A szürke bútorok zöld falakkal mennek?

Összehasonlításképpen, egy mosott szürke párosítva a Pantone Bright Greenery Will hozzon létre egy nyitottabb, játékos megjelenést. Ön lehet a is mérkőzés a egy sötét szürke világos Green -vel a két színes tónusok közötti egyensúly megteremtése érdekében. Abszolút mérkőzés Nos! zöld dekoráció és szürke bútor lehet igazán gyakori a belsőépítészetben.E tekintetben a zöld színű szürke falakkal jár?

Különösen egy merész palack Green . szürke a tökéletes semleges, ha a színcseppel kombinálva valóban egy szobát hozhat az élethez & ndash; különösen egy élénk zöld . A természethez kapcsolódóan Ez a revitalizáló árnyék az szürke árnyalatát, a lágy szinte lila-tónusoktól a faszén-hangokig terjedő összes árnyalatig terjedhet.

Ismerje meg, milyen színű bútorok szürke falakkal járnak? türkiz és kék bútorok , Accents és Art Center Stage ebben a semleges térben. A világos szürke falak finom hátteret biztosítanak. Egy fehér terület szőnyeg tovább hangsúlyozza az élénk bútor -t, és az Accent párnák gyűjteménye a gomba-tónus szekcióban adja az szürke nappali textúrát és érdeklődését.

Megfelelően, milyen színes bútorok mennek zöld falakkal?

Tartsa Neutrális Neutral színes bútor , mint például a sötét homok vagy teve haj színek jól fog kinézni az zöld falak és Decor.

Milyen színek van szürke zöld?

páros színű szürke

 • sötétszürke + elektromos kék. Szürke + világoskék.
 • szürke + arany. Szürke + arany.
 • faszén + sötétzöld. Szürke + sötétzöld.
 • szürke + mész. Szürke + világos zöld.
 • szürke + narancssárga szóda. Szürke + narancs.
 • DUK + BLUH. Szürke + világos rózsaszín.
 • szürke + cseresznye piros. Szürke + piros.
 • világos szürke + sárga. Szürke + sárga.

a szürke és a zsálya zölden megy együtt?

NeutRals. Sage és közös neutrálisok, például vászon, khaki és szürke jól működnek sok színben . Koordináta Sage falak semleges színű bútorokkal, szőnyegpadlóval és fa padlóval, vagy keverjük össze az zsont a -es -ös -vel, beleértve a Fuchsia-t is.

Milyen akcentus színe szürke?

Szürke Accent Colors és Endertones
Accent Color Vállalat szürke festék
Sárga Royal lila / kék
Narancs Kék
RED Emerald Green / kék
Magenta fényes (Kelly Green)

csinál szürke és krém?

Cream és Gray egy modern kombináció, amely egy olyan rendszer létrehozására szolgál, amely nyugtató és nemi semleges. Amikor egyensúlyban rendesen, a két színárnyalatok jól működik szinte minden szobában a ház, és lehet integrálni a különböző módon, hogy igazodjon a szoba működését.

a teal szürke?

Teal és Gray
pár kékeszöld díszítéssel fel egy hideg, szürke árnyalat a fürdőszobában egy kifinomult megjelenés illik egy elegáns tengerparti ház vagy nyaraló. Ennek a gazdag színnek a szürke elleni merész kontrasztja garantált, hogy néhány egyszerű drámát adjon a szobájához, miközben a helyet nyugodt és helyreállító.

Mi a legjobb szín, hogy szürke legyen?


 • éjfél. A klasszikus és szüreti hangulat létrehozásához csak a szürke és a fekete árnyalatok fúzióját használja.
 • marshmallow. A szürke színű és nyugodt árnyalatok néha vizuálisan vonzódnak a leginkább vonzódnak.
 • fű.
 • tengeri hab és zöld menta.
 • rózsa.
 • nap.
 • aqua.
 • cseresznye.

a bézs szürke?

Gray és Beige két színű, hogy az képes a együtt működni mindaddig, amíg az árnyalatok harmonikusak és nem ütköznek. Még egy szín van a 2 színű kombináció eredményeként Greige néven. Te Can Light Beige pólót visel egy szürke öltönyt, és adjon hozzá egy színes zsebteret.

milyen színek zölden mennek?

