Lehetséges, hogy jól száraz?

Amikor Well & Ldquo; száraz & Rdquo; Ez nem jelenti azt, hogy az Well soha többé nem termel. A víztartó rétegek feltölthetik a csapadék és kevesebb szivattyúk kombinációját, amelyek a vizet húzzák ki a víztartóból. Néha az Wells képes az futtatni a száraz -t, de ez elég ritka.Azt is megkérdezte, mennyire valószínű, hogy jól működik-e?

Amikor meleg Out , van esélye a privát jól működő száraz -nek. A legtöbb Wells flow probléma nélkül a melegebb hónapok révén, de az aszály és a felszín alatti víz alacsony szintjén esély van arra, hogy Run Dry .

Továbbá, hogy tudod, hogy a kút száraz lesz? 5 Gyakori figyelmeztető jelek

  1. No. 1: A csaptelepek sputtering.
  2. No. 2: A víz a nehéz használat után lassan helyreáll.
  3. No. 3: A jól szivattyú hosszú ideig fut.
  4. No. 4: A víznyomás csökkent.
  5. No. 5: A Well Water Muddy-t néz ki.
  6. a vízed nagyon jól megy?

Ezzel kapcsolatban futtathatod a jól száraz tölteléket?

A tömlővel töltve minden bizonnyal érzékeny és életképes megoldás. Azonban az egy átlag 12-24 óra az Töltse ki a -et, még egy kis medencét is. Ezen felül, akkor ne kitöltés a medence tömlővel ha használ jól vizet. Ezáltal veszélyezteti az károsodásának károsodását, és / vagy futtatja a jól száraz -t.

Mi történik, ha jól működik a száraz?

Amikor Well & Ldquo; száraz & Rdquo; Ez nem jelenti azt, hogy az Well soha többé nem termel. A víztartó rétegek feltölthetik a csapadék és kevesebb szivattyúk kombinációját, amelyek a vizet húzzák ki a víztartóból. Néha a kútok az állandóan futhatnak, de ez eléggé ritka.

jól pótolja magát?

A mélyen fúrt kutak újratölthetik az magukat -et, és tiszta bőséges vizet biztosítanak, még hosszabb ideig is hosszabb ideig.

Mennyi ideig kell tartani egy jól az utolsó?

merülő szivattyúk, amelyeket általában sok kútban használnak általában utolsó -ben nyolc évtől tíz évig. A megfelelő karbantartás és gondozás esetén az élettartam tizenöt évig növelhető. Tíz év elteltével, ha a víz Well nem működik megfelelően, ki kell cserélni.

lehet fúrni egy meglévő jól mélyebb?

Well DEACHING: Reenting egy meglévő Well és fúrás egy mélyebb tartályba. Well mélyülés A fúrása egy már egy már létező Well -be, hogy megtalálja az mélyebb produktív tartályt. Néha egy korábban nem produktív Lymy -t mélyíteni kell annak érdekében, hogy elérje a magasabb áramlási és hőmérsékletet.
Az

télen jól futhat?

Annak érdekében, hogy az Well az futó száraz -t megtartsa, tudnia kell, hogy a vízszint emelkedjen és csökkenjen a helyi területen. Az vízszintek a Low-ot újra futtathatják az télen -ben, ha a területe fagyasztási hőmérsékletet tapasztal. A vízszint ismét emelkedik a későbbi télen -ben, mivel az olvasztós hó hozzájárul a víztartóhoz.

Mi a földalatti réteg, amely a vízzel rendelkezik?


Bármely földalatti réteg rock vagy üledék, hogy az tartja a Water az , az úgynevezett Aquifer.

Mennyi ideig futtathatja a tömlőt egy jól?

Napi 1440 perc, így 14.400 gallon 24 órán belül. Tehát körülbelül 48 óra, hogy kitöltse az egy forrásból. Lehet, hogy ellenőrizheti az City -t, ha van egy vízi kerületük.

Miért száradnak meg a kutak?

K: Miért a Water Wells kiszárad -re? Jellemzően azért, mert a víztáblázat (a talajvízszint, amelynél a talaj száraz ) csökkent. Ez lehet azért, mert a lehívást (emberek kutak húz vizet ki gyorsabb ütemben, mint az időjárás és a gravitáció cseréli ki), vagy száraz feltételekkel, vagy mindkettő.

