Hogyan táplálja Heliconiákat?

Heliconias Előnyben részesíti az -t, hogy a nedves, jól leeresztett talaj védett helyzetben növekedjen, mivel a nagy tender levelei a szél megszakadhatnak. A legtöbb fajtának rengeteg napra van szüksége a virághoz, és sok vizet. Az Heliconias gondozása egyszerű. Győződjön meg róla, hogy megfelelő vizet kapnak, és jól mulcháltak.Ezután növelheti Heliconiát a dugványokból?

Ez viszonylag könnyű növekszik Heliconias . Adjunk hozzá szerves anyagot a talajhoz, és adjunk hozzá műtrágyát. Ezután kapja meg a rizómákat, és győződjön meg róla, hogy van egy szép új szem az új lövés az üzem . Vágja le a felesleges gyökereket és leveleket, hogy leállítsa a dehidratálást.

Ezt követően kérdéses, hogy túlélje a Heliconia Növény? Heliconia A teljes napot részesíti a részleges árnyalatba, homokba, agyagot és a loamos talajokat. Nem tolerálják a talaj sót és a szárazságot nagyon jól, de az a hosszabb ideig tolerálja a nedves talajt. Mivel az a trópusi területekhez és az esőerdőkhez igazodva, az nem olyan, mint a hideghőmérséklet.

Az is kérdés, hogy a Heliconias hogyan nő?

növekvő sebesség - Heliconias meglehetősen Gyors termelők, ha rengeteg jó gazdag talajt és műtrágyát adnak. A nagyobb fajok többsége 12-24 hónapot vesz igénybe az virágért, amikor Rhizome-tól származik. A kisebb PSITTACORUM típusok általában 6-12 hónap -n belül virágoznak, amikor a rizómákból származnak.

Heliconia egy évelő?

Az Heliconia nemzetség. HELICONIACEAE Család Ez a herbaceous évelő évelők őshonos nemzetsége a trópusi polinézia, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában. Mindannyian merész levelek vannak. Sokan vannak látványos virágok. Csak néhány faj elegendően hideg, hogy túlélje a part menti délkeleten.

do heliconias elterjedt?

Figyelembe véve azt is, hogy az Heliconias az elterjeszti a -t, hogy nagy csomókat képezzen. A legtöbb fajta virág a nyáron és őszén, de természetesen vannak kivételek. Heliconias előnyben részesíti a nedves, jól leeresztett talajt védett helyzetben, mivel nagy tender leveleiket a szél megszakíthatja.

a heliconia mérgező?

Heliconia piros gyömbérnek is nevezik. Ez egy enyhén mérgező üzem a macskákhoz. Minden növényt távol kell tartani a macskáktól, mivel bármelyikük lehet mérgező , és néhányan valóban megölhetnek egy macskát.

mennyi ideig tart Heliconia virágok?

körülbelül két hét

Mi a legjobb műtrágya Heliconia számára?

Ha a cél az, hogy nő egy szörnyeteg növény, csontliszt nyeri a Heliconia növény kedvenc étel verseny minden alkalommal. Az átlagos méretű növények , a legjobb műtrágya a Heliconia számára jó minőségű, lassú Time-Release műtrágya, amelynek NPK aránya 2-1-2 jó választás.

milyen magas a Heliconias?


Heliconia növényinformáció. A trópusi kertészek szerencsések, hogy megkapják a legcsodálatosabb virágzó növényeket. Heliconia olyan növények csoportjában van, amelyek akár 15 méteres magasságban nőhetnek, de valószínűleg csak 3-6 méteres egy otthoni tájban.

Hogyan reprodukálnak Heliconia?

reprodukció . Érdekes megfigyelni, hogy az Heliconia -et Geophyte-nek tekintik, ami azt jelenti, hogy az nemcsak a magjaikkal, hanem a földalatti szervekkel is reprodukálják, melynek fő funkciója a tápanyagok és a víz tárolása biztos a faj túlélése.

Mit táplálsz Heliconias-t?

Heliconias nehéz adagolók, és a legmegfelelőbb a műtrágya rendszeres alkalmazásaival; A Searles kickalong gyümölcs és amp; Virág novemberben és februárban, és szeptemberben az egészséges növények és bőséges virágok elősegítik az egészséges növényeket és bőséges virágokat.

