Hogyan változtatja meg a pengét a Dewalt Bandsaw-on?

A penge cseréje hordozható sávú fűrészlapon
  1. 1. lépés: Távolítsa el a feszültséget az penge -en. Indítsa el az Blade feszültségű fogantyút 180 fokot, hogy felszabadítsa a rugófeszességet az Blade -en.
  2. 2. lépés: Távolítsa el a -t a kerekektől.
  3. 3. lépés: Tisztítsa meg a fűrészt.
  4. 4. lépés: Install Az új Blade .
  5. 5. lépés: Teszt és vágás.
  6. 2 megbeszélések.Ezt figyelembe véve, milyen szorosnak kell lennie a zenekar penge?

Bandsaw Blades megköveteli a feszültséget és a sok, hogy folyamatosan egyenes, egyenletes vágásokat, különösen vastag vagy sűrű állományban van. A legtöbb Blade gyártók 15 000 psi-tól 20 000 PSI-t ajánlnak egy közös szén-acél Blade -hez.

Továbbá, miért jön ki a zenekar penge? a penge feszültség vetemedik a casting .. így ellenőrizni a összehangolás a penge feszültség alatt, plusz még egy kis feszültséget figyelembe a további penge feszültség miatt a a vágás erők. Alapvetően túlzottan az A blade, állítsa be az a igazítást, vissza az OFF -nek, és az -nek a -nek igazának kell lennie.

Következésképpen, hogyan szolgáltatja a zenekarot?

  1. fűrészpor és más törmelék a szalagfűrészből. Tiszta törmelék. Zárja le a sávfűrész gombját az OFF állásba, és húzza ki a gépet.
  2. Távolítsa el a rozsát a szalagfűrészasztalról. Távolítsa el a rozsda, a szennyeződés és a szén por.
  3. alkalmazza az asztali viaszot az asztalra. Vigyázzon, és távolítsa el a pengét.
  4. tiszta fűrész drótkefével. Tisztítsa meg a fűrészt.

Melyik irányba megy egy sávfűrész penge?

Typical Bandsaw Blades lehet megfordulni & ldquo; Ahhoz, hogy a fogak pontozzák a másik irányt. Néhány késágon az Blades és a Grit Edge Blades kaphat egy friss éles Vágó Edge-t az Blade -től, csak azáltal, hogy kifelé fordítva.

Meg tudja javítani a hajlított sávszalagot?

egyenirányító Bandsaw Blade . Az Bandsaw képes nagyon finom munkára, és az hajlított kompromisszum erre. Marty Milkovits válasz: Ha az penge meg van törve, gépész lehetett kivágott megtörhető és újra hegeszteni, de ez fog valószínűleg költség akkor több, mint egy új blade .

hogyan tudom, hogy a zenekar penge unalmas-e?

kap egy 6 fogot inch Blade . Amikor kap unalmas , akkor kezdődik, hogy ne vágja könnyen, és egyfajta bunkó mentén az erdőben, ahogy nyomást. Egy éles penge vágás nélkül sürgető.

lehet hegeszteni egy zenekar pengét?

Az sávszalagok -t helyezzük el, hogy a VISE-ben, hogy a végek megérintsék. Győződjön meg róla, hogy az a szoros. Használja a TIG hegesztővel és az hegesztést a két darabot. Fontos, hogy a két darab szoros legyen ezen a ponton, vagy az hegesztés a nem elég erős ahhoz, hogy az Blade hasznos legyen.

hogyan adsz egy zenekar pengét?

Anteal Az Bandsaw Blade vége: csak polírozza az Blade végét, így láthatja a fényes fémet. Hűtsük fel egy MAPS gázfáklyával lassan, figyeljük a színek változásait. Sárga, barna, lila, majd kék színű lesz. A következő szín egy unalmas szürke lesz. Ez az, amikor az Blade az Levéles .

Hogyan készültek a Bandsaw pengék?


Ez az anyag kétféle fémből áll: az ötvözött rugós acél létrehozza az sávú fűrészlap szalag testét, nagy sebességű acélhuzalt hegeszti a test tetejére. Amikor a fogak a bimetál szalagba esnek, a nagysebességű acélanyag a fogak tippjeit hozza létre.

mi a penge hegesztő?

hordozható blade hegesztők A a fémvágó sáv kényelmes előállítására készült Blades . Ezek a hordozható blade hegesztők képesek kiváló minőségű sávot fűrészelni plades az olcsó zenekarállományból. Ajánlott: Weld és Analeal Saw Band, a Doall számos feszültségű modelleket kínál.