Mit tesztel az AccuPlacer aritmetikai szakaszban?

Az Accuckacer Test az alábbi területek értékeléséből áll: aritmetikai , elemi algebra, főiskolai szintű Math , olvasási megértés, mondat készségek, esszé írás és angol nyelvű (ESL). Az tesztet adó iskola meghatározza, hogy mely szakaszok az teszt a hallgatónak.Ismerje meg, hogy az AccuPacer-en tesztelték?

Az AccuPlacer Test -t a College Buse fejlesztette ki, amely szintén kezeli az Teszt -et. Az ACCUPLACER értékelése tartalmazza tesztek a következő témákban: számtani, főiskolai szintű matematika, elemi algebra, szövegértés, mondat készségek, WritePlacer (esszé írásban) és az angol mint második nyelv (ESL).

Is, mely két részből áll nak a accuplacer teszt közé? Eszerint, a két szakasz , hogy ez a teszt magában elemi algebra és ESL-figyel.

Ismerje meg, hány kérdés van az ACCUPACER aritmetikai szakaszon?

17 Kérdések

Mi az aritmetikai teszt?

Az aritmetikai teszt (22 kérdés) három elsődleges kategóriában méri a készségeit: az egész számokkal és frakciókkal. Ez a kategória magában foglalja az adagolás, a kivonás, a szorzás és a divízió, valamint a százalékos problémák, a decimális felismerés, a frakció és a százalékos egyenértékek, valamint a becslési problémák.

Mi az a pontszám a matematikai akcuckaceren?

Minden pontszámok a Accuplacer vizsgák vannak elrendezve egy skálázott pontozási rendszer. Az accuplacer tesztek, az pontszámok 20-tól 120-ig terjednek. Az pontszám tartomány a rendszeres írási módban 1-től 8-ig tart.

Matematika .
Accuplacer Test Lehetséges minimális pontszám
főiskolai szintű matematikai 45

Mi az a passzikus pontszám az AccuPlacer-en?

A legalacsonyabb pontszám A személy kaphat 20, míg a legmagasabb pontszám 120. A következő generációs ACCUPLACER Matematikai tesztek és olvasási és írási tesztek értéke a 200-300 pontban hatótávolság.

Mennyire nehéz az ACCUPACER teszt?

ACCUPLACER teszt egy átfogó, web-alapú értékelési eszköz, amely meghatározza a készségek az olvasás, írás és a matematika. Megégtelen, de a legtöbb diák kevesebb, mint 90 perc alatt teljesíti. Az teszt adaptív, ami azt jelenti, hogy a kérdések több Nehéz -et kapnak, mivel több helyes választ adsz.

Mennyibe kerül az accuckacer teszt költsége?

Bármilyen költsége bevételéhez kapcsolódó ACCUPLACER teszt fogja meghatározni a beadó intézmény. Egyes főiskolák közé tartozik a Regisztrációs díj költségek , de lehetnek felár ellenében, általában körülbelül 15 dollár és 50 dollár között.

Hány kérdés van az ACCUPLACER-en?


ACCUCPLACER elhelyezési teszt, Ott 20 kérdések két elsődleges típusú olvasási megértés. Az első típusú kérdés A egy olvasási szakaszból áll, amelyet a szöveg alapján egy kérdés követi.

a következő generációs akkuperacer kemény?

Mindegyik Next Generation AccuPacer teszt számítógépes adaptív. A nehézségeket az egyes kérdésekre adott válasz alapján határozzák meg, és mivel a teszt megmutatta, hogy hosszú -ként vehet részt, mivel alaposan figyelembe kell vennie a választ, mielőtt elküldené a választ.

Mi az akcuckacer vizsga fő célja?

Az ACCUPACER tesztek célja az teszt -Takers matematikájának, olvasási és írásának értékelése. Egyes egyének az AccuPlacer teszteket is figyelembe vehetik a középiskolában, hogy meghatározzák, hogy készen állnak-e a postacondary tanulmányok folytatására, vagy azonosítani kell azokat a területeket, ahol javítani kell, hogy készen álljanak a főiskolára.

Hogyan ellenőrizhetem az accouplacer pontszámomat?

Get eredmények
Amint befejezte az ACCUPLACER teszt , kérje a vizsgaközpont nyomtatni a ACCUPLACER pontszám jelentést. Ha meg akarod érteni, hogyan tette meg az egyes teszt -t, akkor az a készségek betekintése és kereskedelme hivatkozhat; nyilatkozatok. Ön is kap egy e-mailt az pontszám jelentésével.

