Hogyan nősz Mesclun saláta?

Growing Mesclun
Ezek az Zöldek a hűvösebb hőmérsékletekben a legjobbat növelik, és hajlamosak csavarozni, amikor a nyári hőteljesítményt felemeljük. Megszórjuk a magokat és fedjük le a talaj szétszóródását. A csírázás után vékony a palántákat 1 hüvelyk közötti távolságra minden egyes növény . Használja a csírákat az saláták -ben, így nem pazarolja a magokat.LEÍRTAKRA, hogyan növény mesclun saláta magokat?

Plant az Mesclun Seeds A hagyományos mesclun mix tartalmaz a különböző pályázati fejes saláta, például cikóriát, rukkolával és endívia. Megszórjuk az magokat a talaj tetejére, amelynek célja, hogy kb. 1 "egymástól vegye le őket. Fedje le az magokat a potting talaj 1/4" -jával. Kút.

is megkérdezhetjük, milyen saláta van Mesclun Mix-ben? A hagyományos keverék tartalmazza a Chervil, Arugula , a leveles saláta és az Endive , míg a Mesclun kifejezés olyan keverékhez is utalhat, amely magában foglalja a négy és a baba spenót, a Collard Zöld, a Swiss Chard (ezüst cékla) ), Mustár Zöldek, Dandelion Zöldek, Fris & eacute; E , Mizuna, M & Acirc; Che (Lamb's saláta), Radicchio, Sorrel

Figyelembe véve, hogy mennyi ideig tart a mesclun?

35-45 nap

Hogyan nősz jég saláta?

Lépések

  1. A jéghegy saláta hat-nyolc héttel az utolsó várt tavaszi fagy előtt.
  2. növényi jéghegy saláta magvak sekély vetőmag tálcában.
  3. Helyezze a vetőmag tálcát egy napos területre.
  4. Tartsa a talajt A magokat nedves talajba ültetik.
  5. használja az ollót, hogy vágja le a saláta hajtókat, így csak egy sejtenként van.

Mi a mesclun saláta zöld?

Mesclun egy MIX pályázat, fiatal saláta zöld levelek. Az MIX gyakran tartalmazza a Leaf saláta , az Arugula, az Endive, a Fris & eacute; E, Mizuma, Tölgy levél, M & ACIRC; Che vagy Lamb saláta , Radicchio, Sorrel, Chervil, Groundsel és pitypang. Mesclun eredetileg a vadmező Zöldek keveréke volt.

Hogyan növekszik tavaszi keveréket?

A talajnak szerves anyagban kell lennie, mint például a komposzt, jól lecsapolt és laza. Alkalmazzon két hüvelyk komposztot és dolgozzon a felső két hüvelyknyi talajba. Használhat bármilyen típusú tartályt, például egy ablak dobozt vagy egy nagy edényt. A tartályban használjon kiváló minőségű potting MIX -t.

hogyan nősz arugulát?

Ültetés
  1. Az arugula a humusz gazdag, jól leeresztett talajt preferálja, de széles körű körülmények között tolerálja.
  2. növény a szabadban a teljes nap vagy a rész árnyékában, amint a talaj tavasszal működhet.
  3. koca nyáron az őszi vagy korai téli betakarításhoz.
  4. növény és Frac14; - mélyen és kb. 1 hüvelykes távolságban 10 hüvelyk egymástól távol.

Mennyi ideig tart a saláta zárt?

körülbelül három-négy hét

Mi a legegyszerűbb saláta, hogy növekedjen?


laza levél saláta , amely olyan fajtákra utal, amelyek nem alakulnak ki bármilyen típusú fejét, a legegyszerűbb növekedni. 40-45 nap alatt érlelődik, de nem kell várni, hogy sokáig élvezze! A vékonyítást (és a díszítéseket) csak három hét alatt elkezdheti.

mennyi nap van saláta növények?

Minden típusú saláta rövid napos növények , ami azt jelenti, hogy az növények csak Szüksége van 10-12 óra Sunlight naponta. Az saláta esetében a megfelelő hőmérséklet és nedvesség inkább aggódott, mint az napfény .

tudsz adni a saláta beltéri egész évben?

