Mit permetezsz a fa mérlegre?

Keverjük össze körülbelül 5 evőkanál inszekticid szappant vagy nagyon enyhe edény szappant 1 gallonba (3,8 liter) víz. Öntsük a szappant egy spray palackba és spray az növény , beleértve a levelek és szárak alsó részét, amíg a szappanoldat csepegtet. Ismételje meg a kezelést négy-hét napig, amíg az mérleg elment.Ennek megfelelően, hogyan kezeli a fa mérlegeket?

, hogy megszabaduljon az Scale rovaroktól, a fertőzött ágak, gallyak és levelek eldobása. Ha az skála számok alacsonyak, kézzel dörzsölhetők vagy kiválhatják a növényeket. Megnyomogatjuk egyes kártevők alkohollal átitatott vattával vagy neem-alapú levél fényét is működik, ha fertőzés könnyű.

Ezt követően kérdéses, hogy milyen rovarirtója megöli a skálát? Amikor az skála táplálkoznak a nedv, akkor lenyelik a mérgező rovarölő és elpusztulnak. Az ACECHATE, az imidakloprid és a dinotefuran három általánosan használt szisztémás inszekticidek , amelyek hatásosak az skála ellen. A kezelés magában foglalja a kevert rovarirtó anyagot a növény alján.

Hasonlóképpen megkérdezik, mi okozza a növények skáláját?

Scale rovarok táplálja a fák és a cserjék szopásával a piercing-szopás szájrészeken keresztül. Az SAP etetése Scale rovarok lehet okozza a sárgulást vagy a levelek, az növények -os lenyűgöző vagy nem ismert megjelenését, és végül az növény egészének vagy egy részét, amikor a fertőzés nehéz.

Mi a mérlegek a fákon?

Tree Scale . Az mérlegek a Sap-Sucking rovarok, amelyek a legtöbb fák és növények. A kis dudorokhoz hasonlítanak a gallyakra és ágakra, az mérlegek a nem úgy néz ki, mint a legtöbb rovar; Ezért könnyen észrevétlenek lehetnek.

csinál edény szappan megöli a skálát?

Inszekticid szappan is permetezünk szobanövények ölni mérlegek . Keverjük össze körülbelül 5 evőkanál inszekticid szappan vagy egy nagyon enyhe edény szappan 1 gallon (3,8 liter) víz. Öntsük az szappant -t egy spray palackba, és permetezzük a növényt, beleértve a levelek és szárak alsó szintjét, amíg az szappan oldat csepegtet.

mit néznek a skálaárverek?

Mint Growlers , az magasan mozdulatlan, hatlábú, nincs védőburkolata, és az pedig általában kisebb, mint egy pinfej. Azonban a lejáratkor az Scale rovarok mozdulatlanok, nincsenek látható lábak vagy antennák, és a , páncélozott mérlegek esetében a olyan védőhéjjal van ellátva, amely körülbelül 1/16-tól-3-ig terjed / 8-hüvelyk méretben.

Mit jelent a növények skála?

méretű növények azonosítása Rovar
Scale rovarok meleg, száraz környezetben virágzik. Az skála hiba kicsi, ovális és lapos, védőburkolattal barna shell-, mint Covering ( skála ). skála általában célozza meg a levelek és a levél ízületek alsó részét.

lesz a magnólia skála megöli a fát?

Az lehet, hogy sok kárt okozhat a "házigazdák", beleértve a lenyűgöző növekedést, az megöli a ágakat, vagy -ben a legrosszabb esetekben & ndash; megöli a teljes fa -t. Nem csak lehet Magnolia Scale megfosztják a fa szükséges tápanyagot iszik a nedv a fa , akkor lehet is kiüríteni a salakanyag nevű mézharmat.

do skála rovarok harapják az embereket?


Pajzstetvek megfertőzhetik és károsíthatja sok növény is növekszik a mi táj és beltérben. Ők táplálják a növények sapját, és elég nagy népesség gyengíthet egy növényt, károsíthatja, vagy akár megölheti. Sokan Misdiagálják az mérlegeket, amelyek fehér fuzzy anyaggal fedik magukat, mint gomba támadást.

Mit jelent a skála a citrusfákon?

Barna A Soft Scale egy közös probléma az citrusfák , beleértve a Lime fákat . Az skála rovarok kis, viaszos vagy ropogós dudorokként jelennek meg a levelek, szárak és néha gyümölcsök, és azok a a legnehezebb növényi kártevők elleni probléma.

az alkohol megöli a növényeket?

