Mi a legjobb szárító márka vásárolni?

Mi a legjobb szárító márka ? A fogyasztói jelentések az LG-re mutatnak, mint az egyik legmegbízhatóbb szárító márka . Néhány más megbízható gép az márkákból származik, mint a Maytag, a birtok, a pezsgőfürdő, Amana, Kenmore, Electrolux és a GE.Ismerendő, hogy mi a legjobb szárító, hogy megvásárolhassa a 2019-et?

 • Top Lab Pick. Samsung 7.4 Cu. Ft.
 • legjobb érték. Amana 6,5 ​​cu. Ft.
 • legjobb kompakt. Miele T1 hőszivattyú eco & amp; Steam Wi-Fi csatlakozás szárító. Miele.
 • a legjobb a nagy családok számára. Maytag 8.8 Cu. Ft.
 • A legegyszerűbb használni. GE & REG; 7.4 Cu. Ft.
 • leginnovatívabb. Samsung 7.5 Cu. Ft.
 • luxus pick. LG 9,0 Cu. Ft.
 • 3-in-1 kamra. LG styler gőz ruházati rendszer.

Továbbá, mi a legjobb márka szárítószárító? Mindezekkel szem előtt tartva, itt van a piacon lévő legjobb szárítógépek, kezdve a kedvencünkkel.

 • MIELE TSJ663 WP WIFI-kompatibilis hőszivattyú szárítószárító.
 • siemens avantgarde wt7xh940GB kondenzátor hőszivattyú szárító.
 • bosch wtw85231gb 8kg hőszivattyú szárító szárító.
 • SAMSUNG DV90M5000QW / EU hőszivattyú szárítógép.

Továbbá, mi a legjobb szárító?

A legjobb ruhaszárító, amit ma vásárolhat ma

 1. lg dlex3700w. A legjobb ruhaszárító összességében.
 2. maytag medc465hw. Legjobb költségvetési szárító.
 3. elektrolux efme627utt. A legjobb ruhaszárító gőztisztítással.
 4. Kenmore 69133.
 5. MAYTAG MEDB835DW.
 6. ge gtd65ebsjws.
 7. lg dlex9000v.
 8. Samsung DVE50R8500V.

Milyen márka a szárító legmegbízhatóbb?

A legmegbízhatóbb márkák közé tartoznak az LG , a Speed ​​Queen és a Whirlpool (beleértve Amana és Maytag). Az alján lévő márkák közé tartozik a GE, az Electrolux és a Samsung.

Mennyi ideig kell tartani a szárítót?

kb. 13 év

Honnan tudod, hogy a szárító érzékelője rossz?

Helyezze az szárítót -et a tesztbe, nyissa ki az ajtót, majd nedves ujjal, röviden röviden a két nedvesség érzékelőn. Ki kell sípolnia, hacsak nincs nyitott érzékelő áramkör. Minden ohmmérő mérni fog a folytonosságot.

Mit kell keresnem egy szárító vásárlásakor?

Mit tudni, mielőtt megvásárolnánk egy szárítót
 • gáz vagy elektromos. A gázszárító megmenti a villamosenergia-költségeket, de szükség van egy telepített gázvonalra az otthoni és a speciális telepítéshez.
 • kapacitás: teljes méretű vagy kompakt modellek.
 • teljesítmény megfontolások.
 • -nek kell lennie.
 • kényelmi funkciók, amelyek szépek.
 • ár megfontolások és vásárlási tippek.
 • kiterjesztett garanciák.

Mi a leghatékonyabb szárító?

Hőszivattyú szárítók A nagyon hatékony és ndash; A hagyományos elektromos ruházati szárító energiájának kevesebb mint fele használata. hőszivattyúszárító olcsóbb, így érdemes egy kicsit többet költeni és ndash; Különösen, ha sokat használ a szárítót.

jobb, mint a pezsgőfürdő?


Egy másik válasz kimondja, Whirlpool és Maytag célja ugyanaz mérnökök, de eltérő tervezési célokat. Whirlpool a Premier márka, és mint ilyen, a leginnovatívabb jellemzői vannak. Maytag úgy lett kialakítva, hogy szilárd és hosszú ideig tartson.
Az

jobb, mint a samsung?

Maytag rendelkezik az jobb adagolóval, beépített ventilátorral és egy éjszakai ciklussal. A funkciók rajzolnak, de az Maytag megbízhatósága a legjobb az üzleti tevékenységben, amely jelenleg az -es évben az Samsung egységnél az -es 11,45% -kal működik. Ezért az Maytag az jobb egység, amely figyelembe veszi.

milyen nagy a szárítóra van szükségem?

