Hogyan tartja meg a kukoricacsoma babát?

Ha friss Corn -t vásárol az Husks -ben, akkor az megmentheti a -t az Husks -t, hogy teljesen megszáradjon, majd tárolja őket a garázsban nem légmenttelen dobozban, amíg nem kész dolgozni velük.Hasonlóképpen, hogyan tartja meg a kukorica héját?

Husks -t kell tárolni egy hűvös, száraz helyen, hogy megőrizze őket a formázásból. Ez nem az egyetlen módja a kukoricahéjak megőrzésére. Megértem, hogy a sütőben is apríthatók és száríthatók, 135-150 ° C-on 4-8 órán át.

Másodszor, hogyan csinálsz egy natív amerikai kukorica babát? lépések

 1. indítása 10 percig vízben áztatásával, majd a felesleges vizet egy papírtörlővel.
 2. feküdt 4 vagy 6 héj (mindig egyenletes szám) egy kötegben.
 3. vékony zsinegzel, nyakkendővel együtt, körülbelül 1 hüvelyk a tetejétől.
 4. különálló részek egyenlő részekre (2 és 2, vagy 3 és 3), és hajtsa fel lefelé, lefedje a zsineget.

Továbbá, hogyan száradsz meg a kukorica héját a babákhoz?

De ha az Husks -t szeretné használni a Fresh Corn -től, akkor az száraz -nek kell lennie. Húzza le őket az kukorica -ről, és állítsa őket újságra az száraz -re körülbelül három napig. Az száraz Husks lágyítása, néhány percig egy meleg vízzel töltött mosogatóban áztassa őket. Ezután vegye ki őket a vízből, és tegye őket egy törülközőre.

Mi volt a Corn Husk Dolls?

Nők fonott az Husks kötél és zsineg a konténerekbe és szőnyegekbe. A Shredded Husks jóindítással és párnákkal töltötte a párnákat és a matracokat. A Corncobs palacklabdákként szolgált, súroló keféket és tüzelőanyagot a dohányzó húshoz. kukorica selyem készült haj az Cornhusk Dolls .

Do Corn Husks lejár?

Igen, Pelyva általában nem lejár mert szárítják és tarthat években, de az általunk használt tartósítószer tartani őket friss, de ha lesz nagyon száraz annyit kell tennie áztassuk víz, ha élelmiszerekkel kívánják használni.

Mennyi ideig jó a kukorica héj?

tárolja hűvös, sötét, száraz helyen 6 hónap és 1 év között.

Hogyan szárítod ki a kukoricát?

 1. száraz fülek a sütőben. Állítsa a sütőt 175 fokra, és hagyja, hogy a fülek 8-10 órán át sík főzőlapon sütjük.
 2. levegő száraz fül. Nyolc óra elteltével a kerneleknek zsugorodtak.
 3. száraz kukorica mint téli kezelés a vadon élő állatok a kertben. A COB szárított kukorica használható a madarak és mókusok téli hosszúságára.

Hogyan száradsz meg a kukorica héjak a kézművesek számára?

Mossa meg az Corn Husk -t folyó víz alatt, hogy jól tisztítsa őket. Hagyja, hogy egy éjszakán át ürítsünk le. A következő nap előmelegíti a sütőt 60 ° C-ra és az Corn Husks -t két rétegben egyetlen rétegben. száraz az Husks körülbelül 1 óra és fél óra.

mennyi ideig van a kukorica a héjban?


Ha megfelelően tároljuk a hűtőben, kukorica a csutka 3-5 napig. Függetlenül attól, hogy megvásárolta az Husk -ben, vagy sem, mindig szorosan be kell csomagolnia műanyagba vagy fóliába.

mit hívnak a kukorica héj?

Husk (vagy Hull) botanikában a mag külső héja vagy bevonata. Gyakran utal az kukorica ( Corn ) fülének leveles külső burkolatára, amikor növekszik a növényen. Az Husk egy hüvelyes és néhány hasonló gyümölcs, az , az úgynevezett egy pod. Plantago-vetőmag nyálka gyakran nevezik maghéj , vagy psyllium maghéj .

Hogyan díszítik a kukorica héját?

