Mennyibe kerül a rozsdás csövek cseréje?

cseréje vagy telepíteni az új berendezések vagy kis része a csővezeték, mint egy fürdőkád, mosdó, vagy a WC- kerül között $ 450 és $ 1,800 per lámpatest attól függően, hogy egy durva vagy teljes telepítés.

Költség telepíteni vagy helyettesíti a vízvezeték csöveket .
Nemzeti Átlagköltség $ 4080
Átlagos tartomány $ 2,280 és $ 5,120Következésképpen mennyibe kerül a korrodált csövek cseréje?

Az összes vízvezeték cseréje egy 1500 négyzetméteres láb, két-fürdőszoba otthon rézvezeték költségek között $ 8,000 és $ 10,000 között. De a PEX használata csak $ 4,000 -t jelentene, a Gove szerint.

, mennyit kell töltenie a törött cső rögzítéséhez? Az Országos Átlagos A csövek javítására szolgáló költsége $ 120 és 170 dollár között van, óránkénti vízvezeték--os árfolyamok 60 és 65 dollár / óra között, a standard csőjavításhoz , vagy 95 dollár / óra több összetett vízvezeték-szereléshez, mint például a csatorna vonalak cseréje.

Ilyen módon a biztosítás által lefedettséggel jár?

jellemzően nem. A legtöbb lakástulajdonos Biztosítási -ös házirendek Fontolja meg a teljes otthoni repriping -t, hogy megelőző intézkedés legyen, hogy ki kell fizetnie a zsebéből. A jó hírek azonban az, hogy a legtöbb politika az fedezi a bármilyen sérülését a korrodált vagy hibás csövekből.

Miért tiltott a PEX Kaliforniában?

templom, a műanyag csövek és szerelvényszövetség ügyvezető igazgatója. Uponor Wirsbo azt mondta, hogy az PEX csövet 1990-ben az California -ben vezette be, és hogy a termék segít megoldani a problémákat olyan területeken, amelyek agresszív talajviszonyokkal rendelkeznek, hogy a rézcső nem oldható meg.

Ha vissza kell térnie a házad?

Ha vízvezeték-szerelők megtalálni a szivárgás kiterjedt, akkor megfontolni repiping tenni. YOU valószínűleg nem kell teljesebb House Repiring -t, de a vízvezeték-szerszámok megtalálhatják a korrózió foltokat rézcsövek mentén. Ez ellenáll a legtöbb korrózióforma, de nem mindegyikük.)

miért olyan drága a vízvezeték?

Miért olyan drága plumberek vannak ? plumbers drága , mert ez egy rendkívül specializált kereskedelem, amely több ezer órát igényel a mesterhez. Ezenkívül házassági hívásokat tesznek, ami azt jelenti, hogy időt és pénzt fektetnek be a járművekbe, eszközökbe, felszerelésére és gázára, hogy hozzák magukat.

mennyit kell fizetnie óránként?

Vízvezeték-szerelvények A vagy órán keresztül a munkával, az óránkénti -os árakkal, 45 és 150 dollár között, vagy körülbelül 200 és 250 dollár közötti síkdíj, az Átlagos -on a kis javításoknál. Kölcsönzése egy mester vízvezetékszerelő költségek körülbelül $ 100 és $ 200 óránként , míg a szerelő csak díj 45 $.

A lakástulajdonosok Biztosítási fedezete a födém alatt van?

Ezen kívül a Standard Lakástulajdonosok Biztosítója A gyakran fedezi a -ot, amely az -es -os -ot cseréli, hogy az vízvezeték-rendszer javítható legyen & mdash; De a legtöbb politikák a nem fogják fizetni az Vízvezeték rendszer javítását vagy cseréjét. Fontos megjegyezni, hogy otthona sérülést kellett volna szenvednie az Slab szivárgásból.

fizetnek plumbereket?


Kérdezze meg az -es vízvezeték-szerelő -et, amikor fizetést akarja -nek, és mennyit akar az -ről a -ra. Soha fizetés 100 százaléka a költség előzetes -nek. Egyes -es plumbers használ egy Pay -s- You -GO rendszert, ahol egy százalék esedékes, miután befejezte a munka különböző részeit. Azt is ösztönzi az vízvezeték-szerelő -t, hogy gyorsabban dolgozzon pénzt.

Mennyibe kerül egy vízvezeték-szerelő a szelep helyett?

vízvezeték-szerelő Töltsön 214 dollárt az -re a két STOP szelepek cseréje, amely magában foglalja a munkaerőt és az anyagot; De megvásárolhatja az szelepeket és az új rugalmas ellátó csövek 30 és telepítése őket, 86 százalékot takarít meg. Alapvető vízvezeték-szerszámokra van szüksége, mint egy medence csavarkulcs és egy állítható csőcsavar, és természetesen egy vödör.

kell cserélnem galvanizált vízvezetéket?

