Mik Broadway prémium ülőhely?

Reagálás a piaci erők, a legtöbb Broadway mutatja kínál már prémium ülés helyeken magasabb áron (jellemzően 250 $ + vs. a „rendes” ára $ 160, vagy úgy zenekari ülés ). Az ilyen jegyeket eladni lassabb ütemben, és ennek eredményeként bizonyos prémium ülések maradhat elérhető a nap vezető egy adott teljesítményt.Ebben a vonatkozásban, hogy mi a legjobb hely egy Broadway show?

A legjobb helyet legalább 4 vagy 5 sorban vissza a központban legfeljebb körülbelül a 12. sorban. A legtöbb ülőhely az elülső mezzaninban (legfeljebb 6 vagy olyan sor vissza) szintén eléggé jó . A zenekar hátsó részén ültem, hogy lássam a hajat (kb. 3 sor a színház hátsó részéről), és gondoltam, hogy az üléseim csak finomak voltak.

is vannak zenekar vagy mezzanine ülések jobb? szorosabb fel az oldalán, közel a folyosón lehet jobb mint központ zenekar hátrébb. Az mezzanine eltér az erkély-ez alacsonyabb, és közelebb áll a színpadon (és az első mezzanine ülések általában ugyanazon az áron, mint zenekar ülések , míg erkély ülések általában a legolcsóbb).

Mindezt figyelembe véve, milyen prémium ülőhely?

Premium ülések azok megítélése szerint a színház, hogy a legjobb legyen.

Melyek a legjobb helyet a színház?

legjobb megtekintése ülő fölötti területen Stalls szokás nevezni a Circle (magasföldszint), és néha más néven a ruha Kör vagy Royal Kör, attól függően, hogy az színházi . A kör egy része ülő emelt a legalacsonyabb erkéllyel színházi felett standokon.

Vannak Broadway show megéri?

Mindenképpen megéri de már nem lehet megfizethető attól függően, hogy mit szeretne látni. & Ldquo; Hamilton & rdquo; ragyogó. Az egyik legjobb musical valaha. De ha megtalálja mélyen kedvezményes jegyek és a terv jó előre, egy jegyet a mezzanine könnyen költsége körülbelül $ 300 és $ 400-ig.

Are Broadway erkély ülések jó?

Összességében azt mondanám, hogy igen, erkély ülések megéri. Ismét általában az első négy vagy öt sor az erkély általában a vagy jobb, mint a hátsó ülések zenekar . Bizonyos helyzetekben, mint például a tánc-show nehéz, szinte az összes mezzanine jobb, mint az első a zenekar.

Van öltözködési egy Broadway show?

Válasz: Van nem öltözködési az Broadway show . Egyesek, mint az ruha fel, és egy éjszaka, és néhány ember megy farmer. Egy dolog, hogy tartsa szem előtt, azonban az, hogy mint a mozik, Broadway show lehet nagyon erősen légkondicionált a nyáron, így hozza egy pulóvert.

Melyek a legjobb helyet a fagyasztott a Broadway?

A legjobb helyet találhatók az F sorban, ülések 113 és 114, valamint a sorok A-tól C-mezzanine.

Melyek a legjobb hely az Oroszlánkirály on Broadway?


Az első mezzanine ülések bármely színház általában úgy legjobb a tétel, és hogy áll igaz a Minskoff is. Sorok-C, ülések 119-129 hez legtisztább rálátás a színpadra, annak minden csodálatos dicsőségét.

Hol kell ülni Moulin Rouge, a Broadway?

Általánosságban elmondható, hogy a legjobb ülések Moulin Rouge található a Front mezzanine valamint Center Zenekar szakaszok.

Mit kell tudni, mielőtt egy Broadway show?

Itt van egy lista.
 • Mindig kétszer ellenőrizze az időt a jegyet.
 • érkezik legalább 30 perccel azelőtt, hogy a függöny, hogy elég időt magadnak, plusz néhány kígyózik szoba az esetre, ha eltéved, vagy szeretné, hogy nézd meg az árut helyezése.
 • Érkezik 45 perccel korábban, ha felvette a jegyeket a & # 8220; & # hívja 8221; ablak.

