Milyen messze van a Mondo Grad-ot?

távolság. Az törpe fajták A -t 2-4 hüvelyk ATL -re kell ültetni. A rendszeres -es fajtáknak a -t 4-12 hüvelyk ATT -re kell ültetni. Ha gyorsabb talajtakarót szeretne, használja a minimális távolságot, ha ültetése .Tartsa ezt a nézetben, mennyi ideig tart a Mondo fű elterjedése?

két-három év

Hasonlóképpen, milyen messze van a majom füvet? Clumping Monkey Grass Mivel kék liliom gyep van egy 1 méteres terjedése, a tér növények 12 hüvelyk egymástól alkotnak folyamatos határ körül virágágyások vagy szigetek. Néhány újabb fajta a fajok, például a & ldquo; Cleopatra & Rdquo javításának javítása. (Liriope muscari & ldquo; Cleopatra & Rdquo;), egy évelő az USDA zónákban 5-től 9.

Ezt tekintettel arra, mikor lehet a Mondo Grass ültetni?

Mikor növény Törpe Mondo legjobb kora tavasszal, de lehet ültetni a nyáron át kora ősszel, hogy a dugók doboz gyökeret tél beállta előtt.

Mennyi törpe Mondo fűre van szükségem?

A helyszín jól működik, a talaj jól leereszthető és versenyképes gyomnövényektől mentes. Ön lehet különálló csomópontok a szekciókba, mindegyikben több lazaság és növény 4-12 hüvelyk (10-30 cm.) Attól függően, hogy milyen gyorsan az szeretné, hogy a terület kitölti a területet. törpe Mondo kell ültetni a -t 4 hüvelyk (5-10 cm)

a Mondo Grass mérgező kutyáknak?

egyes növények, mint például Mondo Grass , lehet és Bull; Megölte az Dog Wee-t, ezért legyen óvatos, hogy melyik növényeket használja, ahol az kutyák gyakran & ldquo; Go & rdquo;

Mi a különbség a Mondo Grass és a majom fű között?

A: Két csókoló unokatestvére van az növekvő -ben a -ben. A Variegated majom fű a Liriope Muscari "Variegata". A rövidebb, sötétzöld növény Mondo Grass , Ophiopogon japonicus. A két nagyon hasonlít, de a liriope általában egyértelműen nagyobb.

kell, hogy a Mondo Grass vissza kell vágnia?

buja, egészséges Mondo Grass nem igényel éves metszést -nek, hogy megtartsa a legjobbat. Csak akkor, ha az aszály, súlyos téli vagy más szezonális bajok okoznak lombozatot, hogy nézzen ki, hogy meg kell fontolnod az metszést . metszés csak minden más tavasszal vagy harmadik tavasszal szükséges lehet.

Hogyan lehet megszabadulni a Mondo Grass Weeds-től?

R: Gyomok a Mondo Grassban
Az vezérléshez Broadleaf vagy bármely más Weed A közös Mondo Grass a kerekítés alkalmi használata, az ajánlott erejének felére alkalmazva. Ha megpróbálod ezt, nagyon óvatos! A Roundup megöli a legtöbb növényt, de a közös Mondo Grass meglehetősen ellenálló.

a Mondo Grass marad zöld évben?


Először is az Mondo levelei az zöld maradnak a téli hónapokban. Amikor a normális kezd barnulni, mint a hőmérséklet hűlni, mondo fű tartózkodás mély zöld minden évben . Másodszor, az Mondo Grass árnyékos területeken virágozhat, ahol sok más típusú küzd a növekedéshez.

miért haldok meg az én mondo fű?

Workeded, barna levél tippek a támadás első jele a phytium splendens nevű gomba, ami az Mondo Grass gyökér rothadását okozza. A betegség haladja le a leveleket, és sárga vagy barna színű. Végül a levelek könnyen elkülönítik az üzem alapjától, ha húzzák.

Mennyibe kerül a Mondo Grass?

Hagyományosan az Mondo Grass mindig drága volt, a 4 és elsődleges; Az edények 7-8 dollárért értékesítenek.

lehet törpe mondo füvet járni?

Twarf Mondo Grass Nézzük jól árnyékos vagy napos körülmények között. Míg az törpe Mondo Grass lehet, hogy valami alkalmi séta van, nem ajánlott gyep felület, ahol a gyerekek gyakran játszanak, vagy ahol lesz a rekreációs használat.

Milyen gyakran víz Mondo Grass?

Water A törpe Mondo Grass Alaposan Amikor A Top 1-2 hüvelyk talaj száraz lesz, általában 10-14 napig. Soha ne engedje, hogy a talaj soggys legyen, helyett Water , hogy egyenletesen nedves legyen.

mit tudok ültetni Mondo Grass?


Ültetés : növény Mondo Grass tavasszal a jól leeresztett talajba esik.Társak: növény páfrányokkal, impatiensekkel, liriope és begónia; A Black Mondo Grass különösen a világos színű lombozat mellett van, mint az Acorus Gramineus "Ogon", a Blue Fescue és a Bronze Heuchera.

Miért zöld színnel a fekete Mondo fű?

Black Mondo Grass Flourishes a teljes nap (vagy a rész árnyékban), és rutinszerűen öntözni kell. Black Mondo Grass a ritka típusú, az Sötét levelek miatt. Te -nek a elvárja, hogy a levelek egy Green színnel induljanak el, és -t az Sötét árnyalatához, ha már megalapozottabb.

Milyen magas a törpe mondo fű?

Twarf Mondo Grass
Ez a speciális Mondo Grass csak a -t két-négy hüvelyk magasságig növeli. A levelek karcsúak, és a növénynek van egy kislányos megjelenése, amely vonzóvá teszi a virágágyak földrajzi fedelét. törpe Mondo Grass ellenáll a hideg időjárási és kártevőknek is.

Transzplantál Mondo Grass?

Mondo Grass & MDash; amely technikailag nem Grass , hanem a Lila Family & MDash tagja; egy meleg időjárás , amely könnyen az transzplantáció , és viszonylag gyorsan átveszi az udvarot Minden más és gyom. A területet alaposan 6 napig alaposan vízzel vigye el a gyomok és más növényzet növekedésének ösztönzésére.

Mit néz ki a mondo fű?

Az alaptípus körülbelül nyolc hüvelyk magasra emelkedik, de a levelek hajlamosak leborulni, és rövidebb megjelenést adnak, és egy telebb, gyep--hez, mint a -nek. Mondo fű pázsit kaszálás nem kell, elviselni elég mély árnyékban, és nagyon szárazságtűrő.

hogyan kapok füvet?


Itt van, hogyan nőjön egy gyep a fűmagból, hat egyszerű lépésben.
  1. 1. lépés: Megszabadulni a régi SOD-től. Ki a régi.
  2. 2. lépés: Tesztelje és módosítsa a talajját.
  3. 3. lépés: Válassza ki a fűmagot.
  4. 4. lépés: növény és megtermékenyítse a fűmagot.
  5. 5. lépés: Víz és nézni: Az ültetett házimunkát.
  6. 6. lépés: Mikor kell új füvet adni az első kaszába.

a majom fű gyorsan nő?

majom fű típusai
A zöld növény könnyebb az növekedés, és az gyorsabb -et szorítja, mint a változatos verziók. Minden típusú Do szaporodott, és más kerti területeken is elosztható. Ez a két növény azonos korú, de a bal oldali egyszerű zöldség sokkal nagyobb, és a Babies növekszik -vel.

a majom fű örökzöld?

Liriope muscari, más néven Monkey Grass és Lilyturf, egyfajta Evergreen növény, amely kelet-ázsiai.