Mi a spanyol preterit?

szabálytalan preterit verb konjugációk
Tárgy SER (kell lennie) ver (látni)
T & UAcute; fuiste Viste
& eacute; l, ella, usted fue vio
nosotros fuimos vimos
vosotros fuisteis visteisItt van, mi a spanyol preterites feszült?

Az Preterite Tense meghatározása. Az spanyol -ben az Preterite (gyakran írta "PRETTERIT") A VERB Tense olyan akciót fejez ki, amely a múltban határozott időpontban történt. Ez ellentétes az Imperfect feszült -vel, amely határozatlan időpontban történt, vagy még nem fejeződött be.

A fenti melletti, mi a különbség a spekter és a tökéletlenség között spanyolul? Az Essential különbség az, hogy az Preterite feszültség olyan intézkedésekről szól, amelyek teljes mértékben befejeződnek, és egyszerre történtek. Ezzel szemben az tökéletlen feszültség olyan intézkedésekről szól, amelyeket ismételten egy múltbeli időszak alatt végeztek.

Az emberek is megkérdezik, hogyan használod a preterites feszültséget spanyolul?

Általánosságban elmondható, hogy az Preterite az a -t az múltbeli -ben használt műveletekhez használta, amelyek befejeződtek. Az Preterite feszültség használata azt jelenti, hogy az múlt akció határozott kezdete és határozott vége volt. Juan Habut & Oacute; de la una hasta las dos. Juan két óráig szólt.

Mi a 16 preterite szabálytalan igék?

Feltételek ebben a készletben (16)

 • ser. Lenni.
 • ir. Menni.
 • dar. Adni.
 • ver. Látni.
 • poder. Képesnek lenni.
 • poner. Helyezni / helyezni.
 • saber. Tudni.
 • hacer. Csinálni.

Mi a Vosotros?

Vosotros a "T & Uacute" Többes számú formája. T & Uacute; azt jelenti, hogy "te", de infomális. Használja, hogy beszéljen egy kisállat, kisgyermek, barátom, stb Vosotros "Te mind", vagy ahogy itt mondjuk Délen, "Ya'll." Ugyanúgy használatos, mint a T & Uacute; De egy csoporttal.

Mit jelent a tökéletlen feszültség?

Az IMPLECT (Rövidített IMPLAM) olyan ige formanyomtatvány, amely ötvözi az Tense -et (egy múltidőre való hivatkozás) és a tökéletlen szempontból (hivatkozás egy folyamatos vagy ismételt eseményre vagy állapotra). Lehet, hogy az angol "séta" vagy "séta".

antes tökéletlen vagy preterit?

Mivel az olvasó nem tudja, mikor a filmek mozogása, vége, az "Ibamos", az tökéletlen múltban használná. " Antes DE, Ibamos Cada Fin de Semana Al Cine." Példa az Preterite -re: "Tegnap, elmentünk a filmekhez." A Preteritnek határozott kezdete és vége van.

Mi a tökéletlen spanyol?

Az Imperfect (Imperfecto) az spanyol két egyszerű múltának egyike. A múltban folyamatos vagy visszatérő cselekedetekre használják. Azt is használják, hogy a leírások, a létállapotok, valamint a múltbeli háttérinformációk biztosítása.

Hogyan konjugálod a tökéletlen feszültséget?


-es konjugátum rendszeres ige az tökéletlen feszültségben a spanyolul, egyszerűen távolítsa el a végtelen véget (-r,----------vagy -IR) és adja hozzá az Imperfect véget, amely megfelel a tárgynak.

Hogyan memorizálja a spanyol verb konjugációt?

Ezért az igék és konjugációk memorizálásában azt javaslom:
 1. Először is, általában, memorizálja az infinitíveket.
 2. a leggyakrabban használt igék, memorizálja a következőket: infinitív, imperatív és résztvevői forma.
 3. a leggyakoribb igékhez, memorizálja a végtelen, kényszerítő, résztvevői és jelenlegi Subjunctive (Subjuntive) formanyomtatványt.

Hogyan írsz a múltbeli feszültségben spanyolul?

Könnyen megközelíthető forma az múltbeli résztvevői spanyol -ben. Mindössze annyit kell tennie, hogy a végső véget (-ar,--er vagy -IR) a végtelen igékből, és ado vagy ndash; ado vagy & ndash; ido, az ige függvényében. & ndash; ar igék vesznek & ndash; ado. & ndash; IR és & ndash; er igék vesznek & ndash; ido.

Van angolul egy preterite feszült?

Az egyszerű múltbeli feszült , amelyet néha az Preterite -nak neveznek, most már korábban egy befejezett akcióról beszélünk. Az egyszerű múlt az múltbeli feszültség alapvető formája angol -ben. A cselekvés ideje lehet a legutóbbi múltban vagy a távoli múlt és a cselekvési időtartam nem fontos.

Mi az egyszerű múltbeli feszültség spanyolul?

angolban egy egyszerű múlt idő , de spanyol két : az praeteritum és a tökéletlen . Azokat az egyszerű múltbeli időknek nevezik, hogy megkülönböztessék őket az igék formanyomtatványokból, amelyek kiegészítő igéket használnak, mint például a "maradt" angolul és ha Salido-ban spanyol -ben. Más szóval, az egyszerű múltbéli egy szót használ.