Ismerje meg kapacitásának szüksége van
A szabványos "teljes méretű" szárítók tipikusan körülbelül 7,3 köbméter (Cu. Ft.) 8,3 cu. Ft., Bár kompakt egységek állnak rendelkezésre, mint a 3,4 cu. ft., valamint a „mega-kapacitás” áldozatokat, nagy mint 9,0 cu.

Megéri, hogy rögzítse a szárítót?

lehet érték kiadások $ 150 & ndash; 200 $ az javítás A Midrange vagy a High-End szárító kevesebb, mint három éves, például. Míg az új alapmodell csak 300 dollárba kerül, így a szebb modell sokkal többet jelent. A javítása meghosszabbíthatja az életét, így megkaphatja a pénzed értékét.

mennyit kell fizetnem egy használt szárítóért?

Mennyire kell fizetnie a -nek egy használt szárítót?Várható, hogy az fizetés -t bárhol 120 dollárról 250 dollárra az -es szárítóhoz az által használt készülék eladója. szárító tápkábelek lehet költség $ 20- $ 20- $ 30, így mentse el a régi, ha megszabadulsz tőle, vagy próbálja meg vásárolni az szárító valakitől, aki felár ellenében a megfelelő tápkábelt adhatja meg.

Mennyibe kerül egy új szárító?


A 50% -os szabály azt jelenti, hogy nem szabad többet költenek, mint 50% -át költség cserélni egy készülék. Más szóval, ha a technikus idézetek akkor 400 $ helyett egy motor a szárító , akkor lehet, hogy nem éri meg, figyelembe véve az átlagos költsége egy új szárító tól $ 500 & ndash; 800 $.

a Steam funkció a szárítóban megéri?

szárítók gőz többe kerül, mint a szárító nélkül gőz ugyanolyan márkájú, de igazán megtakarítás a szóváltás vasalás akár egy hatalmas teher, vagy a kedvenc ing előtt egy éjszakát. A legtöbb nem gőz szárító hasonló ciklusokkal rendelkezik, de nem olyan hatékony, hogy gőz nélkül van.

a Samsung szárítók megbízhatóak?

Electric szárítók alacsonyabbnak tűnik javításával, mint a gáz át 9,64% vs. 15,59%. A Whirlpool több megbízható ebben az összehasonlításban, de számuk az alsó végű, építő minőségű termékek felé irányul.

A legtöbb megbízható teljes méretű gáz szárító .
Samsung
Service Menny 6
Hármas Menny 38
Service Ratio 15,79%

Mi a legjobb mosó és szárító 2019?

A legjobb mosó-és szárítógép szett 2019
 1. alátét: Electrolux EFLS627UTT. Legjobb mosó- és szárító készletek: ELECTROLUX EFLS627UTT Mosher & amp; EFME627utt ​​szárító (Fotó: ELECTROLUX)
 2. mosó: LG WM3700HWA.
 3. mosó: Miele W1 WWH860.
 4. alátét: Electrolux efls527utt.
 5. mosó: LG WM9000HVA.
 6. mosó: LG WM3500CW.
 7. mosó: Samsung WF45R6300AV.
 8. mosó: GE GTW680Bsjws.

Mennyire fontos egy rozsdamentes acél dob egy szárítóban?

Az szárító Drum világ felső lépcsője, az rozsdamentes acél úgy tűnik, hogy mindez. Felülete ellenáll a rozsda és a foltok számára. Nem bevonva van, így nincs semmi a chipnek. Meghatalmazott viselni, függetlenül attól, hogy milyen ruhát csinálsz, így a felület sima és gyengéd marad a ruháiban.

Mely szárító energiahatékonyabb?


Ruhák szárítók Használja 2-4-szer energiát , mint egy új ruhadarab, és majdnem kétszer annyi villamos energiát, mint egy új hűtőszekrény. High- Hatékonyság WASHERS Mentse az Dryer Energy használatát az több vizet eltávolításával a spin ciklusban.

milyen ruhaszárító szárítja a leggyorsabb?

Leggyorsabb ruhaszárító
 • Whirlpool - Cabrio 7.0 Cu. Ft. 13-ciklusos elektromos szárító - fehér. Modell: Wed5000dw.
 • Samsung - 7,5 cu. Ft. 9-ciklusos elektromos szárító - fehér.
 • Amana - 6,5 cu. Ft. 11-Ciklusos elektromos szárító - fehér.
 • LG - Truesteam 7.4 Cu. Ft. 12-ciklusú elektromos szárító gőzzel - grafitos acél.
 • Samsung - 7,5 cu. Ft. 9-ciklusú gázszárító - fehér.

, amelyek a veszélyes szárítógépek?

Biztonsági értesítést adtak ki az Hotpoint , Indesit , Swan, Proline és Creda szárítógépek esetében, amelyek 2004 áprilisában és 2015. szeptember között gyártottak, mivel a fűtéssel érintkezett fluff okozta tűzveszély miatt Elemek.