Mi a Joseph Asagai amerikai álom?

Asagai Dreams visszatér az embereihez, és megváltoztatja a társadalmi és politikai tájat Afrikában. Miközben elismeri, hogy az iskolázott ember ritka a falujában, és a szavai kezdetben furcsaak lesznek az ő népének, az Asagai úgy véli, hogy különbséget tehet hazájában.Hasonlóképpen megkérdezik, ki Joseph Asagai a napsütésben?

Joseph Asagai egy nigériai diák, akit az Benatha Yoonger -ben érdekel. Ő ad neki ajándékokat, és végül megnyeri a szívét. Ő intelligens, jó minőségű,

Másodszor, milyen törzs a Asagai? egyik Beneatha a diáktársak és az egyik lány udvarlója, Asagai nigériai és a játék egész ő olyan nemzetközi szempontból. Büszke az afrikai örökségére, reméli, hogy visszatér Nigériába, hogy segítse a pozitív változást és a modern fejlődést.

mellett, mit néz Joseph Asagai?

Asagai bájos, kézi, személyi és nagyon intelligens; annak ellenére, hogy a kulturális különbségek közte és a fiatalabb család, úgy tűnik, hogy „illik” több velük, mint nem George Murchison, aki azt állítja, a Beneatha előtte család, majd ütközik Walter a elmegy.

Mit jelent Asagai?

Asagai . Kösz! Nemzetközi érdeklődés. Lásd még a nemzetközi érdeklődést is. A az alkalmazkodókhoz, amikor a dolgok megváltoznak.

a Benatha feleségül veszi Asagai-t?

Lindner is van. De Benatha , mint fekete amerikai, A nem rendelkezik egyértelmű kulturális identitással. Az ő ősei Afrikából származhat, de soha nem volt ott. Mivel Beneatha állítások elején a játék, hogy esetleg nem elvenni , Asagai házassága javaslatát söpri őt le a lábát.

Mit vár a Asagai egy nőtől?

Asagai úgy véli, hogy Beneatha jönne az orvosi szakértelem javát őshonos afrikaiak, miközben dolgozik, hogy javítsa a politikai és az oktatási intézmények különböző régióiban Afrikában. Lényegében az Asagai azt várja, hogy a Benatha teljes mértékben átfogja az afrikai örökségét, és (az egész szakasz 380 szót tartalmaz.)

Mit jelent az Alaiyo?

Az " Alaiyo " név a "azt jelenti, hogy a kenyér nem elég." Ez igazán tükrözi, hogy a Benatha többet akar az életből, mint a kenyér táplálása. Benatha is keresi az identitását. Nem hajlandó címkézni az etnikai hovatartozásával vagy hátterével, ő saját személyét akarja.

mit jelent George és Asagai?

ellentétben az George -vel ellentétben, Joseph Asagai értékek A hagyományos afrikai kultúra és az intellektuálisan stimulálja a Benathát. Joseph szimbolizálja az afrikai identitás az afrikai-amerikaiak él az Egyesült Államokban, míg George jelentése az afro-amerikaiak akarnak beolvadni az amerikai kultúra.

Mit ad Asagai ajándékként ajándékként?


Joseph Asagai hozza Benatha ajándék Afro African Records és néhány nigériai ruhát. Miután elhagyta, a Travis a postafiókból származó biztosítási ellenőrzést hoz, és Walter megragadja ezt a lehetőséget, hogy újra megvitassák üzleti terveit.

Mit akar az Asagai az országáért?

Mit akar az Asagai az ő országában ? Ő azt akarja, hogy -et változtatja meg.

a Benatha Asagai-val Afrikába megy?

Bár Beneatha a család már Amerikában több generáció, és Beneatha még soha nem volt, hogy Afrika , Asagai ragaszkodik ahhoz, hogy egyszer Afrikában , ő úgy fogja érezni, mintha ő már távol csak egy nap. Nem meglepő módon az Benatha úgy tűnik, hogy a játék végére nem lesz George-be.

az Asagai azt javasolja, hogy Benatha-ba?

