Mit tudsz növekedni egy ívben?

Az Clematis -t a kerti ívek fölé lehet termeszteni. A nagy virágai esetében menjen a 2 Clematis csoporthoz, mint például a "Niobe" vagy a "Vyvyan Pennell". Az árnyékoláshoz nézze meg az Clematis Alpina és Clematis Montana-t. Tartsa őket egészséges ezekkel a szakértővel Clematis gondozási tippekkel.Megfelelően, mit tudsz növekedni a kertívben?

Clematis. A Clematis egy másik kiváló választás a Garden Arch kijelző számára, a hajlékony szárak miatt. Ezek megkönnyítik az -t a -hez az Növény -nek, hogy az Arch körülsegítsük, mivel növekszik, csodálatos megjelenítéseket teremt az udvarban. A Clematis Armandii örökzöld opció, tartva az Garden Arch fedett egész évben.

Ezt követően kérdés az, hogy hogyan csinál egy élő fűzfa-boltívet? Hogyan készítsünk egy fűzfoltot a kertjére & # 8230; ingyen

 1. , hogy fűz ívet készítsen a Lughnasadh Garden & # 8230;
 2. vegyen két hosszú fűzfa.
 3. levágja a leveleket & # 8230;
 4. Helyezzen be minden darabot a földbe mindkét oldalán, ami az AB bejáratának és a # 8230; így 2-3ft egymástól elválasztja!
 5. Nyomja meg minden darab fűzfa legalább 3 hüvelyk.
 6. Twisting Meghúzódik és erősíti az ívet.

Ezután növelheti Wisteria-t egy ív felett?

Mi kap gyakori kérdések a akác hordozók, sokan szeretnének nő lila akác alatt kisebb ívek . Nem csak lehet lenne invazív, de ha Wisteria zsinegek szerkezet köré azt doboz szó szünet, és húzza üzenetét és kert ívek ki a földből. Wisteria a gyors növekvő és kifejleszti a fa-szerű törzseket.

Hol kell tennem a kerti ívemet?

Egy másik gyakori trükk az -re egy Arch helyet az Garden szélén, egy elérési út. Egy stratégiailag elhelyezett tükör, ha enyhén szögben tükrözi a növényeket, nem pedig, ha megnézzük, nagymértékben hozzáadja az illúziót, de győződjön meg róla, hogy a kültéri tartósságra lezárult.

Mi a leggyorsabban növekvő hegymászó?

Parthenocissus Quinquefolia (Virginia Creeper)
Parthenocissus Quinquefolia is ismert, mint a Virginia Creeper növény. Ez egy kiváló körben lombhullató gyorsan növekvő hegymászó és növekedni szinte minden helyzetben, beleértve a növényzet ellentétben a legtöbb hegymászók .

Mi a leggyorsabban növekvő hegymászó növények?

Top 10 Gyors növekvő hegymászók:
 • Hegymászás Rózsák (Altississimo) & # 8211; Erkély és kertek számára.
 • Clematis Montana & # 8211; Hosszú kerti falak.
 • humulus lupulus & # 8211; Kerítésekhez (a szélektől távol)
 • Lonicera periclymenum (honeysuckle) & # 8211; Kertekre és falakra.
 • Clematis Armandii & # 8211; A legjobb a nagy falak számára.
 • trachelospermum jasminoides (csillag jázmin) & # 8211; Erkéllyel és terasszal.

Mi a legjobb örökzöld hegymászó?

A négy gyakori örökzöld hegymászó a borostyán, a Clematis Armandii, a Passionflower és egy védett helyszínen, Star Jasmine . Amikor az árnyékban vagy a napról van szó, nem sok árnyalatú szerelmes közül választhat: Ivy, mászó hortenzia, Clematis Armandii és néhány rózsa.

Hogyan képezzen Jasmine Pergolát?

Tie Az Jasmine az Pergola -hez lazán műanyag zip-típusú kötésekkel vagy kertészeti zsinórral rendelkezik, ha elég hosszú ahhoz, hogy elérje a szerkezetet. Csomagolja meg a szerkezet körüli szárakat, és szükség esetén kövesse őket, hogy megőrizze őket a megfelelő irányba.

Melyek a legjobb hegymászó növények?


Climbers falakhoz
 • PileStegia viBurnoides. Saját ragaszkodás, örökzöld és árnyékos toleráns habos fehér virágokkal nyár végén.
 • Parthenocissus Henryana.
 • Hydrangea Anomala Subsp.
 • jasminum nudiflorum.
 • trachelospermum jasminoides.
 • hedera algeriensis 'gloire de marengo'
 • lonicera x Tellmanniana.
 • COBAEA Scandens.

Hogyan képezzen Pergola növényt?

