Milyen nagy a hűvösebbre van szükségem?

Cooler kell, hogy a elegendő legyen az összes élelmiszer és ital tárolásához, amit szükség van -re. Napi kirándulások esetén vegye figyelembe az hűvösebb -t, mint 40 qts. A legjobb, ha az hűvösebb méretét minimálisra kell tartani, amennyiben az igényei szerint a . Ha szorosan csomagolja az hűvösebb -t, akkor hidegebb marad.A hűvösebbnek is szükség van a kempingre?

A Medium Camping Cooler (25-45 Quarts) ideális, ha egy kemping utazást végez magának három-négy napig. Ez a méret egy vagy két ember számára fog működni. Az nagy kempinghűtő (45-70 Quarts) ideális, ha egy hetes kemping utazás. Ez is dolgozik egy család számára, aki egy hétvégi kemping utazás.

Hasonlóképpen, mennyit tud illeszteni egy 40 qt hűtőbe? tartsa ételek és italok hideg, és tartsa a szórakozni megy, legfeljebb 3 napig, amikor akkor tekercs egy Coleman 40 Quart Performance Kerekes Cooler . Elég nagy ahhoz, hogy 59 dobozt tartson, az You 'LL-nek sok helyet biztosít a frissítők számára egy egész csoport számára.

is, hány doboz lesz egy 25 kvart hűtő?

Cooler . A cseppek, a vízesések és a kiömlések ellenállnak, ez a tökéletes Sidekick bármilyen tevékenységhez, tartja a -t akár 21 dobozt vagy 32 lbs.

Mit tud illeszkedni egy 20 qt hűtőbe?

A 20 - Quart Méret Cooler Alapvetően megduplázódik, mi a 9- Quart lehet . Ezenkívül a legtöbb 20 - Quart hűtők magasak. Az extra magasság lehetővé teszi, hogy 2 literes palackok hűtsük lefelé állva. A 28- Quart Cooler három 12 csomagot és jeget kezel, vagy ételt és italt egy négyes családnak egy egy -Nőtt.

mely hűvösebb tartja a jeget a leghosszabb?

, hogy itt van a mi legjobb választás a hűtők, amelyek a leghosszabb jég élet:
  • Grizzly. Értékelésünk: A jégélet maximalizálása érdekében nem sokkal jobb, mint ez.
  • k2 csúcstalálkozó. Értékelés:
  • Pelican Elite. Értékelésünk:
  • Igloo Yukon hideg szekrény. Értékelésünk:
  • Yeti Tunrra sorozat. Értékelésünk:

Mi a legjobb hűtő a pénzért?

Itt vannak a legjobb hűtők tetejére a legjobb hűtők számára:
  • A legjobb összessége: Coleman Performance 48-quart hűtő.
  • Legjobb hátizsák hűtő: Igloo Marine Backpack Cooler.
  • Legjobb hosszú távú használat: Yeti Tunrra 75.
  • Legjobb puha hűtő: Pelican elit lágyhűtő.
  • Legjobb hűtő táska: CleverMade Cooler Tote.

Milyen nagy egy 70 qt hűvösebb?

Ez a termékek Méretek 30,8 "x 15,7" x 15,7 "x 18,2". 4. Csak megvásároltam Coleman 70 - Quart Xtreme Cooler modell 3000001836.

hány zsák jég van, hogy töltse ki a hűvösebb?

Két hat csomag vagy egy gallon (3,7L) folyadék kb. 2,5 fontot használ. (1,13kg) Ice csak hűlni szobahőmérsékleten. Tehát terjesszen előre, és hűvös mindent, mielőtt elindulna. Az Ice tálcát még az hűvösebb -be is kiürítheti, hogy előrehasson a belső térhöz.

Mennyire nagy egy 100 qt hűvösebb?