Hogyan tanulhatok az ACCUPACER tesztért?

Az AccuPlacer egy nemes, többszörös választási teszt , amelyet egy számítógépen vesznek fel, és három kérdéses részből álló olvasási megértés, mondatkészség és matematika. Néhány diákot is felkérik, hogy írjanak egy esszét, a főiskolai kívánságától függően. A legtöbb ember teljesíti az accuplacer tesztet a -ben 60-90 perc alatt.

mit kell hoznom az akkumulátor teszthez?


Mit kell tudnom az teszt napról az Accuplacer Test -hez? Az meg kell hoznia a egy érvényes, kormányzati kiadott fotóazonosítót, például a vezetői engedélyt, az állami azonosító kártyát vagy az útlevelét. Hasznos lehet az OCID-szám ismerete vagy az Ön számára, ha már befejezte a felvételi alkalmazást.

hogyan adhatom meg az akcuckacer tesztet?

Ismerje meg a vizsgálati célokat
 1. mondatszerkezeti teszt. Az egyén képes megérteni, hogyan szervezhet információt a mondatban a vizsgálat középpontjában.
 2. íráslap.
 3. minta kérdések.
 4. gyakorlati tesztek.
 5. AccuPlacer tanfolyamok.
 6. A Grammar és a helyesírás-ellenőrzési alkalmazások használata.
 7. ütemezési tanulmány idő.
 8. Csatlakozzon egy tanulmányi csoporthoz.

használhatja a számológépet az AccuPlacer-en?

AccuPlacer nem teszi lehetővé az felhasználás személyes számológépek az elhelyezés teszt matematikai részén. AccuPlacer elvárja, hogy a diákok képesek legyenek helyesen válaszolni bizonyos kérdésekre anélkül, hogy egy számológép -nek szólnak. Ezért biztosítják a képernyőn megjelenő számológépet a diákok számára -re a -re néhány kérdésre.

Hogyan csinálod jól a matematikai akcupacer teszten?

Hogyan lehet az ACE-t az ACCUPACER Math Test
 1. az ACCUPLACER Math Test bevétele. Az akacséres teszteket bizonyos iskolák használják, hogy minősítsék a diákokat a főiskolai szintű tanfolyamok megkezdéséhez.
 2. Tipp 1: Tudja, mi van a teszten.
 3. Tipp 2: Használjon jó hírű vizsgálati anyagokat.
 4. Tipp 3: Támogatás.
 5. Tipp 4: Ütemezési tanulmány idő.
 6. Tipp 5: Válaszoljon az összes teszt kérdésre.

Mi történik, ha nem sikerül az AccuPlacer teszt?

Ha nem rossz a ACCUPLACER teszt , akkor kerülnek egy kisegítő osztály, ami azt jelenti, akkor akkor is le kell dolgozni az utat fel, hogy nehezebb osztály végül. És ez azt jelenti, hogy az -t hosszabb ideig tartja, hogy megkapja a diplomát és az -ot az -nek többet költje, hogy az extra osztályok miatt az -es osztályokat meg kell tennie.

Hányszor vehetsz be az accuplacer-t?


Ez azt jelenti, hogy néhány diák kerülhet a Accuplacer tesztek négyszer , beleértve a diagnosztikai változat. Még más iskolákban a diákok, hogy a vizsgálat akár három vagy négy alkalommal összesen egy egyéves időszak, feltéve, hogy várjon legalább két héttel közötti tesztelés kísérleteket.
Az

az accuplacer nehezebb, mint a SAT?

Az AccuPlacer a híresebb, leginkább tekinthető SAT & MDash húga; A Scholastic értékelési teszt. A kicker, hogy bombázzák a kevéssé ismert Accuplacer nagyobb akadályt egy főiskolai diploma mint rossz pontszámot a SAT , az ACT, vagy bármilyen magas tétes vizsgák szükséges egyes államok kap egy oklevelet.

Milyen matematika van a főiskolai elhelyezési teszten?

Az alapvető matematikai elhelyezési teszt az aritmetikai és az algebra készségek fedezésére számíthat. Az Algebra tesztet általában az alapvető -teszt alaprész külön részének adjuk meg. Néhány bejövő hallgatók kapnak egy Advanced Mathematics szintfelmérés , amely magában foglalja a főiskolai algebra, geometria és trigonometria.