El tudom állítani a saját gutters?

GUTT csere, amely magában foglalja az telepítését a saját Rain gutters A megmentheti Önt jelentősen a professzionálisan telepített Gutters -nél, de van néhány buktató, hogy figyeljen. Ellenőrizze az a Fascia és a Soffit (B ábra) a roted fa jeleit, amely az -es -et kell cserélni, mielőtt az helyezi a Rain Gutters -t.Ennek figyelembevétele, könnyen telepíthető a saját gutters?

Plus, a lógó gutters nem olyan, mint egyszerű , amint megjelenhet. Ha az telepíti a csatornákat, túl meredek vagy gyengéd A Pitch, A lefolyó víz nem fog megfelelően áramlani megfelelően az downspouts-hez. A jó hírű GUTTER BUT Vállalkozó A tapasztalat Telepítse a gutters tökéletesen -et a első alkalommal.

Hasonlóképpen szükség van engedélyre a csatornák telepítéséhez? Az engedélyek A általában nem szükséges a rutin karbantartáshoz. Ez magában foglalja azokat a dolgokat is, mint az ablakok átkapcsolása, a könnyű lámpák és telepítése mennyezeti rajongók. Szerencsére az -es engedély is nem szükséges az telepítés új gutters -hez, vagy adja hozzá a felső-besorolt ​​ Gutter őröket az GUTTER HELMET & REG-ből; a meglévő -özlesztési rendszerhez.

Ami ezt illeti, mennyibe kerül a gutters telepítéséhez?

Vinyl Gutters költsége körülbelül 3 és 5 dollár között lineáris lábonként. Metal Gutters az árban: Alumínium költsége $ 6 és $ 12, Acél $ 9 és $ 20, és a réz $ 25 - $ 40 vagy több. A csatornák telepítése egy egész házhoz, amely 600 dollár és $ 2,400 között költözhet. Az országos átlag 850 és 1000 dollár között van körülbelül 200 méterre.

Telepítse a csatornákat csepegtető szélén?

Ha az Gutter korábban az telepítve van, ahelyett, hogy az IT -t lefedte, és az IT -et újra megteremtette, az You könnyedén egy kis fémcsíkot helyezhet el az villogó és az csepegtető szélén Az csatorna hátulján (amint azt az oldal alján látható) az oldal alján), így a víz az -es csatornába kerül.

, ami jobb vinil vagy alumínium gutters?

Sajnos, bár az vinil sokkal olcsóbb, mint az alumínium , szintén nem rendelkezik olyan hosszú élettartammal. Az utolsó különbség az a tény, hogy az Vinyl Gutters -eket szekciókba szerelik, de az alumínium gutters zökkenőmentes. Ezért az alumínium gutters kevésbé hajlamos a szivárgásra.

szükséges csepegtető él?

anélkül, hogy csepegtető él , a víz vége a zsindelyek alatt, és károsíthatja az otthon különböző részeit. Bár az otthoni otthona nem volt eredetileg egy csepegtető EDGE telepítve van, az csepegtető élek a -rel most az Észak-Amerikában a legtöbb építési kódexet igénylik, hogy megvédje az otthonokat a károktól.

mennyi ideig tart a csatornák?

20 év

A Home Depot eladja a csatornákat?

Vinyl - Gutter Systems - Tetőfedés & amp; gutters - az Home Depot .

Hogyan telepíted a csatornákat Fascia nélkül?


A HOUSE A FASCIA nélkül gutters beállítható tetőpántokkal. A tetőpántok az -özönzen -ben lévő fogasra vannak felszerelve, és közvetlenül a tetőhöz kapcsolódnak. Ha a tető ősi, akkor bölcs, hogy ne emelje fel a zsindelyeket egy ajánlatban, hogy elérje a hevedert, mert megszakíthatja vagy megszakíthatja a zsindelyt.

Hogyan telepíted a csepegtetőt?

telepítése tető csepegtető szélén az eresz mentén, ADD alátéten, majd helyezze csepegtető szélén mentén nyeregtető végén. A legjobb mód az Telepítés A tető csepegtető él csak az ereszek mentén, majd jég- és vízgátló (a snowbelt) vagy az érezhető papír (alsónemű) az csepegtető szélén.

Hogyan telepítheti villogó csatornákat?