Asagai azt javasolja, hogy Bena , hogy Muta Afrikába vele. Úgy gondolom, hogy egyetért, mert nagyon szereti az Asagai -et, és vágyik arra, hogy valamit húzza ki az életből, amit most él.

miért vonzza az Asagai-t?

Az oka annak, hogy az Asagai jó ember lehet az Benatha számára, azért van, mert képes lenne magában foglalni a változó identitást, amelyen belül megtalálja magát. Az oka annak, hogy miért kívánatos lenne neki, mint George, mert képes magában foglalni az önmeghatározásra és a személyes identitás szükségességét.

Mit mond Asagai Benatha hajáról?


Benatha megpróbálja az egyik ruhát, Asagai megkérdezi a kiegyenesedett haját -ről. Ő azt jelenti, hogy a frizura túl amerikai és természetellenes, és azt akarja, hogy milyen módon kapott. Benatha azt mondja, hogy a , hogy az haj egyszer olyan volt, mint az ő, de azt is megtalálja, hogy túlságosan & ldquo; nyers és rdquo; úgy.

Mit gondolsz, hogy Joseph Asagai képviseli a Benathát?

HE képviseli a Afrikát és egy nemes afrikai örökséget vagy büszkeséget a fekete versenyen. Mit jelent Asagai a Benatha -nek? Ő ad neki az "Alaiyo" becenevet - ami azt jelenti, hogy "az egyik, amelyre az étel nem elég." Ez a név azt jelenti, hogy megérti, mi a legfontosabb neki.

Mit vásárol az új házért?

Ruth bemutatja a Benatha-t az függönyöket, amelyet az megvásárolta az új ház -nek, és azt mondja neki, hogy az első dolog, amit az New House-ban megy az új házában, a saját fürdőszobájukban hosszú fürdő van . Ruth és Walter megérteni és csatlakozzon a könnyed ugratás, és azt állítja, hogy Walter Beneatha beszél semmit, de versenyt.

, aki Mr Linder egy mazsolában a napban?

Karl Lindner - az egyetlen fehér karakter a játékban. Mr. . Lindner megérkezik a fiatalemberek apartmanjába a Clybourne Park fejlesztési Szövetségtől. A fiatalokat kínálja a fiatalok átgondolása az ő (fehér) szomszédságába.

Hogyan próbálja meg a Karl Lindner meggyőzni a fiatalokat?

Lindner's ötlete, hogy megoldja a fekete család "problémáját", a környéken mozgó "probléma" az próbálkozik -re, és megvesztegetni az fiatalokat . Ő és lakótulajdonosai elég pénzt kaptak együtt, hogy megvásárolják a házat, amit Mama többet vásárolt, mint amit fizetett.

Mi a Ruth Younger álma?


'" Ruth csak egyszerű Dreams , és elégedett lenne az életének élettartama, amely mérsékelten kényelmes. A legnagyobb Dream virágai csak a mama hírei után a jobb szomszédságba költöznek. Ruth könnyen zavarba ejtett, és túlságosan nehéz próbálkozni másoknak.

Miért képes az Asagai azonosítani magát annyira intenzíven az ország jövőjével?

Az a tény, hogy Joseph Asagai egy képzett nigériai natív, jelentős oka annak, hogy az képes azonosítani a -et az országának jövőjével. Az a tény, hogy Joseph Asagai egy főiskolai képzett ember is növeli az esélyeit, hogy megválasztják és politikai döntéseket hozzanak, ami kétségtelenül alakítja a Nigéria Future -t.

Mi a kapcsolat a Beneatha és Asagai között?

A George Murchison méltóságát az kapcsolat -nek határozza meg más színű embereknek. Az Asagai méltósága több abszolút, nem az összehasonlításon alapul, hanem a büszkeséggel. Asagai identitása, mint egy büszke történelemmel, függetlenséggel és mély becsületérzékkel, nagyobb vonzóbbá válik az Benatha -re.