Training Munkás Növények
Kötés a hegymászókban, ha a szárak lágyak és hajlékonyak. Biztonságos verekeszkéshuzalok vagy drótháló az Pergola hozzászólásaihoz és a lövésekhez, ahogy nőnek. A hajtások gyorsan növekednek tavasszal és nyáron, és előfordulhat, hogy a feltételek függvényében hetente egyszer kell kötni és rögzíteni őket.

Hogyan javít egy földalatti kertívet?

Garden Arbours
A fából készült Arches-enként, vagy a lágy Ground -ben meg kell erősítenie őket. , majd süllyedjen az egész tétbe az földi -be. A lábszár lábai a felszínen maradnak.

Hogyan hajolsz a rebarot egy ívbe?

BUD BEN BUD BUD -es rúd formába
BEND BUD Az ívek , tartsa az Rebar -et a végén, amíg az BUD -t tartja. Egy segítővel központja az Rebar a középső részesedén, és nyomja meg a végeket a félkör körül. Enyhén felülmúlja; A végek egy kicsit visszahúzódnak, amikor felszabadítják őket.

Hogyan készíthetek egy kertívet a PVC csőből?

Cut 12 1-1 / 2-láb hosszúságú PVC cső . Csatlakoztasson három hosszúságú csövet -t az egyes Arch végének mindegyik végéhez, folyékony körmök és T-csatlakozások alkalmazásával összekapcsolva. Ha az ívek ívek egymással párhuzamosan állnak, a T-kötések nyitott végei közvetlenül egymásra kell mutatniuk. Hagyja, hogy a folyékony körmök egy éjszakán át száradjanak.

nehéz növekedni Wisteria?


Nincs hibás az Wisteria édes illata, mivel parfüm a kert és ndash; A gyönyörű ibolya-kék vagy levendula virágzik a szőlőből a késő tavasz közepén. Míg az növekvő Wisteria könnyű, óvatosan kell vigyáznia vele, mivel gyorsan el kell távolítania mindent a megfelelő gondozás nélkül.

Ha egy házat növekszik?

Wisteria is ismert az növekvő a közeli struktúrákhoz, például az házak , garázsok, fészkek és így tovább. Mi erősen javasoljuk, hogy ne üljön az Wisteria -nek túl közel az otthonához! Az Wisteria szőlő nagyon erős struktúrát igényel, hogy mászjon, például egy trellis vagy pergola.

Hogyan szedsz a Wisteria-tól?

Gyökerezés Wisteria Növények
Készítsen egy edényt jól leeresztő potting talajjal, amelyet alaposan megnedvesítettek. Dip az gyökerező végét az vágó az gyökerező hormonba. Az ujj vagy a bot használatával készítsen lyukat a cserepes talajba, majd helyezze az Wisteria vágását a lyukba, és óvatosan nyomja meg a talajt körülötte.

Hogyan szűnik meg a jázmin növény?

Itt vannak a lépések a jázmin növények vágásában:
 1. Távolítsa el a halott, sérült vagy beteg szárakat.
 2. eltávolítja a kusza szárakat és a régi szárakat, amelyek már nem termelnek virágokat.
 3. eltávolítsa a szárakat, amelyek a tartó szerkezetetől származnak.
 4. lerövidíti a szőlőt, hogy a szőlőt a Trellis vagy az Arbor határain belül tartsa.

Mennyire nagy a wisteria a potokban?

Ha azt szeretné, hogy grow az wisteria egy konténer , akkor”ll szükség egy nagyobb tartályt legalább 45cm (18in) töltött agyagos alapú komposztot, mint John Inces No. 3.

Hogyan irányítod Wisteria-t?


Vágja le az Wisteria -t a talajra, hogy megakadályozza az újratervet. Győződjön meg róla, hogy az összes Wisteria fióktelepet (és a vetőmagot) eltávolíthatja, hogy megszüntesse az új hajtások esélyét valahol máshol. Ezután használjon speciálisan megfogalmazott herbicidet, például egy nem szelektív típusát, hogy megszabaduljon az Wisteria -től.

Hogyan cselekszik egy nagy fa?

Megfelelő ütemezési technikák segítenek a nagy fa számára a természetes gyökérmegállást újra a talajon belül.
 1. hozzáférést biztosít a fa középső részéhez egy erős létrával. Az
 2. egy 20 hüvelykes széles burkolatot csomagol a fa középső részén, és a törzs egész körébe helyezi.

a wisteria mérgező?

Wisteria fajokat használnak élelmiszerüzemekként néhány Lepidoptera faj lárvái, beleértve a barna farok. A növény minden része tartalmaz egy Wistin nevű saponint, amely mérgező , ha lenyelhető, és szédülést, zavart, beszédproblémákat, hányingert, hányást, gyomorfájdalmakat, hasmenést és összeomlást okozhat.