Csúsztassa az csatorna bordás végét a zsindelyek alatt, és helyezzen be egy 1 hüvelykes tetőfedő köröm minden 16 hüvelyk közepén az csatornán villogó kalapáccsal. Az hajlított oldala villog az -özönzen -en ugyanazon a 16 hüvelykes helyeken az egész darabon.

Hány leereszkedésre van szükségem?

Hány leereszkedés van szükség -re? Az általános szabály az, egy downspout per 20 láb ereszcsatorna, de szükség lehet attól függően, hogy a helyi időjárás, a méret a vízgyűjtő területén és a design a csatornarendszer.

használhatja a PVC csövet a csatornákhoz?

PVC Downspouts
Alumínium Downspouts helyett az gutters esetében, tekintse meg az -t a Simple PVC csövet használva. Az 1/2 hüvelyk átmérőjű csövet, amelynek 1 1/2 hüvelykének átmérőjének jól illeszkednie kell a meglévő GUTTER rendszerek alján, és az -t az falba csavarozhatjuk a PVC cső akaderekkel.

milyen méretű guttersre van szükségem?


A leggyakoribb csatorna méretei 5 hüvelyk és 6 hüvelyk, bár 4 hüvelyk is rendelkezésre áll. A downspouts általában 2 x 3 hüvelyk és 3 x 4 hüvelyk méretű vagy 3 vagy 4 hüvelyk átmérőjű. A Home Gutter rendszerének -es méretének meghatározásakor az lakástulajdonosnak a -nek figyelembe kell vennie a terület csapadéksűrűségét.

mennyit kell fizetnie 6 hüvelykes csatornák?

Az Átlagos költség , hogy telepítse a 175 láb zökkenőmentes alumínium gutter -t Hat downspouts és Hat sarkok, 1,650 $ 2,475, vagy 6 és 15 dollár között.

Átlagos Seamless gutter költségek .
típus COULT LÁTUM TELEPÍTETT Összes költség Telepített
alumínium $ 6 & NDash; $ 15 $ 1,650 & ndash; $ 2,475
COPPER $ 17 & NDASH; $ 35 $ 3,750 & ndash; $ 5,625

Mi történik, ha nincsenek gutters?

Ha Eső áramlik a tetőn, mert van NO Gutters , a víz hatalmas eróziót okoz, és minden alkalommal, amikor esik az eső. Ez miatt óvatosan lejtős tájképet visel, amely lehetővé teszi, hogy a lefolyás az otthonod felé áramoljon, ahelyett, hogy távol van. Az erózió az alapítványt is rendezi.

Az alacsonyabbak a csatornák telepítése?

Gutter Install . Biztosítja és javítja az otthoni megjelenését kiváló minőségű Gutters -vel. Lowe szakemberei Telepítse a -et az 1-800-go- Lowes -hez.

Milyen típusú csatorna a legjobb?

rozsdamentes Steel gutters. A vinil- és alumínium gutters két legjobb típusú csatornáknak tekinthető, mivel ezek költséghatékonyak, ami azt jelenti, hogy mi a költségek, jól végzik a munkájukat.

miért szivárognak a csatornám?


Helytelenül lejtős gutters
A víz leereszkedik a lejtőn a lejtőn. Ha a lejtő nem jön létre jobb eredetileg vagy a ereszcsatornák megereszkedett idővel akár az öregedés következtében az otthoni vagy túl tele törmelék, víz medencék a ereszcsatorna . Idővel ereszcsatornák kezdenek korrodálódik és a rozsda, és akkor a végén egy szivárgás .

olcsóbb, hogy telepítse a csatornákat?

A Vinyl gutters is van, amelyek sokkal könnyebb az telepítés -hez, és amelyek nagyjából 3 és 5 dollár között lineáris lábon belül futnak. Ezért az telepítése 125-200 láb gutters $ 1050- $ 2400 lesz. Ezek az árak azonban szigorúan alkalmazhatók az DIY lakástulajdonosokra.

Tényleg szüksége van egy házra?

, de a legtöbb lakás -nek szüksége van a egy jó eső ereszcsatornára, hogy összegyűjtse a viharvizet, amely a tetőre kerül, és az IT-t távolítja el az House -től, hogy megakadályozza az otthoni szerkezetének sérülését Védje az alapítványt és az útszakaszot és a járdát az otthoni oldalakon.