A víz biztonságos úszni?

Az idő nagy részében az Water a strandokon biztonságos az úszáshoz . De nem lehet biztos benne, hogy a Beach Water biztonságos , hacsak nem tesztelték. Water különböző dolgok szennyezhető. úszás vagy a nem biztonságos Water játékban olyan dolgokat eredményezhet, mint a torokfájás vagy a hasmenés.Ezt illetően, hogy tudod, hogy a víz biztonságos-e úszni?

Itt van néhány dolog, amit értékelni kell.

 1. Mindenütt algák vannak. Ha a tó Alga Bloom borítja, akkor a legjobb, ha maradsz Forrás: istock.
 2. az áram gyorsabb, mint amennyit tudsz úszni.
 3. A medence közelében található jelek.
 4. olyan helyen van, ahol két folyó összeolvad.
 5. a víz legelőn vagy mezőgazdasági terület közelében van.

Továbbá, magammal kell úszni? Bár nem javasoljuk, hogy az emberek egyedülállóak legyenek teljesen egyedül, akkor lehetnek idők, amikor egyszerűen az úszás körzetet akarja, és ha egyedül van a medencében, és ha van egy barátja vagy családtagja Vészhelyzet esetén élvezheti az úszás körzetet és a Solo úszási békét.

is megkérdezhető, biztonságos, hogy úszni még mindig vízben?

Szerencsére tökéletesen biztonságos, hogy úszjon a -nek a legtöbb friss Water testében. Még akkor is, ha az Water teste tökéletesen az biztonságos -rel néz ki, azonban fontos, hogy mindig extrém óvatosságot gyakoroljon, míg az úszás az víz természetes testében van. Az időjárás, az Water körülmények és a vadon élő állatok figyelmeztetés nélkül változhatnak.

úszhat a vízben Dubaiban?

beachgoers az Dubai csak úszni , amikor egy életmentő van jelen. Még az erős úszók az -t is meg kell ragadni egy erős rip dagályban, és közel kell maradnia egy őrzött strandhoz.

miért egy kis óceáni víz és néhány murky?

Számos oka van az -nek, hogy az egyes strandok tiszta , míg mások az Murky és a szürkés. Az egyik tényező a Föld forgása. Bolygónk Nyugatról keletre forog, ennek eredményeképpen az -es víz az -óceáni -medencékben is mozog a nyugati kelet felé. Ez a mélyebb Water az üledékekben és tápanyagokban gazdag.

lehet a folyó víz, hogy beteg legyen?

Lenyelés Még kis mennyiségű rekreációs Water , amely szennyezett székletekkel, amelyek a széklet tartalmazó baktériumokat tartalmazhat lehet, hogy beteg . Ezen túlmenően, tavak, folyók , és az óceán lehet szennyezett kórokozók szennyvíz kifolyása, állati hulladék, és víz lefolyás következő csapadék.

Lehet, hogy megbetegszik az úszás egy tóban?

Medencék és tavak tele vannak baktériumok can make ha beteg . Néhány közös kérdés A -től a -es tónál, vagy a medence a hasmenés, a bőrkiütések, a légzési betegség és az úszók fül. Az emberek jellemzően az egy ilyen betegségét szerződésesek, amikor véletlenül szennyezett vizet fogyasztanak.

Hogyan tisztíthatsz egy úszást?

Úszás tó tisztítás Made Easy
 1. vegyen zuhanyzót, mielőtt fürödni a medencében. A kozmetikumok szennyezhetik a vizet.
 2. Ne használjon műtrágyát a tó közelében, ez növeli az algák növekedését is.
 3. rendszeresen távolítsa el a lombozatot a vízből. Ez csökkenti az iszapképződést.
 4. Általában évente tisztítsa meg a tó intenzíven tavasszal.

hogyan úszsz a strandon?


Lépések
 1. A normál elülső feltérképezési helyzetben indul. Célja, hogy a testét olyan laposként tartsa, amennyit csak tudsz, így a vízen keresztül áramlik.
 2. rúgd meg a lábadat. A rúgásoknak alternatívnak kell lenniük, és enyhe térdkanyarral indulnak a csípőn.
 3. mozgatja a karokat.
 4. a légzést.
 5. megváltoztatja az Ön technikáját az óceáni Walker úszó stroke-hoz.

Lehet, hogy megbetegedhetsz egy patakban?

úszás közelében Csatornövények, szennyvíztisztító telepek és a folyók szája és az Creeks : Ezek a foltok jellemzően -nek van az -nek a vízben lévő emelt szennyeződési szintek, és ezért -nél nagyobb valószínűséggel beteg Ha ez az, ahol úszás .

a pools tisztább, mint a tavak?

