Mi az ANSI minőségű zárak?

Az American Nation Standard Institute ( Ansi ) -es -as rendszert a Builder hardvergyártó (BHMA) fejlesztette ki. Ez az osztályozó rendszer 1-től (a legmagasabb -ig) 3-ig terjed (a legalacsonyabb fokozat). Az Lock , a szívósság és a retesz hossza élettartama.Megfelelően, mi a különböző zárak fokozatai?

Három különböző zár minőségek, amelyek a következők:

 • ANSI Grade 1 Ez egy nagy teherbírású kereskedelmi biztonsági zár.
 • ANSI 2. fokozat - Ez egy nagy lakossági biztonság vagy alacsony kereskedelmi besorolás.
 • ANSI 3. fokozat - Ez egy alapvető lakossági biztonsági zár, amely megfelel az ANSI zárolásainak legalacsonyabb elfogadható minőségi előírásainak.

Hasonlóképpen, mi a legjobb Ansi osztály? A BHMA / ANSI három, különálló osztályú for typoltts, egyszerűen jelölt Grades 1-től 3. fokozat 1 az legmagasabb minőség, és a legmegbízhatóbb holtpont. fokozat 3 az átlagos holtpont, amely elfogadott, de minimális szintű biztonságot biztosít.

Hasonlóképpen megkérdezheti, hogyan minősülnek az ajtózárak?

Ez a legmagasabb szintű ANSI osztályok az ajtózárakhoz . Ahhoz, hogy ezt az -es -et keressük, az ajtó gombjának 800 000 ciklusnak kell megfelelnie, hat ajtó sztrájk és 360 font súlyvizsgálat. A fokozatú -nek minősített deadboltnak ellenáll a 250 ezer ciklusnak és 10 ajtó ütköznek egy kalapáccsal.

Mi a különbség az 1. fokozat és a 2. fokozat közötti zárak között?

1. fokozatú Nem csak megfelel a kereskedelmi építési követelményeknek, hanem a legjobb biztonságot is biztosítja a vandalizmus és a nehéz használhatóság ellen. fokozatú 2 megfelel a könnyű kereskedelmi követelményeknek, és meghaladja a lakóépület követelményeit. Ezek az zárak a megfelelőek számára megfelelőek a könnyebb feladók számára, ahol a biztonság kevésbé kérdéses.

, ami jobb kwikset vagy schlage?

A nem kényszerített belépési kategóriában is kétségtelenül Schlage jobb . Az jobb , pontosabb gyártási folyamat és 2 további biztonsági csapok, mint az Kwikset Deadbolt, az Schlage zárak szignifikánsan nehezebbek a roncsolás nélküli módon válogatni, bump vagy kompromisszumot.

Mi a 3 fokozatú zár?

Az Lock biztonságát az Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet (ANSI) , fokozatú 1 A legbiztonságosabb és fokozatú 3 . A Builder-Quality Tubular Lock valószínűleg egy -fokozatú 3 , egy jó minőségű kézipar fokozatú 2. érték.

mi az ansi osztály?

az amerikai nemzet Standards Institute (ANSI ) osztályozási rendszere deadbolts által kifejlesztett Builder Hardver iparcikkek (BHMA). Ez az osztályozó rendszer 1-től (a legmagasabb -ig) 3-ig terjed (a legalacsonyabb fokozat). A zár, a szívósság és a retesz hossza hosszú élettartama.

, amelyek a legjobb zárak a bejárati ajtóhoz?

a legkeresettebbek
 • legjobb Front Door: Kwikset Belleview Handleset az Amazon.
 • Legjobb Deadbolt: Kwikset 660 Egyetlen hengeres Deadbolt az Amazon-on.
 • legjobb billentyűzeten: Kwikset Powerbolt 2 Keyless bejegyzés Deadbolt az Amazon-on.
 • legjobb intelligens: Schlage Ocode Intelle Wi-Fi Deadbolt az Amazon-on.
 • Legjobb költségvetés: AmazonBasics belépési gomb zárral az Amazon-on.

a schlage zárak bump bizonyíték?


Schlage Bump Proof zárak A zárak , amely nem lehet BUMPED . Biztonságot biztosítanak a sledgehammer által előírt betörő ellen is. A 2. fokozatú -es zárak A is felcserélhető Deadbolt zárak . Ezek Bump kulcs Proof Locks , amely megvédi otthonát és családját a behatolóktól az Bump billentyűvel.

mit jelent az ANSI?

