Hogyan próbáltál egy tekercset?

teszt A gyújtás tekercs Csatlakoztassa az ohmmérő két teszt vezet az tekercs elsődleges terminálokhoz (+ és -). A legtöbb tekercs -nek kell olvasnia 0,4 és 2 ohm között. A nulla ellenállás egy rövidzárlatos tekercs -t jelezne, miközben egy nagy ellenállási olvasás jelzi a nyitott tekercs -t.Ennek figyelembevétele, hogyan próbálja a gyújtótekercset?

Csatlakozás a műszeren pozitív pólusára vagy csap a tekercs , és a magas kimeneti kapocs, hogy megy a gyújtógyertya. A legtöbb gyújtótekercs -nek másodlagos ellenállással kell rendelkeznie valahol 6000 és 10 000 ohm között; utaljon azonban a gyártó specifikációira a megfelelő tartományra.

Másodszor, hogyan tesztel egy 12V-os gyújtótekercset? A hatékonysághoz 12 voltos gyújtótekercs tesztelheti a huzal tekercsek ellenállását multiméterrel.

  1. Húzza ki a motor fő negatív akkumulátorkábelt egy csavarkulccsal. Az
  2. húzza a fő gyújtótekercs-vezetéket, amely az elosztóhoz vezet, a tekercsből.

Ennek megfelelően, hogyan ellenőrzi a tekercs multiméterrel?

Teszt Az tekercs egy multiméterrel . Húzza ki az tekercs Pack elektromos csatlakozóját, majd távolítsa el az tekercs csomagot az autó motorjából egy csavarkulcs segítségével. Állítsa be az ohmmérő / multiméter -200 ohm-tartományt, majd kapcsolja be. A mérővezeték használata, Csatlakoztassa a gyújtógyertya vezetékes terminálját az COIL -hez.

Hogyan lehet megmondani, hogy egy gyújtó tekercs rossz?

A rossz vagy hibás gyújtó tekercs tünetei

  1. motor hibás, durva üresjárat és teljesítményvesztés. A hibás gyújtótekercsel rendelkező leggyakoribb tünetek egyike a motor teljesítményének problémái.
  2. Ellenőrizze a motor fényét. A jármű gyújtótekercsének lehetséges problémájának másik tünete egy megvilágított ellenőrző motor fény.
  3. autó nem indul el.

képes autozon teszt gyújtótekercseket?

Ez elég könnyű ahhoz, hogy teszt A jármű gyújtótekercse a helyi autozon -től néhány eszközzel. Még akkor is, ha normális olvasást kapsz, és az probléma megoldása, hogy a segítsen szűkíteni a problémát az gyújtás rendszerrel.

Hogyan ellenőrzi a tekercset?

Az egyetlen biztonságos módja az teszt a szikra, hogy használjon gyújtógyertya tesztelő eszközt. Ha egy tekercs probléma merül fel, mérje meg az tekercs elsődleges és másodlagos ellenállást egy ohmmérővel. Ha a specifikáción kívül van, az tekercs -t ki kell cserélni. Az tekercs könnyen beállítható egy digitális 10 megahm impedancia ohmmérővel.

kell cserélnem gyújtótekercseket gyújtógyertyákkal?

Az ilyen esetekben, hogy megakadályozzák a jövőbeni problémákat, a szerelő ajánlhatja cseréje három hátsó gyújtótekercs . Ha az egyik gyújtótekercs rosszul megy, akkor azt is ajánlott helyettesíti a minden gyújtógyertya , ha nem volt helyett egy darabig. Az új gyújtógyertyák segít gyújtótekercsek hosszabb ideig.

Hogyan tesztelsz közvetlen gyújtótekercset?

primer tekercs
  1. Kapcsolja le a negatív akkumulátorkábelt.
  2. Távolítsa el a tekercset a gyújtógyertya és a motortérből.
  3. multiméterrel vagy azzal egyenértékű alkalmazásával mérje meg a tekercshuzal kábelkötegének 1. és 2. számú terminálok közötti ellenállást. Az ellenállásnak 0,68-0,83 ohm között kell lennie. Ha nem ezen a tartományon belül, cserélje ki a tekercset.

Milyen gyakran kell helyettesíteni a gyújtótekereket?


Ez a rész minden alkalommal, amikor megpróbálja elindítani a motort, ezért fontos, hogy továbbra is javítsa. Az gyújtótekercs az autóján körülbelül 100 000 mérföld vagy annál többet tart. Számos olyan tényező is létezik, amelyek ehhez a részhez vezethetnek, idő előtt megsérülhetnek.

lesz egy rossz tekercs csomag dob egy kódot?

