Hogyan számolja ki a paver homokot?

Számolja ki az homok térfogatát az Sand réteg mélységével. Az Sand ajánlott mélysége az Pavers lefektetéséhez 1 hüvelyk. Mivel az egyik hüvelyk 1/12 láb, osztja meg a felületet, négyzetméterenként, 12-el, hogy megtalálja az Sand köbös lábát.Tudja meg, hogyan számíthatja ki a homokot?

 1. Határozza meg a CUBIDAL ásatás hosszát és szélességét.
 2. kiszámítja az ásatás területét úgy, hogy a szélesség hosszát szorozza.
 3. létrehozza az ásatás mélységét.
 4. szorozza meg a területet az ásatás mélységével, hogy megkapja a térfogatát: 36 * 0,5 = 18 cu yd.

is tudja, mennyibe kerül ez a homokos burkolók? figyelembe véve ezeket a változókat, és adja meg az A nagyon durva ötletet az -nél a -nél, hogy tiszta és tömítse az pavers -et a négyzetméterenként, az a tartományban van. 90-2 $ négyzetméterenként. Az átlagos méretű terasz a a 1,35- $ 2 1,35 $ tartományban az alapos mosáshoz, telepítse a polimer Sand hirdetési tömítést A nedves megjelenésű tömítővel.

Továbbá, hogyan számolja ki a járdákat?

Paver Square Footage , hogy meghatározzák az pavers számát négyzetméterenként, szorozzuk meg a szélességet. A 4-es 8 hüvelykes Paver -ben 32 négyzetméter. Oszd meg a 144-et - a négyzetméter négyzetméternyi négyzetméter, amelyet 12 hüvelyk 12 hüvelykkel szorítanak - az Paver négyzetméterének számával.

Mit néz ki 1 tonna homok?

1 tonna A száraz átlagos minőségű Sand 20 köbméter, amely 0,74074 köbméter, vagy körülbelül 4/5-ös köbös udvar. 1 tonna homok lefedi a 80-100 négyzetmétert 2 hüvelyk mélységig.

mennyi egy csomó homok?

Költség homok / tonna
Az Sand értéke az Sand -tól az TON -ig terjed, a típustól függően. A Természetes Sand tipikusan költség kevesebb, mint a speciális Sand . Screened Sand költségek körülbelül 15 dollár és 20 dollár / köbös udvaron, és alkalmas az olyan projektek, mint a vezetőspályák.

Mi a homok tömege?

Építési anyagok tömege
Anyag Anyag egység
Clay talaj 1900 kg / m3
homok (száraz) 1540 és 1600 kg / m3
homok (nedves) 1760 és 2000 kg / m3
acél 7850 kg / m3

Hány négyzetméter egy csomó homok?

Mennyibe kerül a egy tonna homok ? Az tonna homok jellemzően körülbelül 0,750 köbméter (3/4 cu yd), vagy 20 köbös láb . Az Sand viszonylag nedves, mivel a víz hozzáadásával jelentősen növelheti vagy csökkentheti az Sand sűrűségét (pl. Ha esik, vagy ha esik az eső, és elhagyja az homok -t a nap alatt, akkor a víz elpárolog).

Hogyan számolja ki a homok súlyát?

Az kiszámítja a a Sand tömegét, szüksége van az -re, az -es ásványi anyagok térfogatának meghatározása az Sand -ben, szorozza meg a hangerőt az Mass sűrűséggel. Ezután az egyes összetevők tömegét a helyi gravitáció helyi gyorsításával szaporíthatja, az Határozza meg az Sand tömegét.

Hogyan találom meg a kötetet?


Mérésegységek
 1. térfogat = x hossz x szélessége.
 2. csak ismernie kell az egyik oldalt, hogy kitalálja a kocka mennyiségét.
 3. A térfogat mértékegysége a kockaegységek. Az
 4. térfogat háromdimenziókban van.
 5. bármilyen sorrendben megszorozhatja az oldalakat.
 6. Melyik oldalon hívja a hossz, szélesség vagy magasság nem számít.

