A trimmer csatolmányok univerzálisak?

Le Leaf Blower Csatlakoztatás
Néhány modellt az Trimmer márkákhoz tervezték; Azonban vannak univerzális mellékletek , amely illeszkedik a különböző készítmények és modellek Csatlakozó -Kapható string Trimmers .Ezzel kapcsolatban a trimmer plusz csatolmányok illeszkednek echo-hoz?

A 0,02 "különbség elegendő ahhoz, hogy megakadályozzák a behelyezést. Továbbá az Trimmerplus által használt nyomógomb felszabadulása nem ugyanaz, mint az Echo , amely" Húzza ki a "PIN-reteszelő rendszert. Ha Van egy Echo PAS, ne vásárolja meg az trimmerplus -t. A probléma kompatibilitás, nem minőségű.

Másodszor, milyen márka illeszkedik Ryobi mellékletek? EGYÉB márkák , amely ezt a rendszert használja: John Deere , Cub Cadet, Troy-Bilt, Poulan, Poulan Pro, Weed Eater, Homelite, Kézműves, McCulloch, MTD Pro, Yardmachine és Yard Man. A Toro egységek, amiket az otthoni raktárban kínálunk, kompatibilis az Ryobi bővítésével kiegészítők.

Mindezt figyelembe véve, a Troy Bilt csatolt univerzális?

Igen, minden TrimmerPlus mellékleteket összeegyeztethetők kapcsolódási -képes Troy - Bilt egységek - köztük a TB675EC.

Milyen mellékleteket fit echo pas?

Az A PAS motor opciói közé tartoznak a 21.2-Cubic Centiméter PAS 225, a 22,8-CC PAS 230, a 25,4-CC PAS 266 és a 28,1-CC PAS -280. Az szerszám közé tartozik a vonalvágók, ecsetvágók, edgerek, szekrények, seprővédők, sövényvágók, ventilátor és kultivátor.

egy kézműves trimmer plus illeszkedik?

Válasz: feltéve, hogy csúszásgátló csatlakozik a fogantyúban, meg kell dolgozni. De ellenőrizze az kézműves Trimmer teljesítményét, hogy megnézze, hogy megfelel-e a kefe. A gáz teljesítményének megvilágításához az trimmer törölje a motort, ha a kefe , amely nagyobb teljesítményt igényel.

lesz a trimmer és a mellékletek illeszkednek Stihl?

Igen - trimmerplus mellékleteket használok az én Stihl km130r-en. Trimmerplus Attachments Van egy 3/16 "négyzet alakú férfi tengely, amely az illeszkedik a tökéletesen az Stihl Kombi 3/16" négyzet alakú meghajtójában. Az egyetlen dolog, ami nem felel meg, a mellékletnek van egy EZ-LINK csatlakozó gombja az oldalán, de az Stihl Groove a tetején van.

lesz a trimmer és a mellékletek illeszkednek Ryobi?

Válasz: lehet használatát meg semmit, elfogadja TrimmerPlus mellékleteket . Én használom az Ryobi 825R-vel. Én is használok egy Troybilt csatolást az Ryobi -en, így lehet cserélhetőek.

lesz Stihl csatolmányok Fit Craftsman?

Ez ugyanúgy nem fog megragadni, akkor a " Ll -nek kell rögzítenie a helyén, és nem működik a másik irányba, azaz Stihl csatolása egy kézműves egységen.

do ryobi csatolmányok illeszkednek Stihl Kombi?


Az Ryobi csatolmányait az Stihl márkakereskedőnek az Stihl márkakereskedőjéhez vesszük, és nézd meg, hogy illeszkednek az Stihl teljesítményfejet. Kombi Actionments egy négyzet alakú, reteszelő nyílással, míg nem vagyok közel az enyémhez, a meghajtó nagyobb, mint egy homelgajtású / deere.

do trimmer plus csatolmányok működnek a Husqvarnával?

Az Husqvarna valójában nyugodt! És valóban működik a trimmerplus mellékletekkel . Olyan jobbra van egy papírlapon, amely a dobozba csatlakozott. Sok nyomatékkal rendelkezik, és nagyon könnyen elindult.

lesz Stihl csatolmányok Fit Troy Bilt?

Ez egy határozott szám. Az Stihl Powerheads egyetlen melléklete az Stihl . Troy - Bilt (és hasonlított) nem működik. Ez egy teljesen más LINK melléklet .

lesz Ryobi csatolmányok Fit Craftsman?

Általában a Line Trimmer mellékletek univerzálisak. Tehát az kézműves trimmerekkel kell dolgoznia. Ehhez a konkrét modellhez csak kézműves mellékletei kompatibilisek. Az Ryobi említett nem kompatibilis.

lesz Troy Bilt trimmer csatolmányok Fit Craftsman?

A Craftsman Hedge Trimmer Attachment kompatibilis Troy Bilt Attachment -Kapható 4-ciklusú eszközzel? Mind az Troybilt , mind az kézműves trimmerek a -t ténylegesen ugyanazon gyártó (MTD-termékek) és az Mellékletek, valamint a maguk az egységek összehasonlíthatóak és kompatibilisek.

Milyen márkák fognak Troy Bilt mellékleteket?


csatlakozik minden kapcsolódási -képes Troy - Bilt , Remington, Yard Machines, Craftsman, Bolens, Hyper Kemény, Snapper és Cub Cadet FÜSZEGÉLYVÁGÓ motorkocsik, amelyek elfogadják TrimmerPlus & reg; mellékletek .

, aki Troy Bilt trimmereket készít?

Kézműves benzinmotoros húr trimmers alapulnak azok a gyártó MTD, ami teszi Troy - Bilt és egyéb márkák.

Will Poulan Pro csatolása Fit Craftsman?

Poulan Pro trimmer szereti mellékleteket . I lehet, hogy 't alátámasztja ezeket a követeléseket, de a kiskereskedelmi hely szerint Poulan PP125 osztott tengelyes sztring Trimmer Will Csatlakozások a következő sorokból: Weedater, Craftsman , Ryobi, John Deere és Homelite .

lesz a shindaiwa csatolmányok illeszkednek echo pas?

és nem, nincsenek csomópont az Echo és Shindaiwa csatolások között .

mi az echo pas?

Az Echo Pro melléklet sorozat és kereskedelem; ( Pas ) lehetővé teszi, hogy megvásárolja a szükséges eszközöket, amikor szeretné. A bővíthető többfeladatos eszközünk a sokoldalúságot keresi, amikor a pótkocsi vagy az eszköz fészerét tartja. Ha a munkája változtatást igényel, egy egyszerű szerszám nélküli csatlakozó gyorsan és egyszerűen változik.