Amerikai Nemzeti Szabványügyi Intézet

Mi a 2. fokozatú zár készlet?

fokozatú 2 jelentése egy közepes Grade , és képes 400 000 reteszelést és kioldó ciklusokat működtetni, miközben ellenáll 450 lbs. az Lever Locks -hez. Jó választás könnyű kereskedelmi használatra. 3 fokozat a legalacsonyabb .

Mit jelent az ANSI BHMA 3 fokozat?

Termékek, hogy megkapja ANSI / BHMA tanúsító a kijelölt Grade 1, Grade 2 vagy Grade 3 . A termék osztályok jelzik a progresszív teljesítményszintet. BHMA osztályozásának megértése & amp; tesztelés. Ha megadja az ajtó hardvert, akkor azt szeretné tudni, hogy az a megfelelően működik, és biztonságos ingresszust és kilépést biztosít.

mi a bhma fokozat1?

ANSI / BHMA szabványok a lakossági fokozatú hardverekhez. Az -es termék A -ot a teljesítmény referenciaértékek határozzák meg, az 1. fokozatú a legmagasabb szintű teljesítményt. Ezek a szabványok ciklus, funkcionális erő, biztonság, dimenzió és befejezési követelmények.

Hogyan választasz házzárat?


A lezárás legegyszerűbb módja a gyors és piszkos módszer használata: súrolás.
 1. Helyezze be a feszítőszerszámot a kulcsfontosságú lyuk aljára, és alkalmazzon enyhe nyomást.
 2. beillesztése a zár tetején.
 3. , miközben enyhén nyomatékot alkalmaz a csavarkulccsal, cserélje le a pick hátulját a kulcslyukba.
 4. ismételje meg az összes csapot.

milyen fokozatú schlage f?

AAA

Mi az ansi bhma?

A Builders Hardvergyártók Szövetsége ( BHMA & REG,) az America Nemzeti Szabványügyi Intézet által akkreditált egyetlen szervezet ( ANSI ), hogy fejlessze és karbantartja a zárak, a közeljövő, a kilépési eszközök és más építők hardvereinek teljesítményszabványait. Ez a program külön, fogyasztói oktatási helyszínt tartalmaz: SecureHome.org.

Mi a biztonsági fokozat?

Biztonsági minőség . A BHMA egy olyan iparági szakértők csoportja, akik fokozatú lakóegység hardver teljesítménye az biztonsági kategóriájában, a tartósság és a befejezés. A "C" fokozat jó, a "B" jobb, és az "A" a legjobb. Az AAA AAA foka a legjobb fokozat lehetséges mindhárom kategóriában.

Mi a legjobb elektronikus holtpont?

10 Legjobb Keyless Deadbolt ajtózárak:
 1. SCHLAGE BE365VCAM716 Be365CAM716 Be365 Camelot billentyűzet Deadbolt.
 2. kwikset 910 Keyless ajtózár.
 3. yale yrd226zw20bp érintőképernyős yale.
 4. Schlage FE575 Ply 626 Ela Plymouth billentyűzet bejegyzés automatikus zárral és Elan karokkal.

Hogyan választasz egy Baldwin Deadboltot?


Hogyan lehet a Pick Baldwin ajtózár
 1. Helyezze a feszültséget csavarkulcs a pohár zár a Baldwin ajtózár szerelvényt.
 2. Helyezze be a kiválasztást a kulcslyukba, és lassan rázzuk előre és fordítva, és felfelé és lefelé, hogy a csapok beállítása a csaplyukaikba.
 3. használja a választást, hogy érezze magát minden egyes PIN-kódhoz.

, amelyek a zárak legbiztonságosabbak?

 • kwikset KEVO 925 Bluetooth engedélyezve Deadbolt.
 • kwikset 914 z & # 8211; Hullám SmartCode Electronic Ul Deadbolt.
 • Schlage Z-Wave Connect Camelot érintőképernyős Secure Deadbolt.
 • augusztus intelligens zár 2. generációs kulcs nélküli zár.
 • Danalock V2 Bluetooth alacsony energia smartlock.
 • Yale Assure Lock SL IM1 nagy biztonsági ajtózárral.

Milyen típusú ajtózár a legbiztonságosabb?

A Deadbolt & MDash; úgynevezett, mert az reteszelő csavar nem működik, és csak az reteszelő mechanizmust manuálisan működtetheti, kulcsfontosságú vagy hüvelykujj-knob & mdash; a legjobb biztonsági -t kínálja az legtöbb bejegyzéséhez ajtók . A nem minden Deadbolt zárak ugyanazok. A minőség, az ár és a védelem szintje.