Hogyan konvertál egy szellőző gáz kandalló szellőztetni?

Válasz: Sajnos nincs módja az -nek, hogy a egy szellőztető kandalló -et konvertáljon egy szellőztetett -be. Az szellőztetett kandallók -t nem tervezték, hogy egy Vent -t adjunk hozzá. Az egyetlen alternatíva az, hogy kitépje a meglévő szellőztetett kandalló -et, és cserélje ki egy szellőztetett -vel.Hasonlóképpen az emberek megkérdezik, a gáz kandallóját szellőztetik?

Vent Free kandallók biztonságos Mint tudja már, egy Vent Free Gáz Kandalló egy olyan rendszer, amely nem szükség szellőztető működtetni. Emiatt megtisztítják, hogy tiszta legyenek, és lehetővé teszik, hogy az égés mellékterméke áramoljon a helyiségbe, az kandalló van. Direct Vent gáz kandalló szellőzőcső A külső cső a külső levegőt kívülről húzza ki, hogy égetést hozzon létre az gáz égésére, míg a belső cső kívül esik. Közvetlen szellőztető tekinthető biztonságos rendszert, mert nincs levegő belülről használják égési és az összes hulladék áramlik a szabadba.

Az emberek is megkérdezik, ami jobb szellőztetett vagy szellőztetett gáz kandalló?

Minden attól függ, az Ön igényeinek, de szellőztetett seteknek reálisabb láng és fel lehet használni a meglévő valódi fa kandalló , míg ventless rönk hatékonyabbak. Az Gas Fireplace nagyszerű alternatívát tesz lehetővé a lakástulajdonosok számára, akik kiegészítő hőforrást keresnek, amely szintén gyönyörű környezetet biztosít.

kell egy szellőző gáz kandalló szaga?

Valójában egy halvány gázszag, amely az gáz kandalló rönkinek elkerülhetetlen következménye. Mivel a név azt jelenti, az szellőzős gáz kandallók nem igényelnek nyitott kéményt. Mivel csak kis mennyiségű természetes gázt vagy propánt égnek, biztonságban vannak a beltérben.

Kaphatsz szénmonoxid mérgezést egy gáz kandallóból?

Igen, gáz kandallók vannak egy lehetséges okát szén-monoxid mérgezés . Bár sok potenciális ilyen kitettség, többek között bizonyos berendezések és készülékek, gépjárművek és fatüzelésű kályhák, kandallók gáz bűnösek, hogy tisztában legyenek.

egy szellőzőgáz kandalló biztonságos?

Az égés bármilyen típusú szellőztetése ideális. Amint azt az szellőztetett gáz készülék iparág továbbítja, bár az szellőztetett gázkandallók lehet biztonságos , mert eléggé elegendő mennyiségű gáz , hogy nem jelent veszélyt.

Honnan tudod, hogy a gáz kandallója szellőzte-e?

Kapcsolja be az kandalló -t. Ha a lángok elérik a fenti a gáz naplók és a néz ki, mint egy fatüzelésű kandalló , akkor a naplókat kell légteleníteni . Ha a lángok kicsiek, A A Blue Cast, A kandalló szellőztető.

Szüksége van egy kéményseppel a gáz kandallóra?

Gas Log Burning kandallók Még mindig Need Swed és ellenőrzött évente & ndash; Ugyanaz, mint a fa. A legtöbb lakástulajdonos úgy gondolja, hogy az kandalló és Chimney nem -nek szüksége van a karbantartásra, vagy az tisztítás csak azért, mert gáz égő. Az Chimney biztonsági intézet (CSIA) esetében az gázkandallók igényelnek éves kémény sweep & amp; ellenőrzés.

Hogyan tudod megkülönböztetni a szellőztetett és a nem megfelelő gáznaplók közötti különbséget?


szellőztetett gáznaplók égés, mint egy valódi fa tűz, sárga lánggal, amely füstöt termel. Az -et egy fa égő kandallójába kell égni, a nyíllal, így a füst felemeli a füstöt a legtöbb hővel együtt. Vents ( Vent-Free ) gáznaplók tisztán égnek egy alacsonyabb lánggal, amely nem dohányzik.

Mi a különbség a gáz kandalló és a gázbetét között?