Milyen gyakran kell vizet a Heliconia?

Heliconia Love Water . A lehető leggyakrabban az -nek kell itatni, legalább egyszer reggel és egyszer este. A talajt soha nem szabad teljesen kiszáradni. A megalapozott növények rothadása a túlzottan az öntöző eredményeként valószínűtlen, amennyiben a talaj szabadszárítás.

hogyan megöli Heliconiákat?

Ha kíváncsi, hogy a Lobster Claw Heliconia szárak megmaradása, csak a talajszintre húzza ki őket. Néhány nap elteltével a & ldquo; stump & rdquo; száraznak kell lennie. Az eltávolíthatja a -et a talajból, és dobja el.

hogyan megtermékenyíted Heliconiákat?


a végső növekedéshez és a virágzáshoz Heliconias -nek kell táplálnia a szükséges tápanyagokat. A rendszeres trágyázás évente 3-4 alkalommal kell végezni a jó egészségért. Alkalmazzon lassú felszabadulású szemcsés, Palm műtrágya vagy Teljesítsd az All Cél műtrágya -t magnéziummal a legjobb eredmény érdekében.

hol nő a Heliconia növény?

Heliconias őshonos a trópusi Americák és a Csendes-óceáni-szigetek Nyugat-Indonézia felé. Heliconia , korábban a Musaceae családban szereplő, most az egyetlen nemzetség a Heliconiaceae alatt. Heliconias az termesztett a gyönyörű, ragyogó színes virágzó bracs számára.

Hogyan nősz rizómákat?

Ültető rizómák és gumók
 1. áztassa Rhizome-t néhány órán át vízben vagy komposzt teában.
 2. jól leereszti a talajt, ásni egy sekély lyukat vagy árok és növényi rizóma vízszintesen bármilyen hajtással, vagy felfelé mutató.
 3. fedél kb. 3cm talajjal.
 4. víz alaposan. Folytassa a vizet minden második vagy harmadik napon, mivel a túlhajtás rothadhat.

mi a helikonia?

Használja a Heliconia Pogonantha-t, mint vágott virágot és tájkép kialakítását. Absztrakt: Heliconia fajok széles körben -t használnak dísznövényként a tereprendezéshez és a levelek trópusi szépsége miatt, valamint a változatos virágzási színek és formák miatt.

hogyan táplálja Heliconia magokat?

Germinating Heliconia magok
 1. A vetőmag bevonata miatt. A vetőmag bevonásával elengedte, hogy gyorsabban elengedi az embriót, lerövidítse a várakozást.
 2. áztassa a Tepid vízben. Merítse a magokat forró vízben néhány napig, és a vizet időszakosan cserélje ki.
 3. növény a sanitizált sphagnum moha. Megrendeltem az enyémet a magokkal!
 4. szemmel tartja őket.

a Heliconias ehető?


A trópusi csoda, az Heliconia nemzetség. Ők is trópusi eredetűek, és meglehetősen fontos gazdasági szerepet töltenek be, sem a gyümölcsök (banán), az ehető vagy gyógynövények (gingerek, arrowroot), vágott virágok (Strelitzia, Heliconias ) vagy cserepes és kerti növények (Cannas és sok más).

Milyen trópusi növények nőnek Melbourne-ben?

Tropikus növények keresése a Melbourne klímához
 • Canopy: banán, magas bambusz, Bangalow Palms, fa páfrányok.
 • Backdrop: Murrayas, Tall Gingers, Lilly Pillies, Törpe bambusz, Hibiscus.
 • magas / közepes töltőanyagok: Új-Zéland len, Cordyline, Cyads, Arany por, Paradicsom madár, Angyal trombitája.

a paradicsom madárja egy Heliconia?

Heliconia , a görög szóból származik? & Lambda; & iota; & kappa; & # 974; & nu; & iota; & omicron; & sigmaf; (Helik? NIOS), a virágzó növények nemzetsége a Heliconiaceae monotipikus családban. Közhasználatban nemzetségbe tartoznak homár-karom, tukánmadár csőr, vad plantains vagy hamis bird-of-paradicsom .