Mit jelent az MS az ápolásban?

A Master of Science in Nursing (MSN) egy fejlett szintű posztgraduális diploma a regisztrált ápolók , és az nővér pedagógusok és vezetők belépő szintjének tekinthető. A mértéke is készíthetünk nővér keresni a karrier, mint egy nővér adminisztrátor, egészségügyi politika szakértője, vagy klinikai nővér vezetője.Továbbá, mit jelent az MS az egészségügyi ellátásban?

Sclerosis multiplex

Ezt követően kérdés az, hogy mit jelent az MS név neve? Master of Science

Hasonlóképpen, mit jelent az rn ms?

Science Master: A legnépszerűbb választás a mai ápolók számára. A diploma a tudomány mestere, amelyet történelmileg a felsőoktatás gyakorlatilag alkalmazott mértékének tekintenek.

Mi a nővér neve?

regisztrált Nurse (RN) A regisztrált nővér egy nővér , aki elvégzett egy akkreditált ápolási program a BSN, társult diplomát ápolás (ADN), vagy diploma egy kórház-alapú Program az ápolásban. Az RN-k képesek licenceket tartani több államban egyszerre.

Mi az asszony teljes formája?

MS a tudomány mestere. Ez egy olyan posztgraduális diploma, amelyet az egyetemek számos országban odaítélnek, mint például az USA, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália stb. Indiában, az egyetemek többsége MSc programokat kínál.

Mit jelent az asszony az üzletben?

Üzleti adminisztráció mestere

egy orvos orvos?

egy md & ndash; MS program egy kettős fokú diplomás iskolai program, amely az Doctor orvostudományt (MD) és a Master of Science ( MS ) diplomát odaítél.

Hogyan lista a hitelesítő adatokat?

Lista A legmagasabb iskolai végzettség először, például Michael Anderson, PhD, MSN. A legtöbb esetben egy fokozat elegendő, de ha a második fokozata egy másik releváns mezőben van, akkor az lista listát választhat. Például egy nővér vezető lehet Nancy Gordon, MBA, MSN, RN.

mi az rn c?


RNC = Regisztrált nővér tanúsított. Sokan itt vannak tanúsítvánnyal a munkaerőben és a szállításban, a Patient OB, az EFM (elektro-magzati monitoring), stb. Ez a módja annak, hogy megjeleníthessék a kiválóságot egy speciális területen. Nem befolyásolja a képességeket vagy a készségek különbségét. Megtiszteltetés, hogy átadja ezeket a nemzeti tanúsítási vizsgákat.

Melyek az ápolás szintje a legalacsonyabbról a legmagasabbra?

 • CNA / Certified Nursing Assistant.
 • lpn / lvn.
 • RN / Regisztrált nővér.
 • np / nővér orvos.
 • CNM / Certified Nurse-Midwife.
 • crna / tanúsított regisztrált nővér anesztetikusok.
 • dnp / orvos orvosi gyakorlat.

Hogyan jeleníthetem meg az ápolási hitelesítő adatokat?

Mi a helyes módja az ápolási hitelesítő adatok megjelenítéséhez?
 1. Indítsa el a diplomát. Az amerikai ápolók hitelesítő központja (ANCC) szerint a nővér hitelesítő adatainak listája mindig az oktatási fokozattal kezdődik.
 2. Következő felsorolja az engedélyt. Ez a lépés egyszerű.
 3. adja hozzá az állami megnevezéseket.
 4. követi a nemzeti tanúsítványokat.
 5. és végül, díjak és kitüntetések.

mit jelent az rn bc?

Regisztrált Nurse-Board Certified

Mit jelent az rn r az ápolási engedélyen?

regisztrált nővér

Mi a címed, ha van egy BSN?


Mi az BSN ? A BSN , amely az ápolási tudomány bachelorja, az ápolás fokozatos programja. Ellentétben a társult diplomát és diploma ápolási programok, amelyek lehet kell kitölteni két év, a BSN megköveteli négyéves tanulmány.

Milyen minősítés a MS?

Science Master

, ami jobb MS vagy MA?

-ás MA általában egy terminál mértékben, míg az MS mértékű felkészíti a tanulókat dolgozik a doktori fokozatot később. A fő különbség az MA és MS mértékben, hogy egy MA vonatkozik művészeti és humán fok, és egy MS vonatkozik a tudományos és technikai fok.

mit kell tennem az ms után?

Mit kell tennie a mesterképzés után?
 • szünetet tart.
 • utazás és látni a világot.
 • Adja meg a munkaerőt.
 • Fontolja meg a szakmai iskolát.
 • továbbhalad egy PhD-re.

Mi a cím a mesterképzéssel rendelkező személynek?

Az Master's két leggyakoribb címe az Master Degreals a Művészetek (MA / M.A. / A.M) és Master Science (MSC / M.S. / S.M.) fok; amely rendszerint a kutatás és a tanított anyag keverékéből áll.

Hogyan adhatom hozzá a diplomámat az aláírásomhoz?


fok, majd licencek és bizonyítványok
A hitelesítő adatok listája közvetlenül után A név az elfogadott gyakorlat az e-mail aláírásokhoz. Általában az akadémiai fokozattal kezdődik, majd követi az Ön által tartott licenceket vagy tanúsítványokat.

Hol származik az MS cím?

Mint a Miss és MRS , az MS kifejezés. A női angol cím -ben volt, ha minden nőnek, szeretőnek használható. A 17. században származott, és volt újjáéledt a 20. században.

mi a cím m?

M . a monsieur; Ez egy francia cím a férfiak számára. Mister (rövidített Mr.) a férfiak angol nyelvű. Ms. a nők számára használt angol nyelv, és a Madame (rövidített MME) a ​​nők számára használt francia kifejezés.