Meg fogom adni a 2. lépést?

További információk: lépés1, 2CK és STHasonlóképpen megkérdezheted, mennyi ideig kell tanulnom a 2. lépéssel?

Használja 4,5 héttel az vizsgálatot a és az CK -t (de tanulmány -t a Család során), és használja a másik 1,5 hetet az vizsgálati -re, és vegye be a CS-t. Ne vegye könnyedén a CS-t, mivel nem sikerül, hogy katasztrofálisan befolyásolja a megfelelő esélyeit, ha nem talál egy másik vizsga dátumát időben.

Ismerje meg, hányszor tudsz 2-es lépést tenni? a számítógépes vizsgálatokhoz (1. lépés, 2. lépés CK és 3. lépés), akkor a vizsgálatot legfeljebb négy alkalommal 12 hónapon belül elvégezheti. A 2. lépéshez 12 hónapos időtartamon belül legfeljebb háromszoros -t vehet igénybe a vizsgálatot.

Megfelelően, mi történik, ha meghibásodnom a 2. lépést?

Ha YOU Sikertelen 2. lépés CK , lehet, hogy közel van a finiships befejezéséhez, vagy legalábbis az alapvető tisztviselőihez. Koordinálnia kell az iskolával, hogyan kell folytatni.

Kaplan jó a 2. lépéshez?

& rdquo; A válaszom egyszerű: Kaplan az egyetlen olyan szolgáltatás, amely teljes hosszúságú gyakorlati vizsgát kínál; A többiek mind a félvizsgák. Az 2. lépésben a CK vizsga kimutatása határozottan lehetséges. Ismerje meg a tapasztalataimat, és magában foglalja ezeket a tippeket a tanulásodba.

Mi a jó lépés 2 ck pontszám?

230-245: Ez a tartomány . Az ebben a tartományban lévő pontszámokkal rendelkező hallgatók valószínűleg minden specialitásra nyitva állnak, különösen akkor, ha párosítva legalább előadásokkal az 2. lépéssel és a klinikai fokozatokkal. 245-255: Ebben a tartományban lévő pontszámok nagyon .

Mi a legmagasabb pontszám a 2. lépésben?

pontozási . pontozási jelentése 3 számjegyű pontszámban jelentkezik -ben. pontszámok A 1 és 300 között esik, az átlagos pontszám a 240-es és a 18 standard eltérése az első alkalommal az első alkalommal az akkreditált orvostudományok az Egyesült Államokban és Kanadában a 2013/14 és 2014/15 tanárok számára.

Milyen kemény a 2c lépés?

2. lépés A CS a közelmúltban a 4 USMLE & REG; vizsgák egyik legnehezebbé válik, és az egyik diákok gyakran alábecsülnek. Ez a hiba sok diákot vezetett a vizsga ténylegesen.
Az

a 2. lépéssel könnyű?

Az egyszerű beszél, mint valaki, aki az 2. lépést megtett, az -es lépés előtt a 1, az 2. lépéssel CK sokkal keményebb. Mindkét vizsga óriási mennyiségű alkalmazási készségeket igényel, a vonalak között, a gyors gondolkodás, de az 2. lépés CK a tortát a mélység és a kiszámíthatatlanság miatt.

Mi a legjobb könyv a 2. lépéshez?


Legjobb USMLE Lépés 2 CK Prep Könyvek: Értékelésed
USMLE 2. lépés CK Prep könyv díj
1 KAPLAN USMLE 2. lépés CK előadások Legjobb Összességében
2 Elsősegély a USMLE 2. lépés CK Best Value
3 Mester alaplapok USMLE 2. lépés CK olcsó Pick

Melyik évben szedsz a 2. lépést?

2. lépés . Az 2. lépés egy két -napos teszt, amelyet általában a mediskola negyedik Év -ben vesznek fel. két összetevője van. Az első (klinikai tudás, vagy CK), megköveteli You , hogy válaszoljon a többszörös & ndash; választott kérdésekre a klinikai tudományokra, mint a műtét, a belső orvoslás, gyermekgyógyászat és szülészet és nőgyógyászat.

jó lépés 2 pontszám, hogy az 1. lépést?