Piros, sárga, kék, narancs, lila és barna minden go jól a zöld szín . Green is is a más árnyalatú zöld vagy vörös, sárga, kék és barna árnyalatú. Zöld egy másodlagos szín , a két primer színek kék és sárga kombinációja.

az olajbogyó zöld színnel megy?

Néha hadsereg zöld hívják khaki, olíva , vagy egyszerűen zöld .Földes és gazdag, valamint sok bőrszínekkel megegyezik. Az Zöld -hez való megfelelés kihívást jelent. A fekete, a színes opciók fehér, tan, teve, rózsaszín és fény vagy közepes szürke .

Milyen akcentus színe zöld?

Gyönyörű lila árnyalatok
Válasszon komplementer lila árnyalatot Ha egy akcentus színű , hogy lenyűgözően koordinálja a könnyű Green -t. A komplementer színek két színek közvetlenül ellentétesek egymással az színes keréken. Válasszon egy lila árnyékot, mint például az ibolya, a levendula, a fukszia, a bíborvörös vagy a szőlőt, hogy kiegészítse az Green -et.

Milyen színű bókokat bölcsek zöldnek?


Kiegészítő színek
Egy elnémított piros, mint például a velencei vörös vagy a terra Cotta az ingyenes szín az Sage Green számára, és olyan helyet teremt Olaszországra. A lila, a narancssárga és a kék közel van az Sage Green -vel szemben, és jó komplementer színekként működik .

Milyen színű zöld színnel egy nappaliban?

-es színek ebben a szobában: szürke, barna, fekete, piros, kék, sárga és fehér.
 • sárga zöld, fehér és közepes fa konyha.
 • álcázás zöld és bézs konyha.
 • zöld akcentussal a modern nappaliban.
 • zöld, fehér, közepes fa és folyó rock nappali.
 • földes zöld és sötét fa nappali.

Mi az a jó akcentus színe az olajbogyó számára?

Green's az színes kerékkel szemben lila, így Accent az olíva zöld falak komplementer árnyékolásával, szilva. A gazdag lila szín harmonizálja az Olive Green mélységét, kellemes kontrasztot és stabilitást biztosít a szobájához.

Milyen színek mennek a smaragdzöldkel?

Emerald Green jól néz ki az színekben , mint az őszibarack, padlizsán, rózsa, rubin vörös és rózsaszín. Az Green más árnyalatai mellett is jól működhet, például Lime Zöld .

A Smaragd Green-vel való páros színek a következők:
 • kagyló kagyló.
 • Rose Quartz.
 • off-fehér vagy elefántcsont.
 • sárga zöld.
 • lime zöld.
 • bézs.

Milyen színű függönyök mérkőzik a zöld falakat?

Lighter meleg-zöld falak friss megjelenésű, ha párosított fehér függöny a levendula vagy narancssárga minták, de a kék minták is működnek. Míg a kiegészítések megegyeznek mind a zöld árnyalatok esetében, a könnyű meleg-zöld jobban beilleszkedhet a sötétzöld függönyökkel - sötét, hűvös teal és meleg sötét olajbogyó.

Milyen színek mennek a teal zöldkel?


Teal Pops fényes fehér, és színes kerék mérkőzése korall. De a krémmel, a haditengerészet, a rózsaszín és különösen az Gold és a barna tónusokkal is működik.

a szürke és a zöld mérkőzés?

Zöld és szürke Do nem úgy néz ki, mint egymás, ezért do nem mérkőzés a -nek. Ha azt kérdezi, hogy az zöld és a szürke jól néz ki, akkor ez az a kérdés, hogy az Green árnyéka és az szürke árnyéka, hogyan használják őket együtt, és milyen célra.

Milyen színek mennek sötétzöldkel?

Az összes színek sötétzöld -vel mennek. Kontraszt, Sötétzöld és egy nagyon halvány levendula, azaz Green és a lila árnyéka. Sötétzöld és egy vajas sárga színes , vagy halvány citrom sárga. Sötétzöld narancssárga, égetett narancssárga, dinnye.