Hol vannak a legjobb helyet a Wicked New Yorkban?

Gershwin Theater Ajánlott ülések
Center Orchestra - Bármilyen ülések sorában, az E. Center Orchestra - Premium Orchesra középső ülések . Mezzanine - Első pár sort. Center Orchestra - Bármilyen ülések sorában BB-M.

Tud aludni prémium gazdaságban?

tud aludni egy Premium Economy Seat? Az esélyét szundítás jobbak prémium gazdaság , mint a szűk gazdaság ülések.Természetesen semmi sem hasonlítható össze az üzleti vagy az első osztályú síkágyas üléssel, de nagyon költségesek. És prémium gazdaság utolsó perc árainak nagyon nyugtatónak kell lennie.

prémium gazdaságos ülések érdemes az extra pénzt?


Nem, ez nem üzleti osztály, de a légitársaságok elismerték, hogy van egy " Premium szabadidős" piac, vagy olyan utazók, mint a magam, mint egy hosszú távú járaton, akiknek több helyre van szükségük. & Rdquo; A SEATGURU azt mondja, hogy csak értéke , ha az extra költség 10% & ndash; 15% -kal magasabb, mint a szabványos gazdaság , ami ritkán van.

prémium gazdaságos ülések megéri?

Prémium gazdaság viteldíj általában 65% -kal olcsóbb, mint egy üzleti osztályú viteldíj. Nem lesz ugyanaz a szintű szolgáltatás vagy kényelem, de biztosítani fogja a kényelmesebb és pihentető utazás. Egy tipikus prémium gazdaság viteldíjat tartalmaz körülbelül 5-7 hüvelyk extra levetet, a szélesebb ülőhelyek , és több hely a Recline.

olcsóbb frissíteni a repülőtéren?

Az igazság nem mindig. A légitársaságtól, a jegy típusától és a rendelkezésre állástól függ. Egyes fuvarozók lehetővé teszik az frissítés lehetőségeit bármely légi közlekedési jegyosztályt, és mások csak a magasabb viteldíjakat engedélyezik az frissített -nek. Ha egy olcsó jegyet vásárol, előfordulhat, hogy nem tudja az Upgrade -t.

érdemes repülni az első osztályba?

A matematika elriasztja, de ha van a pénzed, az első osztályú lehet értéke . Végső soron az első osztályú ugyanazt a célállomást kapja, ugyanabban az időben, mint a gazdaság. Azok számára, akik megengedhetik maguknak, az Worth nem a pénzről és mdashről szól; Ez az immateriális előnyökről szól első osztályú .

Mi a prémium gazdaság előnye?

Prémium gazdaság egy kabin osztály, amely az Economy és az üzleti osztály között van. Általában a nemzetközi járatokon, valamint a népszerű rövid távú háztartásokon találhatók. A tipikus előnyök közé tartozik a szélesebb ülések ülések és a Légművelés, a kiemelt bejelentkezés és a beszállók, valamint az Premium ételek, szolgáltatások és szolgáltatások.

Mit néz ki a prémium gazdaságok?


SEATGURU.COM Az Premium Gazdaságot foglalja össze, mint a kínálat "kb. 5-7 hüvelyk extra LeGroom , mint Well , mint további kényelmi, mely CAN 1-2 extra hüvelyk Seat szélessége; 2 3 extra hüvelyk SEAT Recline; állítható fejtámlák, csíkok vagy lumbális támogatás; nagyobb személyes TV-képernyők; laptop hálózati kikötők; és

mennyit kell ajánlani a frissítéshez?

A különbség 20% ​​-át és 40% -át kell ajánlani, az utazási blogger Bethany Davies szerint. Tehát, ha a gazdaságjegye 700 dollár volt, és egy üzleti osztályjegy 1,700 dollárért értékesít, az $ 200 és 400 dollár között kell lennie a frissítéshez.

Melyik légitársaság a legjobb prémium gazdaságos ülések?

Ezek a legjobb prémium gazdasági kabinok az égboltban
 1. Singapore légitársaságok.
 2. Delta.
 3. Qantas.
 4. Cathay Pacific.
 5. American Airlines.
 6. Air Új-Zéland.
 7. Virgin Atlantic.
 8. Air Kanada.