Abban az esetben, ha rossz pontja van az 1. lépésben , 2. lépés CK lehetőséget kínál Önnek az -re, hogy a szegény pontszámot -nek. Ha Ön megmutatja, hogy bizonyos programokban képes javítani, és hogy a klinikai készségek jobbak az alaptudományi készségekhez képest, még mindig van egy esélye.
Az

a 3. lépés Pass sikertelen?

Az 1 és lépéssel ellentétben a 1 és lépés 2 CK, ahol az három -digit pontszám befolyásolja a jelölt versenyképességét a rezidencia programban való elfogadáshoz, az 3. lépést a programigazgatók gyakrabban kezelik, mint Pass / Fail vizsgálat.

van-e korhatár az USMLE számára?

A nem korhatár a USMLE SE. Az USMLE -t is írhatja, még akkor is, ha 70-et (az internetes források szerint). De ott van néhány közvetett dolog, hogy az korlátozza a magasabb kor csoport megjelenését.És az esély arra, hogy megtalálja az A jó tartózkodási helyét az interjúk révén, szintén csökken a fiatalabb társaikhoz képest.

Mi történik, ha sikertelen lépés?


You is köteles visszavonni és átadni a vizsgát egy bizonyos időpontban. Sőt, , ha nem átadni a USMLE lépésben 1 többszöri próbálkozás, akkor is szembe elbocsátás, ezért különösen fontos, hogy akkor alaposan készen magát, hogy visszavegye a vizsga.

Meg tudja-e visszavonni az 1. lépést, ha átmegy?

Sajnos a válasz erre: nem, akkor „t javítóvizsga a USMLE 1. lépés vizsga növelje eredményét , ha át . Ha át az 1. lépés vizsga, akkor csak javítóvizsga ez ahhoz, hogy bizonyos állami ellátás követelményeinek.

Hányszor tudsz meghibásodni a 3. lépést?

Az engedélyezési vizsga kísérlete. Ha egy pályázó nem sikerül a -nek, hogy átadja az első kísérletet az USMLE III.

Milyen rossz az, hogy az 1. lépés?

hiba A mindig nehéz tapasztalat, de az hibás A HIGH STACE vizsga, mint az USMLE 1. lépés, különösen pusztító lehet. Nehéz lehet felkelni és porozni magát az előkészítésben, hogy újra elindítsa a folyamatot. Előfordulhat, hogy mindenféle negatív gondolata van a fejeden keresztül.

miért nem az emberek 1 lépésben?

és itt egy durva igazság, amely ennek eredményeképpen következik be: sok szegény vagy átlagos diák, jó 1. lépéssel rendelkező pontszámok kapnak tartózkodási pozíciókat. Sok erős diák a szegény 1. lépéssel rendelkező pontszámokkal nem kap rezidens pozíciókat.

Mi történik, ha nem sikerül tesztelni az orvosi iskolában?


Az Egyesült Államokban az orvosi iskolák általában korlátozott lehetőségeket biztosítanak a & ldquo; remediation. & Rdquo; Alapvetően az YOU tudta sikertelen -et, és egyszerre egy nagy vizsga újra, de ha sikertelen egy másik vizsga, az You -t felkérték, hogy ismételje meg az évet. Ha egy következő évben (vagy az ismételt évben), az nem sikerült egy másik nagy vizsga, az , akit valószínűleg el kell utasítani.

Mi történik, ha meghibásodott az 1. lépéssel?

Diákok, akik nem lehet visszaszerezni a vizsga akár 4-szer egy 12 hónapos időszakban 1. lépés és lépésben 2 Klinikai ismeretek, de akkor megvan, hogy újra és kifizeti a díjat újra. Ha meghibásodott az 1. lépéssel, az első dolog, hogy kapcsolatba lépjen a Dean irodájával, hogy tervet készítsen.

Hány kérdés van a 2. lépésben?

A legfeljebb 318 többszörös választási kérdésre számíthat az 2. lépéssel CK vizsga. Nyolc 60 perces blokkra oszlik, a vizsgát egy 9 órás tesztelési munkamenetben adják be. Az egyes blokkok megkezdése előtt megjelenik az elemek száma. A legtöbb blokk 40 kérdésből áll , míg néhány esetleg kevésbé lehet.