Mi Thomas igazi neve a labirintusban futó?

James Dashner a Twitteren: „Thomas igazi neve valójában Stephen . Ez volt a tervezet valahol.Ezt követően az egyik is kérheti, hogy mi Thomas a labirintus futók vezetékneve?

Thomas , eredeti neve Stephen, egy Glader és az egyik az alkotók a Maze együtt Teresa Ágnes.

is tudjuk, hogyan Thomas leírt labirintusban futó? A regény főhőse, Thomas egy tinédzser fiú, aki belép a Glade nem emlék kivételével az ő keresztnevét. Bár Thomas jön a Glade ijedt és zavarodott, megmutatja magát, hogy bátor, talpraesett, és az erős akaratú, amikor megmentette az életét a Gladers Alby és Minho.

Hasonlóképpen, akkor kérheti, hogy mi Newt igazi neve?

Thomas Sangster
Born május 16, 1990 Southwark, London, Anglia
Nemzetiség brit
Más nevei Thomas Sangster
foglalkozás Színész

Miért raktak Thomas a labirintusban?

A könyvek, Thomas valóban kérte, hogy küldött a Maze . Ez volt a motivációja elég sok mindent az egész sorozat, és mindkét univerzumok, ami végső soron miért eljut a Maze & ndash; csak azt akarta, hogy csinálni közvetlenül a nép törődött.

Sonya Newt húga?

Sonya a második parancs B csoport együtt Harriet, egy másik B csoport tagja, a saját labirintus. Ő a fiatalabb testvér Newt .

Hogyan Thomas és Teresa ismeritek egymást?

más Gladers nem bízik meg, ezért dobta be a Slammer. Teresa és Thomas kialakítva egy kötés, felismerték, hogy azok kell ismert egymást , mielőtt a labirintus, és kommunikált egymással telepatikusan. Kiderült, hogy Teresa és Aris beszélni tudnának együtt használva telepátia első fázis alatt a labirintusból.

-e Thomas meghal a halál gyógymód?

Fans, hogy tudja, Thomas tudja, hogy ő egy önfeláldozó típusú hős, ami azt jelenti, van egy nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy Thomas meghal Maze Runner: Halál Cure . Szerencsére Thomas megszökik halál néhányszor a végső labirintus futó film, mások azonban nem volt ilyen szerencsés.

Mi történik Teresa a halál gyógymód?

robbanások rock a labirintus, és lehulló törmelék megöli néhány Immunes benne. Által kiváltott felkelés, a Grievers jön ki a tárolás, de Teresa mutatja Thomas hogyan állítsa le őket. Azonban, ő meghal lehulló törmelék annak érdekében, hogy mentse Thomas életét.

Lesz 4. Maze Runner film?


Maze Runner sorozat kiadta harmadik film , Maze Runner : Halálkúra és film már a találatot. Jelenleg ott nem ismeretesek tervezi, hogy folytatja a franchise egy negyedik film .

Did Teresa meghal Halálkúra könyvet?

* Teresa meghal .
Her halál többnyire ugyanaz könyv képernyőre. Ő dies megtakarítás Thomas életének végén a film. Thomas lövés Janson és alig gazdaság. Teresa és Thomas teszik a tetejére WCKD központja, mint a Lost City ég körülöttük.

Hány éves Thomas a láz kódot?

öt éves

volt Brenda testvére az útvesztőben?

Brenda mondta, hogy neki testvérek neve George. Az Maze Runner (2014), Thomas az erdőben, és lát egy kicsit sír egy személyt elemzi George. Lehetséges, hogy Brenda testvére volt a tisztáson is.

Hogyan Newt kap a vírus?

Egy lehetséges eset, hogy Newt ütött volna a Flare a filmben van a forgattyús fertőzött alagút hozta a stressz, amely erősíti a Flare, valamint a légzés az aroma csoportjából hajtókarok üldözi őket, esetleg fertőztek meg vele.

Mi Newt vezetékneve?


Newton Artemis Fido Scamander

Vajon Thomas és Newt puszit?

Dylan O'Brien és Thomas Brodie-Sangster volt egy terve, hogy véletlenszerűen csók közben egy jelenetet, és meglepni a legénység többi tagja & ndash; de Dylan kihátrált az utolsó pillanatban.„Senki sem tudta, hogy mit beszél, miközben ők gördülő, és szinte csókolta , de Dylan chickened.

hogyan halt meg Newt?

Newt szinte megölte magát a fejében, de Thomas elhúzza a fegyvert a földre. Ők harcolnak, majd Thomasnak volt egy kése, hogy Newt a közelmúltban volt, és véletlenül megölte őt.

, aki Frypan nevű?

Sigmund Freud

miért hívják Newt a ragasztónak?

Newt nem úgynevezett ragasztó mert ő tartja mindenki együtt, ő úgynevezett ragasztó mert az emberek hozzá kapcsolódó után, mint 0,5 másodperc.

a Newt Scamander meghal?


Az 1990-es évek elején az Scamander nyugdíjba vonult és Dorsetben él. Az Scamander professzor végül 1991. július 31-én és december 18-án, 1992. december 18-án, 1992. december 18-án.

hogyan szerezte meg Newt a limpét?

Newt leírták, hogy meglehetősen magas és izmos, szőke haja, amely leereszkedett az vállára és egy négyzetpofára. Limp volt az -től az -től, hogy megpróbálta öngyilkosságot, melynek során felmászott az egyik falra a labirintusban, és kiugrott.

Mi volt az újdonságok neve a labirintus előtt?

News név, mielőtt a labirintust soha nem mondták, de azt mondja, hogy nem volt Newt. A lázkódban azt mondja: "Azt tettem, ahogy megkérdezték, abbahagytam az igazi nevemet (82. oldal)" Azt mondta, hogy Thomas -nek, amikor Lizzyről beszél.