Hol volt a Ludendorff támadó?

FRANCIAORSZÁG
West Flandriaember is megkérdezi, mikor volt a Ludendorff támadó?

március 21, 1918 & # 8211; Július 18, 1918

Másodszor, miért történt a német tavaszi támadó? német tavaszi sértő lényegében egy opportunista, Ludendorff, amely a Somme terület szövetséges vonalán keresztül terjesztett, amely után meghatározta a következő lépés a létrehozott új helyzet fényében. De általános szándéka volt , hogy északra lengjen, és felemelje a brit frontot.

Akkor miért indult el a Ludendorff támadó?

A németek, majd azonnal fordították figyelmüket a francia hadseregre, és az elindította a meglepetés támadását a francia pozíciók közelében Amiens közelében. Ezt a támadást Ludendorff "A béke sértő " hívták, mert úgy vélték, hogy ha sikerült, akkor a háború békés megoldásához vezetne Németországban.

volt a Ludendorff támadó sikeres?

tavaszi támadások 1918-ben Németország utolsó kísérletet, hogy legyőzze a brit és francia csapatok a nyugati fronton, és ezzel megnyeri a teljes győzelem. A nyár közepén bekövetkezett kudarcuk a német hadsereg halálosan gyengült, demoralizálta és szembenézett saját közelgő és elkerülhetetlen vereségével egy szövetséges ellenséges elleni.

hány német halt meg a tavaszi sértőben?

A németek szinte 40 mérföldre fejlettek, néhány 200.000 áldozatot okozott, és 70 000 foglyot és több mint 1000 szövetséges fegyvereket rögzítettek.

Mikor csatlakozott Amerika WW1-hez?

Április 6, 1917

mi történt a tavaszi sértőben?

március 21-én 1918-ban a németek indított nagy támadó ellen, a brit hadsereg ötödik és a jobboldali a brit hadsereg harmadik. A tüzérségi bombázás március 21-én 4,40-kor kezdődött. A bombázás [hit] célokat célozza meg egy 150 négyzetméteres területet, az egész háború legnagyobb duzzasztását.

Miért meglepett a németek a nyugati fronton?

Március 21, 1918, közel a Somme folyó Franciaországban, a német hadsereg elindul az első nagy offenzívát a Western Front két év alatt. Az német hadsereg morálja a tervezett sértőre reagálva emelkedett. Sok katonák hittek, a parancsnokok mellett, hogy az egyetlen módja annak, hogy haza menjen volt, hogy előrehaladjon.

, mi tette az USA-t?


Az amerikai Merchant süllyedése
1917 elején Berlin kényszerítette a kérdést. A kijelölt háborús övezetben 1917. január 31-én kijelentette határozatát a kijelölt háborús övezetben semleges hajózás céljából az Egyesült Államok -nek a háborúba való belépésének azonnali oka lett. Az öt amerikai kereskedő hajó márciusban ment le.

Hol zajlottak a német tavaszi bűncselekmények?

FRANCIAORSZÁG
West Flanders

Milyen messze volt a német hadsereg 1918-mal?

A rövid, intenzív "hurrikán" bombázással és infiltrációs taktikával az német hadseregek közel 100 kilométert (60 mérföldet) a nyugat felé mozgattak, a legmélyebb Advance mindkét oldalon 1914 óta, de az eredmény határozatlan volt.

Mi volt a jelentősége a Meuse Argonne sértővel?

Az Meuse - Argonne sértő volt az Amerikai Expedíciós Erők (AEF) legnagyobb művelete az I. világháborúban, több mint egymillió amerikai katona részt vett. Ez is az amerikai történelem meghibásodási kampánya volt, ami több mint 26 000 katonát öltek meg cselekvésben (KIA) és több mint 120.000 teljes áldozatot.

Mi volt a Versailles Szerződés eredményei?

Az Versailles-Szerződés kényszerítette Németországot, hogy feladja a területet Belgiumba, Csehszlovákiába és Lengyelországba, visszaküldje az Elzászot és a Lorraine-t Franciaországba, és átadja a tengerentúli telepeket Kínában, csendes-óceáni térségben és Afrikában a szövetséges nemzetek számára.

ki nyerte a száz napot sértő?


száz nap sértő
A világháború vége a német birodalom összeomlása
dátum 8 August & Ndash; 1918. november 11.
Helyszín Amiens, Franciaország Mons, Belgium koordináták: 49 & deg; 53 & Prime; 38.09 & Prime; N 2 & Deg; 17 & Prime; 39.30 és prime; e

miért hívták a műveletet Michaelnek?

Működés Michael . művelet Michael volt egy nagy német katonai támadó az első világháború alatt, amely 1918. március 21-én kezdődött a tavaszi támadást. Ezt úgy tervezték, hogy először elkülönítse a francia és a brit hadseregeket, mielőtt folytatná az eredeti koncepciót a BEF-be a tengerbe.

mennyi ideig volt a Hindenburg vonal?

vonal 90 ml (140 km) hosszú és épített elõõrsét húsz hadosztály, egy minden 4,5 ml (7,2 km). Telefon kábelek mélyen eltemetett és könnyű vasúti épült folytatni ellátja a védelmet. A pozíciónak két tokkja volt körülbelül 200 m (180 m) egymástól, a Sentry Garrisons az elülső árok elfoglalására.

Mikor történt Németországban a második világháborúban?

Nagy visszavonulás
dátum 24 augusztus & ndash; 1914. szeptember 5.
Helyszín Mons, Belgium a Marne folyóhoz, Franciaország 49 & Deg; 30 & PRIM; N 02 & DEG; 50 & PRIME; Ökoordinátok: 49 & deg; 30 & Prime; N 02 & Deg; 50 & Prime; E
eredmény
Területi változások A szövetséges erők visszavonultak egy sor Verdunból Rheims és Párizs

Miért írta alá a Versailles Szerződését?

A VERSAILLES (francia: Trait & eace, de Versailles ) -egyezménye az békeszerződések közül a legfontosabb, amely a világháborút véget ért. Az Szerződés befejezte a Németország és a szövetséges hatalmak közötti háborús állapotot. A másik központi hatalom a német oldalán aláírt különálló Szerződések .

hol zajlott az Amiens csatája?


FRANCIAORSZÁG

Mi volt a sikertelen francia terv neve, hogy ellensúlyozza a WWI kitörését a Lorraine és Ardennes-en keresztül?

XVII (kimondott [PL? ~ DIS.S? T]) volt a "mobilizáció és koncentráció" neve, amelyet az French Conseil Sup & eacerte elfogadta; Rieur de la Guerre (Az francia General személyzet békeireime címe) 1912 és Ndash; 1914, az Francia Army -ben, az FRANCIAORSZÁG és Németország között.

, akik harcoltak a Cambrai csatában?

Az Cambrai ( Cambrai , 1917, 1917-es csata, első Cambrai és Schlacht von Cambrai ) egy brit támadás volt, amelyet a brit expedíciós erő ellen a legnagyobb német ellenállást követett ( Bef) 1914 óta, az első világháborúban.