsírok, amelyeket a szervezetnek meg kell tartania a szívét egészséges és csökkentenie a rossz koleszterinszinteket. Ez egy jó vas, kálium, természetesen előforduló fehérje és szál. A vas a fáradtság elleni küzdelemben a fehérje izomtömeget épít, és a szál segít az emésztőrendszernek jól működni.
A Dél-Amerika Amazonában és Orinoco-medencéjében az Andok lábánál, Kolumbiában és Venezuelában is növekszik. A vad Cacao még mindig ott nő. Lehet, hogy a múltban nagyobb volt; A vad hatótávolsága bizonyítéka elhomályosíthatja a fa termesztését ezen a területen, amíg a spanyol megérkezett.
Hershey kakaó 100% Natural Unsweeted Cacao , 8 Oz
Adjon sütés és forró csokoládé-készítés 100 százalékos Hershey kakaó -vel.
Ez más néven európai stílus vagy lúgos Kakaó . Cacao természetesen savas, pörkölt bab, amelyek földre emelkednek, átlagos savtartalma körülbelül 5-6. A tiszta víznek nagyon közel 7-es pH-ja van, a 7-nél nagyobb pH-értékű oldatok lkalin .