Ki tulajdonosa Ladera Resort?

RALPH HOOPERKövetkezésképpen csak a Ladera Resort felnőttek? A

Ladera Resort egy felnőtt - csak , luxus szálloda egy erdős gerincre, amely a pitonokra néz. A privát medencékkel és sok helyi bútorral, az üdülőhely

mellett, ahol az Oprah St Lucia-ban marad? Tiny, mégis luxus ( Oprah itt aludt itt) Ladera az ST között. Lucia két fenséges pitonja. A Resort volt épült egy nyitott fal, amely minden szálláshely magánfülke-medencéhez vezet. A lakosztályokat úgy tervezték, hogy létrehozzák a fényűző faház érzését, és 1,100 méteres tengerszint feletti magasságban vannak.

Ennek figyelembevétele, a Ladera Resort All Inclusive?

Ladera Resort St Lucia luxus, csak felnőtteknek all inclusive St Lucia nászút, nyaralás és esküvői csomagokat. A csak 37 Villas Suites és egy elkötelezett, figyelmes személyzet, az Ladera intim élményt nyújt a St Lucia nászutasításhoz.

A Ladera Resort egy stranddal rendelkezik? A

Ladera Resort egy felnőtt, a luxusszálloda egy erdős gerincre, amely a pitonokra néz. Nincs Beach az ingatlanon, de az Resort ingyenes transzfert biztosít a közeli Sugar Beach -hez.

a St Lucia biztonságos?

St Lucians viszonylag jól kimondott, és a bűnözési ráta alacsony. Négy incidensek vissza 2010-ben, amelyben a helyi lakosok egy csendes, rosszul megvilágított terület a Rodney Bay Village, de a bűnözés és az erőszakos bűnözés továbbra is alacsony St . Lucia .

Mennyibe kerülnek a St Lucia repülőterei?

Olcsó járatok ide: St Lucia
Legnépszerűbbek a -ben December December nagy kereslet a járatokért, 9% potenciális ár emelkedése
Legolcsóbb a szeptember legjobb ideje, hogy megtalálja az olcsó járatokat, 4% potenciális árcsökkenés
Átlagos ár $ 767 Ár a hónapban
Legolcsóbb ár $ 485 a New Yorkból a Castries

Mi a legjobb terület, ahol St Lucia-ban maradsz?

ST Lucia két különálló régióra osztja, a Busier North, ahol megtalálja a turisztikai infrastruktúra és a nagyobb üdülőhelyek többségét (Gros Islet egy jó Place a kutatás megkezdéséhez) és a csendesebb , Hegyvidéki déli, Soufri és Egrave környékén; Re - ami ott is megtalálja a régi ültetvényeket.

Hogyan jutsz el St Lucia-hoz?

ST Lucia kiszolgálása Liat (www.liat.com) és Air Caraibes (www.aircraibes.com). Virgin Atlantic (www.virgin-atlantic.com) és a British Airways (www.ba.com) repülni St Lucia közvetlen Londonból. A JetBlue (www.jetblue.com) közvetlenül New Yorkból származik. A nagy repülőtér: Hewanorra nemzetközi repülőtér.

Milyen messze van a Ladera Resort a repülőtérről?


Ladera Resort található, mintegy 27 km-re Hewanorra (UVF) Nemzetközi Airport , , ahol legtöbb vendég jött be a szigetet, és körülbelül 47 km-re a sziget regionális repülőtér , George F. L. Charles (SLU).

mi ladera?

Ladera (görög és lambda; & alpha; & delta; & epsilon; & rho; & # 940;), Zeytinya & # 287; L & # 305; (Yemekler) (Török), vagy Bil Zayt (arab ?????????) az olívaolajban főzött növényi ételek kategóriája az egykori oszmán birodalom, különösen a görög, a török ​​és arab konyha konyháiban.