Gas Kandallók A nagyon hasonlít az gázbetétekhez . Azonban az különbség a vs. gázbetétek közötti különbség, hogy a -es kandalló beépített -es nem igényel meglévő kandalló vagy kémény. Tehát, ha nincs meglévő faégető kandallója , ez az egyetlen lehetőség.

mindent szellőztetett kandallók szaga?

A legtöbb vegyszer, amely levegőben van az égőn átmenő helyiségben, az szagú -vel, mint a kerozin. Vent-free gáznapló nem fog szagot termelni, hacsak a levegőbe nem szag van.Számos olyan termék létezik, amelyek a készüléket szaga és az alábbiakban csak néhány.

, amely biztonságosabb szellőztetett vagy szellőztetett gáznaplók?

, mert emiatt, ez veszélyes lehet, ha nem megfelelően szellőztetett a külső nyílt kémény. Mivel szükséged van a csillapítóra vagy a füstgázra, hogy nyitva legyen, akkor több hőt fogsz elveszíteni, mint egy szellőzős -es készleten, ezért az szellőztetett gáznaplók főként dekoratív készüléknek minősülnek.

Miért illegálisak a szellőző kandallók?

A tanulmány azt is megállapította magasabb ajánlott szint a nitrogén-dioxid, a szennyező anyag, amelyek irritálhatják a tüdőt. Mivel a CO biztonsági aggályok, ventless gáz kandallók vannak tiltva Kaliforniában és Kanadában.

Telepíthet egy televíziót egy szellőztető gáz kandalló felett?


A nem ajánlott egy TV-t a feletti kandalló felett, mert a felesleges hő és az elektronika nem keveredik. Az terület a felett Az kandalló gyakran melegebb, mint az otthoni falfelületek. Tekintsük ezt: Az gáz kandallója generál 20 000-35000 brit termikus egységet (BTU-k) hőt óránként.

Hogyan szellőztetett kandalló?

Válasz: Sajnos, nincs módja annak, hogy megtérít egy ventless kandalló egy szellőztetett kandalló . Az szellőztetett kandallók -t nem tervezték, hogy egy Vent -t adjunk hozzá. Az egyetlen alternatíva az, hogy kitépje a meglévő szellőztetett kandalló -et, és cserélje ki egy szellőztetett kandallóval -vel.

A gáz kandallók sok gázt használnak?

A tipikus gázkandalló 30 k-tól 40k Btust fogyasztja az Gas -ig terjedő óránkénti és ldquo; High & Rdquo;, de az kandalló alján található adatcímkével meg tudod nézni, hogy pontosan tudja, hogy mi a értékelte. A természetes gáz -t általában termelnek számlázva.

Mi a különbség a szellőztetett és közvetlen szellőző kandalló között?

Az különbség a szellőztetésmentes és közvetlen szellőző kandallók között
A Direct Vent A egy koaxiális csőrendszert használ, hogy az égési levegőt kívülről a külső csőhöz húzza. Az belső cső a kipufogógáz a tetőn vagy a külső falon keresztül. Az szellőztető az kémény , vagy a külső összerak vagy az szellőzőnyílások nélkül működik.

Hogyan szellőzteted a földgáz kandallóját?

Itt működik:
  1. Direct Vent gáz kandallók & # 8211; A legtöbbet vízszintesen vízszintesen szellőztetik a szabadban, de a tetőn függőlegesen is átirányíthatók.
  2. fa kandallók és kályhák & # 8211; A szellőztetést függőlegesen le kell szüntetni a szabadban.

A szellőztetett gáznaplók hő termelnek?


ventless Gázóraszállító rendkívül hatékony, és biztosítja Rendkívüli mennyiségű hőt a szobában. Nem igényelnek kéményt vagy szellőztetést, lehetővé téve az összes hő által előállított -t, hogy visszahúzódjon a szobába, és ne menj fel a kéménybe. szellőzős gázrönk -t úgy tervezték, hogy tiszta, füstmentes lángot érjenek el.

A gáz naplók egy szobát melegítenek?

Vent-mentes gáz naplók egy olcsó és hatékony módja annak, hogy extra egy szoba , anélkül, hogy nyissa ki a lengéscsillapítót a kandalló . Ezek az naplók Használja a levegőt az -ös -ben az égéshez, majd tegye az Heat -t az szobába -be. A legtöbb esetben a szellőztető gázlapírok nem használhatók fúvóval együtt.

Mennyi ideig lehet futtatni egy szellőző gáz kandalló?

két-három óra