Ha egyes csapok egy része alacsony Water nyomás van, de mások nem, ez az lehet az horganyzott csövek tünete. A korrózió egyenetlenül képes felépíteni. Emellett az horganyzott cső Line lehet, hogy a az helyettesítette a -et otthonában, de nem mindenhol. horganyzott csövek képes engedni a vasat és elszíneződést okozhatnak.

Honnan tudja, hogy ha a réz-vízvezetéket ki kell cserélni?

Ellenőrizze az összes csöveket elszíneződéshez, ragyogó, dimpling, dudorok, és bármi más, amely a rendes. Az -nek szüksége van a -re, hogy keresse meg a víz- vagy csöveket -ot, amely az jeleket mutatja a nedvesség felhalmozódásának. Ez figyelmezteti Önt a korrózióra vagy csövekre, amelyek nem lezárják helyesen.

hogyan tudja megmondani, hogy a rézcsövek korrodáltak-e?

Itt vannak a korrodáló csövek 4 közös jele, hogy tisztában kell lennie:
 1. furcsa íz vagy szag a vízben. A tiszta és az édesvíz szagtalan és íz nélkül.
 2. elszíneződés a vízben. Ez egy másik fontos módja annak, hogy a csövek korrodálódnak-e.
 3. szivárgások.
 4. eltömődés a csövekben.

Hogyan lehet megszabadulni a korrodált csövekből?


 1. Spray kenőanyag a korrodált kötés külső részén, és adja meg az időt az ízületbe, és oldja fel a rozsát a szálakon, ami általában körülbelül öt-10 percet vesz igénybe.
 2. megragadja a szerelvényt, amelyet egy csőcsavarral próbálsz elválasztani; fogja meg a csövet, amelyhez egy másikhoz van csatlakoztatva.

Miért horganyzott csövek problémát jelentenek az idősebb otthonokban?

Vízvezeték és építők használt horganyzott cső Portland-területen lakások előtt épült az 1960-as. horganyzott csövek életkora, a cink bevonat erodes és csövek Corrode. Ólom, veszélyes toxin, akkor épülhet, ha az csövek Corrode. Az horganyzott vízvezeték veszélyes egészségügyi veszélyt jelenthet, ha nem helyettesítheti a frissített, biztonságosabb csöveket .

Milyen gyakran cserélni kell a csöveket?

A tápellátás -es csövek csövek csövek : 80-100 éve : Sárgaréz csövek. Réz csövek : 70-80 év. Horganyzott acél csövek : 80-100 év.

, mikor kell horganyzott csöveket cserélni?

Vízvezetékvezeték Várható élettartam
 1. Brass & # 8211; 50-75 év.
 2. réz & # 8211; 50-100 év.
 3. cpvc & # 8211; 50-70 év.
 4. horganyzott acél & # 8211; 20-50 év.
 5. pex & # 8211; Több mint 40 év.
 6. pvc & # 8211; 50-80 év.
 7. rozsdamentes acél & # 8211; 100 év vagy több.

Hogyan kapsz egy rozsdás galvanizált csövet?

 1. Kapcsolja ki a vizet.
 2. Távolítsa el a rozsda és a régi csőszerkezet összes nyomát, merev drótkefével.
 3. alkalmazza az ízületi vegyületet a csőszálakra, valamint a kupak szálaira.
 4. Használjon két csőcserét, hogy meghúzza a kupakot a csőre.
 5. kapcsolja be a vizet, és ellenőrizze a szivárgásokat.

Miért rossz a Pex vízvezeték?


PEX Plumbing rendszert használtak több évre, ezért a kudarcai megfigyeltek és ismertek. Főbb hibái az csővezetékhez kapcsolódnak és illeszkednek. Az csővezeték sikertelen, ha az csövek -t ki vannak téve a vízen belüli klórnak, a közvetlen napfénynek való kitettség a telepítés előtt.

Szüksége van egy engedéllyel, hogy visszatérjen a házad?

A legtöbb nagy vízvezeték-projekt -nek az engedélyt igényel, mielőtt A munka megtörtént. Ha You bérbead egy vízvezeték-szerelőt -re a munkához, akkor gyakran megvitatják, mire van szükség az Engedélyek -nek. Kisebb vízvezeték munka, amelyet gyakrabban kezelnek A lakótulajdonos, akkor is -t igényelhet a engedélyhez, hogy megfeleljen a helyi építési kódoknak.

lesz a lakástulajdonosok Biztosítási borítója a csőben?

Az eltömődött vagy repedt cső által okozott károk kifizetése mellett az lakástulajdonosok a -nek meg kell védeniük az tulajdonságukat, amellyel az gyökerei eltávolítják és telepítik az csövek -et, amely nem sérült. Míg az AMMIMIFIED HOME Biztosítás a nem fedele károsodást okoz, az fedezi a -ot, hogy a károsodott csövek .