Hogyan lehet megszabadulni a Silverfish hibákat a házadban?

Mivel Silverfish szerelem nedves helyek, csökkentve A páratartalmat otthonában biztos lehet benne, hogy megtartsák őket. Vásároljon egy párátlanítót, és próbálja meg csökkenteni az páratartalmat otthonában. Ha nem szeretné használni a párátlanítót, futtassa az a légkondicionálót, vagy legalább tartsa az a rajongókat. Mindegyik repedést és elszakadást, ahol tojásokat tudtak lefektetni.is megkérdezte, hogyan lehet megszabadulni a Silverfish hibákatól?

6 módon, hogy megszabaduljon a Silverfish

  1. -tól egy keményítőt vagy anyagot egy üvegtartályba, és szalaggal tekerje a külsőt.
  2. Roll Up Újság.
  3. ragacsos csapdákat vetett ki.
  4. kiürítette a Silverfish Poison kis bitjeit.
  5. használjon cédrus vagy cédrusolajat.
  6. terjesztette a szárított öböl leveleit otthonában.

, mi is a Silverfish jele? Silverfish gyakran egy jel, hogy van egy nagyobb alapul szolgáló probléma. Silverfish a nedvességet kereső kártevők és nedvességre van szükség a túléléshez. Magas szintű páratartalmat igényelnek. Tehát, ha az Silverfish képes élni az otthonában, valahol nedvességet találtak.

Ennek megfelelően mi az ezüsthal és miért van nekik?

ezüstmolytól a nedvességre érzékeny, és szükség van a magas páratartalmat (fenti 75 százalék), hogy túlélje, így ők vonzódnak párás, nedves körülmények között. Gyakran megtalálhatja az Silverfish -t a fürdőszobában, konyhákban, mosókonyhákban, garázsokban és szekrényekben.

Ez rossz, hogy ezüsthal?

ezüstmoly takarmány keményítőtartalmú anyagok és tárgyak, amelyek magas fehérje. Az éjszaka aktívak, és kárt okoznak a könyvek, tárolt élelmiszerek és ruházat. Bár ezek a rovarok problémákat okoznak, az Silverfish nem káros az emberi egészséghez, és nem hordoz semmilyen betegséget.

valaha is megszabadulhatsz ezüsthalból?

könyveket, halott bőrsejteket és egyéb keményítő anyagokat táplálnak, és sötét, nedves terekben virágzik. Egyszer YOU YOU YOU YOU -nek van egy fertőzése, , aki megszabadulhat a Silverfish -től, megragadja őket, visszaszorítja őket, megöli őket inszekticidekkel, vagy otthon kevésbé vendégszerető.

Miért mindig a Silverfish mindig a fürdőszobában?

A nedvesség és a meleg, sötét helyek magas páratartalmú (75 százalék felett), ami megmagyarázza, hogy miért gyakran találhatók az fürdőszobákban . Azonban nem tudnak mászni a sima függőleges felületeken, így gyakran megtalálhatók a fürdőkádban és mosogatókban.

mi az élettartama egy ezüsthal?

között három és hat év

Miért van ezüsthish hibám a házamban?

Amikor az esővíz helyekre kerül, nem okozhat penész, penész, gombák, algák és más dolgokat. Ezek a természetes szervezetek lágyíthatják a fát, és jobban érzékenyek az Bugs és a rágcsálókra. Ha réseket alakítanak ki, és a területeket rágják, hozzáférést biztosít a nedvességvédőkhoz, mint az Silverfish .

do Silverfish hibák feltérképeznek a füledben?


Silverfish nem veszélyes az emberekre: Silverfish do Not bejárja a -et az emberek fülébe -be, és az agyukba, vagy tojásba fújta. De pihenjen, mert az Silverfish nem vérfogyasztás rovarok , így nem hajlamosak harapni. És nem ismertek a betegség okozását vagy hordozását.

lehet ezüsthal felmászni ágyak?

megfontolások. Szerencsére az Silverfish nem betegség, és többnyire pesti rovar. Az -nek azonban a -nek azonban bármit is fogyaszt, ami felkéri őket, és az lehet enni lyukakat matracokban , párnák és párnahuzatok, ha megengedett. Silverfish Keresse meg a citrus illatát erősen.

hol van a Silverfish tojást?