Az Alkohol -ben mártott pamut tampon és az mérlegekre csiszolva megöli a őket; Az alkohol feloldja a viaszos bevonatot, amely védi a kártevőket. Minden látható mérleg mind a levelek, mind a szárak esetében kezelést igényelnek, ellenkező esetben a fennmaradó kártevők lesz a reprodukálódni és gyorsan megfogalmazza újra a szobanövényt.
Az

a skála más növényekre terjed?

Scale hibák találhatók beltérben vagy szabadban. Az Scale -ek beszerzése általában azt jelenti, hogy fertőzött üzem beltéri. Ez könnyű az elterjeszti a őket másik szobanövényekhez, ezért óvatosan ellenőrizze az növényeit! Az Scale fertőzésben szenvedő növény a korai levélcseppek vagy a sárgás levelek jeleit mutatja.

Mit jelent a skála a növényi leveleken?

Scale szinte mindig jelenik meg a klaszterekben. Más rovarokkal ellentétben azok azok a mozdulata, ha az növény -ös üzembe helyezésére helyezkednek el, és elkezdenek etetni az SAP-on. Ha az -es -es szálakon vagy levelekben lévő apró shell- klasztereket látja, olyan jó esélye van, hogy -nek egy Scale -en néz ki.

Hogyan kezeli a fehér viasz skálát?


spray növények alaposan (amíg elkezdnek csepegtetni) a természet útján citrus, zöldség és díszítő spray. Szükség esetén ismételje meg a permetet. Ez egy szerves permet, de ha lehetséges, permetezzen este, hogy elkerülje a kedvező rovarok károsítását a kertben.

lehet megfulladni a rovarok?

Végül is, a kertészeti olajok permetezése fulladással működik. Úgy döntöttem, hogy az egész öbölbánya laurelt vízbe merülsz egy ideig megfulladva, az skála rovarok . megfulladt skála a Bay Laurel - A fehéres maradék a Dead skála .

a Sevin Kill Scale-t?

Gardentech & Reg; SUP> A márka több terméket kínál az ölési skála rovarokhoz, és legfeljebb három hónapig tartja a védelmet. Sevin & reg; sup> rovargyilkos, amely készen áll a használatra, ideális a konkrét növények vagy kis kerti területek célpontos kezelésére.

Neem olaj megöli a skálákat?

NEEM OIL INSECTICIDICIDE megöli a kártevőket, miután elfogyasztották a leveleket, miközben erőteljes illatával visszaszorítják másokat. Az Neem Oil a -t számos kártevők vezérlésére használják, beleértve a whitefly, a levéltetvek, a japán bogarakat, a moth lárvákat, az skála -t és a pók atkákat.

tudok saját inszekticid szappanomat?

az -hez az insecticidal SOAP -hez, egyszerűen keverje össze az -t a -t a Horticultural szappan recept összetevői alaposan: Egyesítsen egy csésze olajat, bármilyen fajtát, például zöldség, mogyoró, kukorica, szójababot stb mosogatófolyadék vagy más ldquo; tiszta és rdquo; szappan .

Mit néz egy térképen egy térképen?


Az skála valójában csak két szám aránya. Az Scale Térkép egy elemet vesz, és azt mondja, hogy az -es elemnek mennyire szükséges a -nek a való világban, hogy megtegye a tényleges távolságot. Ez különbözik a BAR Scale -től, amely egy vonal alján található egy Térképek , amely távolságot mutat az adott térkép .

Do Ladybugs Scale rovarok fogyasztása?

A legtöbb katicabogár a ragadozók. Ők Eat más rovarok , amelyek nagy része az Pests -nek az embereknek, akik szeretnek termeszteni a növényeket élelmiszerekhez vagy szépséghez. Még Larval katicabogárok enni levéltetvek. Ők is Eat más rovarok , amelyek puha testek, például atkák, fehér legyek és skála rovarok & Ndash; Mindegyike Pests növények.

Mi a skála rovar életciklusa?

Life Cycles Soft skála rovarok Overwinter, mint a gazda gallyaihoz csatolt fiatal nymphok. A nymphok teljes fejlődést és a nőstényeket késő tavasszal fektetik tojásaikat. A tojások az év során keletkeznek, mint a páncélozott skála rovarok ; általában június végén és július végén.