Pools szintén sokkal inkább Cleaner, mint a természetes Lakes . Ez azért van, mert a legtöbb medence tulajdonosok különös figyelmet fordítani, hogy ellenőrizze, hogy a medence megtisztítva, oxidált, és a pH-egyensúlyban rendszeresen. Sokkal kevésbé valószínű, hogy felveszi a fertőzést a helyi Pool -ben.

veszélyes Creeks?

Philadelphia (WPVI) - A víz egy Creek -ben nagyon hívogathat egy forró nyári napon. De sok ember alulbecslött, hogy az veszélyes lehet. Lehet-e leesni, és nagyon erős áramlatok - és halálos lehetnek.

kell zuhanyozni úszás után egy tóban?

Zuhanyzó előtt YOU Get a vízbe
zuhanyozás Az -tó belépése előtt fontos. Akkor is zuhany után fürdés lemosni a szennyeződések akkor lehet érintkezhet.

Tudsz egy uti úszni egy tóban?


Az UTI akkor fordul elő, amikor a baktériumok a húgycsőben utaznak, és a vizeleten keresztül haladnak a húgyhólyagba. A sértő baktériumok az icky medence vízből származik, nem zuhanyozva, vagy egy nedves fürdőruhában ülve. Megelőzés: zuhany az úszás után és a lehető leghamarabb cserélje ki a nedves ruhákat vagy ruhákat.

tudok menni a medencében Staph fertőzéssel?

Bárki bőrrel fertőzések kell kerülnie úszás természetes víztömeg tavak, hogy megakadályozzák a további expozíciót, a baktériumokat, mondta. Staph A nem túléli a rekreációs vízben, mint az Pools és a pezsgőfürdők, amelyek fenntartják az ajánlott pH-t és klórszinteket.

kell úszni egy scab?

Bár az úszás vágásokkal és kaparóval finom, ha a sebet lefedi, a legjobb, ha nem megy úszás , ha nagyobb sérülések vannak. Tartsa őket tiszta és elkerülve a fertőzés létfontosságú, és az lehet, hogy a nehezebb megtenni, ha több, mint egy kis vagy felületes seb, ami már elkezd gyógyulni.

Mit jelent egy piros zászló a strandon?

A legsúlyosabb az összes strand figyelmeztető zászlók , vörös zászlókat figyelmezteti úszók súlyos veszélyek a vízben. Egy piros zászló azt jelenti, hogy a szörf magas, vagy vannak veszélyes áramok vagy mindkettő. Bár még mindig úszhat, ha van egy Red Flag , akkor extrém óvatosságot kell használnia, és csak akkor menjen a vízbe, ha egy éles úszó.

hogyan takaríthat meg természetesen egy tó?

Lépés 2. A tó-problémák forrását a szellőztetéshez
 1. aerob baktériumok hozzáadásával a túléléshez és hatékony lehet. Az
 2. megkönnyíti a szerves anyagok bomlási folyamatát.
 3. tartsa az algákat és a gyomokat az öbölben.
 4. kiszabadítja a szagokat és a szén-dioxidot.
 5. javítja a hal egészségi állapotát, és csökkenti a halak megölésének kockázatát.

miért veszélyesek a folyók?


A legtöbb Veszélyes a Whitewater Rivers sok gyors, kavarog, vízesés. Az erózió veszélyeztetheti az egy éjszakát néhány tárgyat az folyó -ös bankokon, de a hosszabb távon a föld nagy részét erodálhatja. A szennyezés, mind a kémiai, mind a biológiai anyagok nagyon káros hosszú távon hosszú távon.

Miért veszélyes az úszás a gátakban?

Vízviszonyok dam közelében
Az Dam áramlás felett húzhatja az úszókat -ben, és húzza őket a vízszint alatt olyan erővel, amelyek nem tudnak menekülni. Az Dam a vízben csapdába esett levegő csökkenti a felhajtóerőt egy olyan pontra, ahol még akkor is, ha személyes flotációs eszközt visel, a vízszint alá süllyedhet.

képes algák a medencében betegek?

ahol alga megy, a baktériumok követik. Ha nincs elég klór megölni a algák , ott egyáltalán nem elég klór megölni vírusok, paraziták és baktériumok a medence ami ha beteg . Ezek az CAN beírja az úszó testét az orr, a fülek, a szemek, a torok, vagy akár egy kis vágás a testen.