A nőstény ezüstmoly lesz tojik az apró réseket a falon vagy a padlón, hogy teljesen szem elől. Ez az emberi interakció vagy természetes ragadozói védelme, mint a pókok, más Silverfish , és még sok más.

a fehérítő megöli az ezüsthalat?

Bár számos módja van arra, hogy megsemmisítsék őket, te megölheti a Silverfish -t Bleach -vel. Keverjük össze a két rész vizet egy rész Bleach egy spray palackban. Öntsünk egy Bleach és forró víz keverékét a csatornákon minden nap az -re Kill az Silverfish a csövek belsejében.

látja, hogy egy ezüsthal egy fertőzést jelent?

Silverfish előnyben részesíti a nedves területeket.Az első hely, amit általában Lásd , a fürdőszoba padlóján van. Ha Ön látni egy Silverfish -t, akkor jó esély van, hogy több száz él a faladban. Nem veszi sokáig az Silverfish populációkat, hogy kiszabaduljon a kezéből.

A legtöbb lakás van ezüsthal?


Silverfish A szobahőmérséklet (70-85 fok f / 21-29 fok). Évszedők, és inkább a nap folyamán szűk repedésekben vagy résszel elrejtenek vagy pihennek. Az Silverfish szinte bárhol megtalálható az House -ben, beleértve a nappali, hálószobákat, fürdőszobákat, padlókat, alagsorokat, garázsokat és rázkódásokat.

Mit néz ki a Silverfish Poop?

Az cseppek hasonlítanak a kis, fekete borsok, és olyan területeken találhatók, ahol Silverfish gyakori , mint a konyhák, pincék, garázsok és tárolási területek. A könyvek, papírok és kartondobozok sárga foltok is láthatók, jelezve, hogy az Silverfish ott volt.

ez normális, hogy ezüsthal a házadban?

képes a legtöbb éghajlatban, az Silverfish -ben inkább sötét, nedves területeken, például pincékben, padlókat, konyhákat és fürdőszobákat lakik. Különösen vonzódnak a papír és a nedves ruházathoz. Általában garázsokban és fészekben tárolt dobozokban található.

Do Silverfish utazás közben mozogsz?

Silverfish rovarok, és valójában nem halak
mozognak a oldalról oldalra, amikor mozognak a -t, és ez a mozgás sokat néz ki, mint egy halfark, amikor ők a vízen keresztül úsznak . ők hajlamosak, mint a nedves területek. Ezért az You megtalálja őket a csatornák közelében, mosogatókban, fürdőszobákban, nedves pincében és mosókonyán.

kell aggódnom ezüsthal?

Tehát, ha nem tetszik, ezüstmoly mászik át a hajad keres korpa és harapdálni a szempillákat, akkor előfordulhat, hogy valamit gond kb. De az igazi oka, hogy legyen aggódik a Silverfish , miért vannak az első helyen. Silverfish nedvességvédőnek tekinthető.

miért van ezüsthal a mennyezetemen?


Az Silverfish -nek gyakori, hogy a falakból és az mennyezetről -re esik a padlóra. Amikor az ott a az élelmiszer, azonban az Silverfish képes, és szinte semmit eszik. Általában papírtermékekre, ragasztásra és élelmiszer-elemekre, mint a zab és a liszt. A CARB Roading ellenére az Silverfish valójában inkább a fehérje és mdash; általában más halott rovarokból származik.

hogyan kapsz ezüsthalat a ruhádból?

Hogyan lehet megszabadulni a Silverfish-tól Naturálisan
  1. Tedd ki néhány CEDAR-t, vagy permeteznek a cédrusolajjal.
  2. Néhány ember jelentést tesz arról, hogy a szárított öböl levelek hatékony rovarirtó.
  3. Ne hagyja az újságot, az efemert vagy a levelet.
  4. tárolja a szezonos ruhát lezárt tartályokban és valahol szárazon.

lehet ezüsthalászni a csatornába?

ezüstmoly CAN gyakran látható körül lefolyók a fürdőkádak és mosogatók vagy környékén emeleten rácsok, amelynek eredményeképp sokan úgy vélik, hogy a rovar jut a hazai szennyvízzel az szennyvíz csövek. Ez azonban félreértés. Az Silverfish a nem utazik vízben, de lehet feltérképezni az vízvezeték- csövek külső részén.