Mennyi ideig tart egy kút, hogy töltse fel?

Az Well víz forrásáról függ. Az -nek a legalább 600 gallonnak kell lennie két órás perióduson belül, vagy körülbelül 5 gallon / perc 2 órán át. Ez nem lehet megfelelő egy nagy család számára. Azonban vannak olyan módszerek az áramlás növelésére.

kell használnom a jól, hogy kitöltsöm a medencét?

Ha jól víz csak OK (vagyis ez egy kicsit zavaros, és van egy kis szag), akkor is érdemes kitöltés az medence vele. Természetesen ez a víz az lesz néhány extra induló vegyi anyagot, hogy helyes legyen, de még mindig költséghatékonyabb lesz, mint az töltő az önkormányzati vízzel.

Mennyi ideig kell egy jól szivattyú a ciklusok között?


Normál Well szivattyú A nyomótartályral működő üzemeltetés Water térfogat Használt ciklus 30 másodperc és 1-2 percig egy tipikus Water nyomástartálynál, vagy sokkal hosszabb , ha Nagyobb Water nyomástartályok vagy Water tároló tartályok vannak felszerelve.

használhatja öntözővizet a medence kitöltéséhez?

Soha Használja a Canal öntözési vizet a úszómedencék betöltéséhez , & Ldquo; Kiddie & Rdquo; medencék , pezsgőfürdők vagy fürdés vagy ivás. Water a Canales Canes CAN tartalmazza a mezőgazdasági lefolyást, a baktériumokat, a protozoánokat, a vegyi anyagokat, az állatokból vagy más szennyező anyagokat, amelyek az súlyos betegséget okozhat.

Hogyan tölti ki a vizet?

A „ jól ” egyszerűen egy lyukat ásott mély ahhoz, hogy behatol alatt víz asztal és ezért kitölti fel víz . Ha egy lyuk elég mélyen ásott a talajba, akkor eléri a zárt víztartóba, a nyomás elég nagy lehet ahhoz, hogy Water felemelje az Well -t, anélkül, hogy segítség nélkül van egy szivattyú.

Mennyi ideig futtathat jól szivattyút?

Az átlagos várható élettartam 10 és 15 év egy lakossági 3-huzal és 8 és 13 év egy lakossági 2-vezetékes kútszivattyú . Az szivattyú élettartama számos különböző tényezőtől függ, amelyek közül néhány az szivattyú minősége, milyen gyakran az szivattyúnak az Run -nek, és az szivattyú áramellátása.

Milyen gyakran kell futnia a vízszivattyú?

Még 1/2 HP szivattyúk A ajánlott legalább A 1 perc Run idő. Valójában naponta 300 ciklusként állt. És mivel 1440 perc van az egy napon, ez az A ciklus 4,8 percenként max. Ha A szivattyú csak szivattyú 8 gallon, akkor nem veszi az hosszú -t.

az eső kitölti a jólétet?


Igen! Az Rainfall közvetlen hatással van a helyi víztáblára, amely azonnal befolyásolhatja az lakossági Well -et, ha a sekély víztartó rétegek szállítják. A Well lehet, hogy nem " Fill Up", ha az eső , de az a a közvetett előnyöket élvezi.

Hogyan tudom megmondani, hogy mennyi víz van a mi jól?

Először

, kivonja az Water mélységét az Well teljes mélységéből. Például, ha Well -nek tíz méter mély volt, és egy láb az Water -hez, kilenc láb az Water . Ezután a következő egyenletet: pi (vagy 3,15 ha nem egy számológép) alkalommal a tér a sugara alkalommal magassága a jól .

Miért hirtelen piszkos a jó vízem?

Az piszkos Well Water leggyakoribb oka egyszerűen egy törött Well cső, amely lehetővé teszi a szennyeződéseket és a felszíni kifutást Water -nek az Well Water -be való belépéséhez. Ez elhagyhatja az Water -t szaggal, rossz ízzel és szennyeződéssel az ivószemüveg alján.