Műszaki adatok
JELLEMZŐK DRAINS szelep
gyártó_part_number 11442
térfogat Kapacitás 100 || GAL
Összeszerelt termék Súly 17.5 lbs
Összeszerelt termék Méretek (L X W X H) 35.25 x 17.38 x 16.75 hüvelyk

Hogyan vágja el a hűvösebbet?

Ideális esetben hideg lesz. DJ Bell, a Product Marketing igazgatója a Yeti hűvösebbek , azt ajánlja, hogy Dömping A & Ldquo; A jég táska az üres Cooler -be az hűvös -re, legalább néhány órával a csomagolás előtt. (El kell dobni azt a jeget, mielőtt elkezdené a csomagolást és a mdash-t; ez megtörtént.)

mennyi hús lehet hűvösebb?

A 54 quart hűtő körülbelül 70 font laza csontozott hús . Ha feldolgozott és fagyasztott, akkor kb. 40-45-et kapsz. Ha repül, maradjon távol a Big hűtőktől.

Milyen nagy egy 26 quart hűtő?

Műszaki adatok
ZSHO hűtők
Gyártó rész
térfogata 26 GAL
Összeszerelt termék Súly 25 lbs
Összeszerelt termékméretek (L x W xH) 24.00 x 19.00 x 16.00 hüvelyk

Hány dobozban van egy 80 kvart hűtő?

szórakoztató bármilyen alkalmával az elegáns 80 - QT -vel. Kerekes Cooler . Képes hold akár 96 alumínium dobozokat elegáns, rozsdamentes acél hűvösebb tartalmaz egy alsó polcon, hogy bőséges tárhelyet.

hány doboz lehet egy 26 quart hűtő?


Cooler Méretek és kapacitás
Modell Capacitás
Coleman Xtreme Xtreme 3 28-Quart 26 doboz + 16 kiló jég
Coleman Xtreme Xtreme 50-Quart Kerekes 42 doboz + £ 25 jég
Coleman Xtreme Xtreme 5 52-Quart 44 doboz + 30 font jég
Coleman Xtreme Xtreme 5 62 -Quart Wheeled 55 doboz + 35 font Ice

milyen nagy egy 50 quart hűtő?

Az ételeket és italokat hidegvé tegye, és tartsa a szórakozást, akár 4 napig, amikor Coleman & Reg; 50 Quart Performance Cooler . nagy elég ahhoz, hogy 71 dobozt és magasra tartson, hogy 2 literes palackokat tartson fenn, és rengeteg helyet biztosít a frissítők számára egy egész csoport számára.

Milyen nagy egy 28 quart hűtő?

Termékleírás
A Coleman 28 - Quart Cooler 36 tizenkét uncia dobozt tart, és elég magas ahhoz, hogy 2 literes palackokat tároljon. Kényelmes csuklós fedele és nagy Bail fogantyúja kényelmes hordozható.

Hány dobozban van egy 52 kvart hűtő?

A Super Cooler -t betöltötte 48 doboz -vel, majd egy tucatnyi H2O-palackpal.

Hány doboz lehet 75 kvart hűtő?

110 Tizenkét

Mennyire nagy egy 60 quart hűtő?


Cooler kapacitását általában Quarts vagy 12 uncia dobozok kapacitása. Az egyik Quart körülbelül 0,75 doboz, így a 24- Quart Cooler körülbelül három hat csomagot vagy 18 dobozt tart. Egy másik módja a nyomtáv kapacitás osztani a kapacitás liter 30, így egy 60 - liter hűtő = két köbméter.

mennyi jég lesz egy 150 kvart hűtő?

Töltse fel az 150 QT Jég mellkasát -et? 6 20LB zsák, többé-kevésbé.

Mi a legnagyobb hűtő?

THE TUNDRA & REG; 350 a Yeti legnagyobb Premium Cooler . A 19 000 köbméter kapacitással és elegendő helyet biztosítva 82,4 gallon, épült a nagy események és a mélytengeri fogások kezelésére.