Mi a homok mennyisége?

homok , laza súlya 1,442 gramm köbméterenként vagy 1 442 kg / köbméterenként, azaz az Sand sűrűsége, laza 1 442 kg / m & sup3; Imperial vagy amerikai szokásos mérési rendszerben a sűrűség 90,02 font / köbméteres [lb / ft & sup3;], vagy 0,8335 uncia per köbméterenként [oz / inch & sup3;].

mennyi terület van egy csomó homokfedél?

80 - 100 négyzetméter

Mennyibe kerül egy 12x12 paver terasz költsége?

Anyagválaszták
Anyag Anyag Ár / négyzetméter Összes költség
beton $ 6-17 $ 864-2,448
tégla
Tégla $ 8-12 $ 1,152 -1,728
PAVERS $ 10-25 $ 1,440-3,600
Flagstone $ 15-30 $ 15-30 $ 2,160-4,320

Hány köpenyre van szükségem számológépre?

A következő lépés az, hogy megtalálja az Paver négyzetméterét, amelyet használni szeretne. Feltételezve, hogy az Paver méret 12 és prime; x 12 & Prime ;, szorozzuk 12 és times; 12, majd oszd meg 144-et a válasz, azaz. 144 / (12 és 12) = 1,0. Ez azt jelenti, hogy az -nek szüksége van a egy Paver -re a négyzetméteres lábonként, ami egy 12 és elsődleges; x 12 & Prime; Paver 1 négyzetméter.

Hány járda van egy m2-ben?


Körülbelül 38 járda négyzetméterenként, de ez a vágások számának és a kiválasztott lefektetési mintának köszönhetően változik.

Hány járulékra van szükségem egy teraszra?

osztja meg a négyzetmétert, vagy 144 hüvelyk, a területen az Paver fedezi. A példában egy 3 & frac12; hüvelykes-by-8 inch útburkoló , osztani 144 28, hogy a szám az terítõ szükséges per négyzetláb. Ebben a példában az 5.14 pavers kell lefedni az Patio 1 négyzetméteres lábát.

olcsóbb, hogy beton vagy burkolók?

Standard beton lemezek általában alacsonyabbak a négyzetméteres költségenként, mint az alternatíva. Általában 10% -15% -kal többet fog fizetni, ha a burkoló köveket választja a standard beton lemezeken. Ha úgy dönt, hogy frissíti az beton -et, a kövek kövek valószínűleg a legtöbb esetben ugyanazt vagy akár kevesebbet költenek.

Mennyibe kerül a teraszra?

A tipikus Patio esetében az burkolólapnak a egy 4 és elsődleges; Kavicsréteg 1 és elsődleges; homokréteg. A nehezebb alvási alkalmazásokhoz, például a kereskedelmi terek vagy a 6 és elsődleges útra; 8 és prime; Az kavicsréteg kell használni a -t.

Mennyibe kerül a pavers sqm?

elvárja, hogy fizessen a régióban: 45-60 $ 60 négyzetméter beton pavers . 40 dollár és 70 $ 70 négyzetméter a mészkő pavers számára. 40 $ több mint $ 75 négyzetméterenként a kvarcit gépek .

nyomás mosási polimer homok?


A 'T nyomásmosó és az polimer homok ugyanazon a napon. A második dolog, ami fontos az, hogy eltávolítsa az összes olyan port, amelyet az YOU letette az homok -t.

hogyan éltem meg a teraszomat?

Újra homok, hogy a terasza jó állapotban maradjon.
 1. A terasz felületét vagy sétányt söjjön ki egy boltos seprűvel, hogy eltávolítsa a szennyeződést vagy a laza törmeléket, mielőtt homokot adna az ízületekhez.
 2. üres zsák homok a padló felületén.
 3. leereszkedjen a felesleges homokból egy üzlet seprűvel.

rendben van a nyomástartó burkolók?

nyomásmosás beton burkolók , különösen újabbak, könnyen károsíthatják a felületet, és erősen azt javasoljuk, hogy ne utáljunk az nyomásmosás -t, hacsak nem tapasztalt, és a megfelelő felszerelés az nyomásmosó burkolathoz. A legtöbb esetben az burkolók bevitele a -t egy nyomású mosógéppel, amelyhez egy jet-stílusú csúcsot igényel.