Díszítő kukorica héjjal
 1. 1. lépés: Csík készítése. Tépjen le egy keskeny csíkot egy kukorica héjjal.
 2. 2. lépés: Készíts egy hurkot. Készíts egy hurkot és biztonságos véget érjen egy forró ragasztóval.
 3. 3. lépés: áztassa a héjakat.
 4. 4. lépés: Treabe the Husks.
 5. 5. lépés: A héjak fonása.
 6. 6. lépés: Biztonságos csengetés.
 7. 7. lépés: Borovi kúp hozzáadása.
 8. 1. lépés: Gather Husks.

A Walmart eladja a kukorica héját?

MILPAS Corn Husks , 16.0 OZ - Walmart .com.

hány kukorica héj van egy zsákban?

Ezek azok a papíripar, mint a kukorica szár szárított héjai, amelyek az élelmiszerek tárolására szolgálnak, amelyek gőzösek lesznek. A héjakat 30 percig forró vízben kell áztatni, és a csomagolás előtt szárítjuk. Körülbelül 80-100 Husks van Tamales egy 1 font zsákban.

Hogyan csinálsz angyal kukoricát?


Corn Huss Angel
 1. Válasszon négy héjat. Tartsa össze a tippeket. Hajtsa fel az izzó kialakításához.
 2. vágott két vékony csíkot egy héjból. Vágás a karhosszig.
 3. vágott egy héj két vastag csíkra. A Trim véget ér.
 4. emelje fel a két szoknyát. Helyezze be a karokat / szárnyakat és központot.
 5. vágott egy vékony héjat. Twist szorosan egy apró körbe.

hogyan csinálsz egy corncob babát?

Kukorica COB Doll
 1. Lépés: áztassa a kukoricát. Ha készen áll a baba építésére, kezdje el a kukorica fülét meleg vízben tíz percig.
 2. 2. lépés: Távolítsa el a magok zenekarát.
 3. 3. lépés: áztassa a shucks.
 4. 4. lépés: kösse össze a karokat.
 5. 5. lépés: Tegye a hajat.
 6. hat lépés: festeni az arcot.

Hogyan festik a kukoricát a héjban?

egy nagy tálban, készítsen egy festék fürdőt, amelynek aránya 2 teáskanál festék mindegyik csésze meleg vízzel. Munka kis tételekben, áztassa az Husks addig, amíg el nem éri a kívánt színt. (Lehet, hogy kiver a folyadék körül festék az pelyva egyenletesen.) Vegye pelyva , és azokat lapos papírtörlő vagy nátronpapír; hagyjuk kissé megszáradni.

tud enni kukoricacsoport?

Különböző hús és zöldség tömések és más sós keverékei lehet sült vagy párolt kukoricasárgával csomagolva tamales. Az Corn Husks nem ehető, és eltávolításra kerül az Eating előtt.

Hogyan csinálod a kukoricacsoport virágokat?

1. lépés: Készítsen CornHusks
előkészítését az összes Virághoz , áztassa a cornhusks-t vízben 2-3 percig; Blot száraz papírtörlővel. A szirmok és más formák, másolási sablon a kártya készletre. Vágja ki és helyezze a sablont a kissé nedves Husk -re, majd vágja az alakzatot. Az ujjait, a csészét és a szirmokat, miközben száraz.

miért vannak amish babák arctalanok?


Egy szociológiai tanulmány 2007 azt mondja, hogy az babák maradt arctalan mert „mindegyik egyforma szemében Isten”, és hogy a hiányzó arcvonások egyetért a Biblia parancsa ellen bálványokat. A legtöbb Amish Doll döntéshozók névtelenek voltak.

Mi az őshonos amerikai babák?

HOPI KACHINA Dolls
KACHINA Dolls (szintén néven ismert Katsina vagy Spirit Dolls ) nem igazán Dolls Az angol szó általában használatának módja; Ezek fából készült szobrok, vallási természetűek, amelyeket nem használnak a gyermekjátékok számára.

mit jeleznek a kukorica-babák?

kukorica Dollies volt, és még mindig pogány szertartásokban használják. Most egy dekoratív művészeti forma, amely a babonás hiedelmeket tükrözi. Használják őket, hogy köszönetet mondjanak a földnek a betakarításhoz, és a jó szerencsét és a termékenységet szimbólumként.