Az YOU -e a kertben a kertben vagy You szeretné, hogy -nek a -re, -ra növekedjen a saláta növények gyorsan és egyszerűen -ben -ben. Még akkor is, ha az YOU -es növény -ben, -ben, az You szükséglete, a szabványos potting talaj, a víz, a műtrágya és az növekszik fény vagy napos ablak, hogy segítsen az üzemnek növekedni erős.

Hogyan vigyázol egy cserepes salátáról?

szinte az saláta fajták jól nőnek az edényekben -ben. Ahogy a sekély gyökereknek nincs szükség mély talajra, a legjobb és sekély konténerekben vannak. Az Pot -nek megfelelő vízelvezető lyukakkal kell rendelkeznie az alján, és legalább 6 hüvelyk mély. Használhat bármilyen anyagot edények , például műanyag, agyag vagy terrakotta edények .

tudsz nőni a vízben?

saláta lehet növekedni hidroponikusan, de az Water maga nem jó médium az -hoz nőnek dolgokat.Önmagában az víz nem tartalmaz tápanyagokat. saláta esetében az saláta alján lévő csonk, amelyet a levelek csatlakoztatnak a szár és ndash; Ez csak nagymértékben tömörített.

képes saláta nő 24 órás fényben?


A legjobb hatás érdekében az ültetvényesek alatt egy fény az 24 órán egy nap. Te Can is fedezi a potot egy tiszta műanyag zacskóval, és helyezze egy déli fekvésű ablakba. Szükség esetén ellenőrizze a talaj nedvességtartalmát és a vizet. Az saláta típusától függően a ültetett magvak -es magvak hét-14 napon belül kezdődnek.

Hány órányi fény szükséges a hidroponikus saláta?

Hidroponikus saláta kell kapnia az 10 és 14 óra fény naponta. Mivel a saláta nem igényel intenzív fényt, több világítási lehetőség van. Sok növekvő hidroponikus saláta opt menni fénycsöves megvilágítás miatt a minimális kezdeti befektetést igényel, alacsony fogyasztás, alacsony hőtermelés.

a mesclun saláta jó neked?

Egészségügyi Perks: Az egyes saláta Zöldek óriási Egészségügyi előnyökkel járnak. Mivel az Mesclun szó szerint egy vegyes táska saláta, magas az A-vitamin (béta-karotin), a C-vitamin és a fólia. Táplálkozási statisztikák: (1 csésze) 10 kalória, 0g zsír, 2G szénhidrát, 1G rost, 1g fehérje.

mesclun egy saláta?

Mi az Mesclun ? Mesclun zöldek hagyományosan tartalmaznak a kis, fiatal levelek a fajok, mint endívia, rukkola, turbolya és leveles saláták mint a baba piros levél. Napjainkban a saláta keverékek fogalma bővült, hogy számos más fajtát tartalmazza az Zöldek és gyógynövények.

Hogyan kell mondani ezt a szót: mesclun?

Néha szakácsok még kölcsön Nicoise szó "keverék" - mesclun - és hívja a saláta mesclun (ejtsd változóan mesk-LOON vagy MES-klun).

miért hívják a tavaszi keveréket?


Spring Mix , szintén néven ismert & Ldquo; Mesclun, & rdquo; A különböző fajok levelei saláta -es keveréke. A Mesclun név a "mezclar" spanyol szóból származik, amely "az MIX -re". A hagyományos mesclun általában csuklós, arugula, saláta és endive.

a mesclun ugyanaz, mint a tavaszi keverék?

egyik ilyen népszerű ötvözésének mesclun , más néven tavaszi mix vagy vegyes baba zöldek . Ez keverék tartalmaz 10 vagy több fajta érzékeny, fiatal saláta és egyéb zöldek , amelyek közül néhány ismerős lehet az Ön számára, és mások, hogy valószínűleg nem.

Mi a vegyes zöldek?

Csomagolt vegyes zöldek . A keverék változhat, de általában egy zsák csomagolt vegyes zöldek tartalmazza a baba romaine és tölgyfa leveleket, svájci cserét, mizuna, arugula, fris & eacute, e és radicchio leveleit.