A rövidzárlatos vagy nyitott üzemanyag-befecskendező mágnesszelep vagy rövidzárlatos vagy nyitott tekercs, amelyet a rendszerint egy kódot állít be, de piszkos vagy gyenge üzemanyag-befecskendező vagy gyenge tekercs valószínűleg nem állítja be az kódot . Bad gyújtógyertya vezetékek az kódok -es hibás oka.

mi okozna szikrát a tekercsből?

Az Spark elvesztése az által okozott -nek bármi, ami megakadályozza az tekercs feszültségét az elektróda rés leugrásakor az szikra dugó végén. Ez magában foglalja a kopott, szennyezett vagy sérült szikra dugókat, rossz dugós vezetékeket vagy egy repedt elosztó sapkát.

Hogyan tesztelsz egy Chevy Coil csomagot?

Hogyan tesztelhetek egy GM tekercscsomagot?
  1. Keresse meg a hím spade terminál részeit a tekercscsomagoláson. Ezek a középső fémrészek lesznek, amelyek kisebbek, mint a csomagon található többiek.
  2. forgassa el a multimétert. Csatlakoztassa a piros vezetést a jobb kapocshoz, majd csatlakoztassa a fekete vezetőt a bal oldali terminálhoz.

mennyi ideig tart a tekercscsomagok?

A gyújtás tekercs az autóján az utolsó -nek körülbelül 100.000 mérföld vagy annál nagyobb. Számos olyan tényező is létezik, amelyek ehhez a részhez vezethetnek, idő előtt megsérülhetnek. A piacon található újabb autók többsége olyan kemény műanyag borítóval rendelkezik, amely az tekercs védelmét szolgálja a károktól.

mennyi feszültségnek kell lennie a tekercsen?


Az tekercs transzformátorsá válik, az feszültség -et. Ha az autó 12 voltos akkumulátort használ, akkor az tekercs elsődleges oldalára helyezett 12 V-ot 30 000 voltként kilép a másodlagos oldalról!

Hogyan működik a gyújtótekercs?

Egy gyújtótekercs (más néven Sark tekercs ) egy indukciós tekercs egy Automobile gyújtás rendszerében, amely az akkumulátor kisfeszültségét átalakítja a több ezer volt a szükséges elektromos szikra létrehozásához gyújtógyertyák, hogy meggyulladjanak az üzemanyagot.

Mennyibe kerül a gyújtótekercs helyett?

Az átlagos költség egy gyújtótekercs helyettesítője 223 és $ 328 között van. A munkaerőköltségeket 58 dollár és 75 dollár között becsülik, míg az alkatrészek ára 165 dollár és 253 dollár között. A becslés nem tartalmazza az adókat és díjakat.

Mennyibe kerül egy tekercscsomag?

Egy begyújtó tekercs jellemzően költségek $ 70- $ 375 vagy több, attól függően gyártmányú és típusú jármű, ha ez egy tekercs vagy tekercsegységgé , és hogy az alkatrész által a A jármű gyártója (az OEM alkatrészek, és jellemzően drágább) vagy egy utángyártott termék a jármű gyártója kivételével.

hogyan tudom, hogy a tekercs 6v vagy 12v?

Az tekercs és 6 Volt akkumulátorhoz egy AMP-mérőműszert kell csatlakoztatnia. Az 6 Volt Coil 4 amperet húz. Ha van egy pontos ohm-mérő, az olvasás a 12 Volt tekercs -nek körülbelül 3 ohm. Az 6 voltos tekercs körülbelül a fele.

A gyújtótekercset földelni kell?


Az egyszerű válasz nem, az Coil Case A Not -t az gyújtás -nek kell földelni, hogy megfelelően működjön.

Hogyan tesztelsz egy forgalmazót?

Húzza ki az Disztribútor tesztet az Disztribútor tesztről. Egy csavarhúzó használható az ARC ellenőrzésére, ha a gyújtás megfordul. Tegye a csavarhúzó fémrészét a dugóhuzal fémjéhez. Helyezze a fém csavarhúzót az Distributor elektródához.

Hogyan tesztelsz egy tekercset egy kis motoron?

tesztelése Az gyújtótekercs és a gyújtógyertya Csatlakoztassa az teszter -t a gyújtógyertya-boot és a gyújtógyertya között. Ezután indítsa el az motor -t, és nézze meg az teszter -t. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy ellenőrizheti a egy kis motor gyújtó rendszert a gyújtógyertya eltávolításával és földelésével, miközben az motor -ot használ, és figyeli a szikrát.